|
![]() |
#3151 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Znaci presao sam GTA, sto mi preostaje? Vozit se ko idiot po gradu-ulazit u svaki zavoj po boku i to? (nes najjace u igri :P) Rjesavat letece stakore sto mi je nekako dosadno? Posto je li kakve misije sa strane kao obavljanje poslova za Đejkoba i Brusija?
![]() |
#3152 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Netko je već spomenuo ovaj problem, al ne mogu nać više, pa ću ponovit. Nakon patch-a 1.02, ne mogu ić na net ni u jednom internet caffe-u. Nisam zapravo siguran jel to zbog zakrpe, il se već prije dogodilo, jer nisam dost dugo bio na tim kompovima, tak da ne znam kad se to i zašto shebalo, a primjetio sam tek nakon što sam instalirao patch. Ne znam jel moguće vratit na 1.01, ili pobrisat zakrpe bez da igru brišem, jer ak ju zbrišem, odu savegames... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3153 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
@Atrax Ja sam par put igru reinstaliral i radili uredno save-ovi. Šaranjem po netu sam skužil da većinom nakon reinstalacije Windowsa ne dela save. Uglavnom, 3 ili 4 puta sam napravil reinstall i svaki put mi stari save delal.
![]() |
#3154 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Na koliko je ono kraj igre 70 % ja sam na 50 % je li ima jos puno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni je kraj na 70% bio.nema puno, ali vidim ono ko da ti na silu igraš igru, zakaj?nije valjda da ga prelaziš sam zato da bi se pohvalio svojim frendovima da si prešo gta iv.lol nhf ako sam u krivu.samo je pitanje tako zvučalo... uživaj dok možeš, jer vidim da nakon reinstalacije windowsa nemožeš nastavit di si stao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Why so serious
|
Evo ga, prešel sam napokon GTA IV, definitivno je najbolja igra koju sam igral do sada...ma savršena je ![]() Da i ja završio na 70%, ma kakva završnica,,,,jaooo , nemam zamjerke na igru! Zadnjih 10% samo preleti....radnja je zbilja savršena, film bi mogli snimat po GTA ... no dosta hvale...sljedi uninstall |
![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3161 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3162 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da je ekskluziva za xbox http://xbox360.ign.com/objects/142/14250522.html EDIT: I cini se da vise necemo igrati sa Nikom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
PLZ jel moze pomoć svi!! reinstal windowsa sam imo i napravio backup sejova i svega ostaloga šta sam našo. instaliro igru i stavio patch 1.1 jer na 1.2 koji sam imo prije nije radio komp u net caffeu.i stavim nazad sejvove i ne vidi ih kad uđem u igru niti login name. i btw nemam igru iz dućana. i koristim offline account. pitanje jel mogu kak uopće pokrenut stare sejvove s obzirom da koristim offline account i da možda nije zato što je ono bilo verzija 1.2 a sada je 1.1 i kad stisnem u igri HOME ima opcija da koristim kao stari user name, ali ima samo mail i šifru za windows live login a nema onaj offline login name. plz jel zna tko ![]() trazio sam u search stare topice ali nisam baš to našo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
I onda ste svi kukali i plakali se kako je Crysis prezahtjevna igra sto se tice hardveraja i kako nije optimizirana kako treba....pa hebemu danas sam poceo igrati ovaj GTA IV i totalni sok....hebote pa koji je to k....!??! Pa Crysis je mila majka naspram ovoga...ako nista drugo bar je grafika bila predivna, odlicna ideja i prica.... Kakav ja to harderaj moram imati da mogu normalno igrati igru!? Sta moram opet kupiti novu graficku i proc radi igre......ma hebem ti GTA IV i sve..... A o grafici uopce ne zelim pricati....totalno lose. Lik se krece kao neki debilni idijot, upravljanje autom katastrofa... Hebemu, ilise vuce kao puz ili trci kao neki manijak. No, nadam se da ce prica ispraviti nedostatke....ako ce i prica biti u k.... kao i sve ostalo u igri, onda ovo mogu svrstati ovdje i to na broj 1...... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=93406 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
D:\Documents and Settings\Dario\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames evo ti lokacije samo sto je kod tebe mozda na C a ne na D i ne pise sigurno Dario vec tvoje ime ili sta ja znam ![]()
![]() |
#3169 | |
|
Citiraj:
uspio sam neš skemijat ali mi kaže sada da nemože loadat sejvove i da pogledam na hardu gdjeu su. ?? napravio sam dosta stvari šta piše na forumu kako vratit sejvove ali ništa. napravim novi offline account i ubacim stari folder sa sejvovima. uđem u igru i on ih ne vidi pogledam u taj folder u SAVE i vidim da su nutra dva velika foldera sa dugačkim imenima i jedan je moj a drugi ovaj novi u novi stavim svoje sejvove i startam igru. onda tek kaže error loading save game. i nastavi on sa new game sa početkom.a kad u igrici stisnem opciju game i load tamo stoje sejvovi ali ih on nemože pokrenut koda nešto fali ali ne fali niš..... !!! help |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Why so serious
|
Morat ćeš sve ponovo, nema ti druge! Jedino ako nisi spremil i onaj folder Xlive koji se nalazi u program filesu, jer ti je on potreban, samo sa sejvovima neš niš napravil, imal sam i ja isti slučaj i sve živo probal al bez toga niš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
|
cek cek ma imam taj fajl negdje nisam foramtiro zapravo tu particiju još taj stari C: daj mi reci kakav xlive imam ga samo reci di je i di da ga skopiram nisam znao uopće da postoji taj xlive nisam to zapazio na starim postovima. daj plz reci di je to i kam to mora ić ![]() edit:naso prek searcha neki xlive folder u windows/system32/xlive ?!!?!? i jos jedan u c:\Documents and Settings\Marac\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive |
![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
|
jupi šljaka!! nije bio file u program files nego ovdje x:\Documents and Settings\pero\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive i taj Xlive folder zbrišeš staviš onaj stari zatim rokneš svoje save u onaj folder i i radi. ![]() ![]() ![]() thx danc00 enivej sada i ja znam pa ako tko pita tu sam da i ja pomognem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3174 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Imaš i onaj internet caffe pa možeš dogovarat sa ženskama. Recimo, ja sam sredio s onom LawChick, neka odvjetnica. I kad god me ganjala murja, samo sam je nazvao i stisnuo tamo Clear Wanted i ojla, nema murje. Možeš još rješavat misije od Bruciea, da kradeš one aute. Imaš još pun k miniigara, recimo da odvoziš ispod 12 mostova s helićem, rokaš golubove, radiš stunove i tak, svašta. A reci da nije gušt onak s autom po pješačkoj stazi a tijela onak lete po zraku, "osjetiš" udarce, krv razlijana po karoseriji, divota ![]() Možeš još i lovit one kriminalce. uđeš u drotov auto i izabereš misije. Ma ima pun kurac toga. Il recimo budi maštovit. Imaš na internetu "Find love", pa se upoznaš s nekim i onda ga rokneš ![]() I fora su oni brojevi koji s emogu nać po internetu. Recimo ima jedan broj (ZiT). Svira ti mjuza u auto i zanima te kak se zove ta pjesma i ko svira. Nazoveš taj broj, ovi čuju kaj svira (ako svira neka pjesma) i onda ti pošalju ime i izvođača te pjesme na mobitel.
![]() |
![]() |
#3175 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3177 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Fassssst.....no0 cooment... Zadnje izmijenjeno od: Kr&m&. 12.02.2009. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3179 | |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Igrica ide ko fantazija (svi detalji na high), samo šta mi kompić bruji ko nuklearni reaktor. ![]() 3d Mark 06, pokazuje 11500 bodova, s ATI sam imao 5200.
![]() |
![]() |
#3180 |
|
kaje bolje imat N9800gt 1gb ddr3 nego neku ati 4850 512mb ddr3 jel ima neke razlike veće u igri s tih 512mb više |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|