|
![]() |
#3151 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja pogledam svakog prvog u mjesecu i nikad nisu registracije otvorene -.- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3154 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne ide mi baš u zadnje vrijeme ranked. Nije da dobijam idiote ili da sam ja loš nego smo uglavnom dosta izjednačeni ali nekak uvijek enemy team im bolju team kompoziciju i pobjede u tf-u. Zadnji game troll fest.. Fizz i Lux mid, ja uzeo Voli-a za top (reko nećemo junglera imat), predzadnji pick uzme Cait i zadnji Lee-a jungle... javi se Fizz i kaže on će top neka ja idem bot sa Cait, reko dobro. Uđemo u game i Fizz ide mid sa Lux. Ja reko wtf you said top a on kaže "lol I didnt say that" ![]() Njih dvoje mid, Lee top sa smite-om i Cait i ja bot. Lee odmah sa smiteom uzme first blood, Cait se diskonektala stalno a ja protiv Ashe i Leone uzimao double killove sa Voli-em. Na kraju dobili i to uvjerljivo dok je Cait bila afk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Baš sam neki dan curi pričao kako će Riot sigurno nerfati Twitcha, jer ako do sada nisu skužili kako je OP, onda je sada savršen trenutak (pošto nerfaju ADC-a kojem nije potreban nerf). I evo ga, stiže mu nerf. Nerf sa kojim se ne bih bolje mogao složiti. Bio je predugo sakriven ispod nerf radara ![]() @x-plosiv Malo kasnim s odgovorom, nisam više baš često u ovoj temi. Nemam više onaj account ![]() ![]() Ako želiš PBE account javi mi se u inbox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
nakon lvl 28 odustajem od lola zato što je to jedno veliko smeće,...ovu igru su jednostavno uništili balavci,jedino što se u igri spominje je ks,noob ili fuck you,.... svaki drugi igrač psuje obitelj,svaki treći govori noob,svaki igrač govori ks,gadi mi se i igrati igru od količine debila koji su na lol-u...super je ovo igra ali igrači i ti balavci su mi toliko uništili uživanje u igri da je ne mogu više ni smisliti,..kada se pokušaš dogovoriti za nekakve taktite,napade,bilo što jedino što dobiješ su psovke ks i noob,...super igra ali previše balavaca ima pristup internetu očigledno,...mislim od 100 ljudi koje sam pitao koliko godina 98 mi je reklo 12- 15 godina...lol je šrot radi ljudi,igra kao igra je remek dijelo ali ovo se ne može igrati jednostavno...ode igrati dotu 2,puno je kompliciranija pa nekom logikom možda budu stariji igrači sa malo kulture u sebi,.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Banned
|
to je jako žalosno zapravo,..doista se trudim,gledam taktike,učim,čitam build guidove,doista potrošim neko vrijeme prije nego uđem u igru,sve savršeno i onda ( citiram primjer ) stoje 2 visoko obrazovana heroja,dolaze do turreta protivničkog,stanu,pod turretom stoji aatrox i voliber (svi smo lvl 1 ),..prvo jedan se zaleti na njih dvojicu dok ovaj stoji i gleda i pogine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Slobodno otiđi. Ne moraš više postati u temi, nhf, ali nisi niti stigao do 30lv, nego igraš još tutorial, a kada dođeš na 30lv opet ti treba parsto gejmova da shvatiš neke stvari. LoL je poput MOBA, a takvih likova imaš na svakom gejmu. Igraš dovoljno dugo dok ih više ne bude. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3161 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Igrao sam yi-a u aramu sad. Podhitno ga treba nerfat. Pre OP je. Malo je slabiji early game, ali kad dobiješ shiv, youmuu ghostblade i IE nemože ti niko ništa doslovno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3162 |
Premium
|
Igraš ARAM i pričaš o balansu championa? xD Pa tamo je svaki drugi champion OP. A oko ovog Yi-a ljudi previše vajnaju. Nije uopće toliko OP kako to ljudi pričaju. Taj lik jedino kako se može nafeedat je ako uhvati negdje nekog 1vs1, ili ako last hita. Early game je užasan, mid gejm je meh, jedino end game je jak (ali koji to melee nije u end gejmu?). Ako se ga shut downa u početku, gotov je, potpuno useless. Dobar CC ga uništi. Kao jungler je potpuno beskoristan. To je champion sa kojim moraš imat jebeno dobar početak ili glupe protivnike da se nimalo ne potrude da ti zagorčaju život. Jedini problem kod njega je taj potpuni reset svih spellova, osim ultija (prečesto je untargetable), ali to će sada izbalansirat tako da će biti sve super (70% ukupnog cda). Ako je Yi toliko OP koliko većina ljudi pretjeruje (LoL forumi su puni djece i glupih ljudi koji sam vajanju 24/7), onda je i svaki drugi melee champion isto OP. Trynda je isto onda OP, Fiora isto. Njima isto 1vs1 ništa ne možeš ako se nafeedaju. Ne kažem da nije jak champion, ali se definitivno pretjeruje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Bok! Svaki dan govorim sutra ću sutra postat zamolbu ali nikako.Više mi je puna pipa svakakvih *ebila koje susrećem svakodnevno u lolu. Masu puta sam rekao nema šanse da više instaliram lol! Igram na westu pod "vahha" kako inovativno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 | |
Banned
|
Citiraj:
poslao sam ti pm pa me dodaj i mene pati ist problem gadi mi se igra radi klinaca od 9 - 13 godina.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako funkcionira ta stvar sa pbe accountom? Ima neko možda za posuditi? Htio bi isprobati par championa prije nego ih kupim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
A sad za acc nisam 100% sure ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Premium
|
Gledam Asian Regionals i kad ono, tamo neki vijetnamci mi kradu nick za naziv svog teama ![]() Link na screenhost I jos me k tome sramote xD Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.08.2013. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.08.2013. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Premium
|
Nije OP, ali suparnički tim ga treba izgasiti. Imao sam više puta nafidanog Fizz-a, ali bi gubio late game. Jednostavno, prednost koju možeš ostvariti s njim u lane-u je stvarno prebolesna...i to treba koristiti, treba odmah agresivno i probati napasti...jer ako dobiješ 1 kill u lejnu, obično se možeš vraiti i odmah ići s 100% na 0%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Premium
|
Mah po meni je. Znači nisam ni jedan meč s njim izgubio lane i bio u minusu. A imam svega 5 mečeva s njim. Dobar poke ima, znači W-Q za poke i R za back. Ako imaš blue, možeš pokati s 100% HP-a, i onda ulta i combo i done ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |
Premium
|
Citiraj:
ja koristim par stvari kada igram protiv njega: 1. Uzeti championa tipa Ryze koji ga može stunati, ili Diana koja može negirati njegov dmg 2. Ako nije champion koji zavisi od ignite/teleport, uzeti barrier 3. Odmah na prva 2 lv probati uspostaviti dominaciju, pogotovo ako si ranged champion 4. Baitati njegov skok prije ganka EDIT: Od 1.10. ću igrati opet dosta često, te planiram naučiti i Fizza tada bolje nego što znam sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Domagoj, jbg, meni dota ne leži, gledao sam masu, i ne sviđa mi se...dosta njih je igralo i vratilo se lolu, jer iako su obje MOBA, nisu iste...tako da nhf, ali nema potrebe omaložavati, vjerojatno nisi dobio ban bzvz :/ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|