|
![]() |
#3151 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Lumia 520 backlight bleeding
Pitanje za vlasnike Lumije 520... Postoji li kod vas primjetan backlight bleeding u donjem dijelu ekrana, posebno s lijeve strane? Danas sam kupio navedeni telefon i dojam je odličan osim spomenutog bleedinga. Isti je primjetan samo na crnoj podlozi, koje pak u WP ne nedostaje. |
![]() |
![]() |
#3152 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3153 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije ni ovo nešto strašno, ali je ipak primjetno na sasvim crnoj pozadini na srednjem i jakom osvjetljenju. Pokušat ću reklamirati, pa ako budu htjeli odmah zamijeniti onda ok, ako ne, može se živjeti s tim. Uglavnom, oduševljen sam telefonom, šta bi tek bilo da imam neki high end WP smartphone. ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
![]() |
#3155 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da se pohvalim, stigla mi danas lumia 1520, stara N82 nakon hrpe godina odkazala poslusnost, nadam se da ce i ova barem toliko poziviti ![]() za sad zadovoljan, jos se privikavam na hrpu novotarija i sarenih i pipkavih cuda (fale mi gumbici) ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Premium
|
ja sam ocekivao da je puno veci, bar po slikama... stane mi u djep od hlaca, od jakne, po ljeti ce ici u pederušu i to je to, problema nebi trebalo biti mislim da za mene povratka na nesto manje nema ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3160 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ja punim skoro svaku večer, prije spavanja, ali zato jer punim samo priko večeri pa se može desiti da mi ne bi izdurala drugi dan skroz. Normalno korištenje mi je da je ujutro skinem s punjača, 30ak min prčkanja, net, fb i to, koji poziv i onda kasnije po danu još malo surfanja/maila, endomondo navigacije 2-3h, muzika i navečer opet surfanje/mail... To mi ostavi 30-40%, ako manje koristim ostane i više od 50% pa izdrži i 2 dana ![]() S tim da imam FB i Skype aktivan u pozadini. WP je vrlo efikasan u standby-ju. U biti najveći potrošač je ekran po danu kad treba goriti sa punom svjetlinom, kao i većini mobitela uostalom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3161 |
Premium
|
Pa nisam bas mjerodavan, nemam ni sa cime usporediti. Niti sa konkurencijom, niti sa ostalim lumiama ![]() Jedino na cemu sam prije ovoga radio je N82 ![]() Ali price da je ogromna je smjesna, stane normalno u djep, jedino imam malu ruku, pa mi je neizvedivo raditi na njoj jednom rukom, mozda bi i uspio, ali cudno bi izgledalo, a i na N82 sam vecinom tipkao s 2 ruke ![]() Bas sam instalirao nokia camera i stavio da snima u DNG formatu, pa cu poslje posla, ako stignem, se igrat sa foticem ![]() Uzeo sam si i karticu od 64GB, bit ce valjda mjesta ![]() Sa punjaca sam ju istekao u 4 ujutro i skroz nesto cackam, spojen preko 3G, nemam wi-fi na poslu, u pozadini i viber i whatsapp i skype i baterija je trenutno na 70%, pise da ce durati ovim tempom jos 20 sati, ako to kome sta znaci. |
![]() |
![]() |
#3162 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma ogromna je, imam 820 i u usporedbi, 1520 je tolika da sam je uzeo u ruke, nasmijao se i spustio nazad ![]() Stane normalno u džep od jakne, ali u traperice ide na knap. Mislim da bi nešto puklo da je stavim u prednji džep i čučnem (traperice vjerojatno) ![]() Jučer sam probao 925 napokon (rijetko gdje je izložena). Napokon opet metalni okvir pod prstima kod Nokije, onda je okrenem i vidim da ima plastični poklopac otraga i razočaram se.
#3163 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Problem kod Lumie 925 je taj aluminij, dosta ljudi pisalo na forumima da ako stisneš mobitel, izgubiš signal... |
|
![]() |
![]() |
#3164 |
The mighty pirate
|
Ma super je plastika, ako je cijeli plastični. Aluminij ipak daje nekakav premium izgled i osjećaj, a onda ti to pokvari plastika. Makar kvalitetna, plastika je. Čudno mi je što onda antenu nisu izveli na stražnji dio mobitela gdje je plastika, nego je spojili na okvir.
#3165 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
e to mi je najluđe. Znači mobitel izgubi signal ako ga uvatiš u ruku ko da držiš bocu. E sad vi meni recite: tko tako drži mobitel dok priča? ![]()
#3167 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3168 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Deda i babe ? Citiraj:
Točno. Za dušu bi dalo i notifikacijsko svijetlo.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#3170 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zanima me jedna stvar kod WhatsAppa na WP8 Funkcionira li (loše) kao i kod WP7.8 "email chat history" opcija - u tom pogledu da pošalje samo X zadnjih poruka? Očekivao sam da mi se pošalje čitava povijest sačuvana na mobitelu, ne tipa samo od jučerašnjeg dana nadalje. :/ Ima li neki fiksni iznos poruka koji je moguće tako poslati? Jer ja mogu odskrolati još iznad početka tih poruka u mailu... Kako to funkcionira na drugim OS-ima?
#3176 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
zašto nema nigdje više 720? Samo u Mobisu? |
![]() |
![]() |
#3178 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
http://gadgeterija.tportal.hr/2014/0.../#.Us68_vRDt8A Nadam se i moj huawei w1, posto moj nije dobio ni gdr2 a ni 3, dali ce ti update biti upakirani u 8.1? |
![]() |
![]() |
#3179 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
#3180 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel ima netko konkretniji datum kada bi trebala krenut distribucija Black update-a? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|