|
![]() |
#3151 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kompatibilno je sve što možeš nakačiti na njega, negdje od 80-ih do danas. Pitanje je jel trebaš TTL, HSS, mogućnost rada s drugim flashevima, jel znaš i trebaš raditi s ručnim postavkama flasha, pouzdanost i cijena. Ziher opcija su svi Canon modeli (430, 580...)
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.04.2025. u 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
DSLR aparati i oprema
Imao sam davno Speedlite 430 na EOSu 450D. Nije imao onaj reflektor u obliku tankog bijelog listića koji se izvuče iz 580 modela koji dobro dođe kada pucaš prema gore pa hoćeš malo više svjetla da ide prema naprijed za portret npr. Moj je imao samo prozirni difuzor. Radio je ok i pričao je s fotichem pa sam rijetko kada morao nešto podešavati na njemu. Imam super fotke iz tog vremena iako samo 12Mpix ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3156 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Poslao sam upit i štanga. Poštovani, zahvaljujemo se na Vašem upitu, nažalost tražena bljaskalica se više ne proizvodi te ju nije moguće dobaviti. Trenutačno imamo jedno Godox bljeskalica Speedlite TT350 TTL HSS za Canon na stanju. Čini mi se i po cijeni i po svemu da to nije baš wow. Htio bih kupit kod nas bljeskalicu. Ne mora baš bit AI ali opet neka sredina... Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj Amazon. Od ovih 3rd party flasheva, imam dobrih iskustava s Nissin Di700. Godoxi su ok, Metz je ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|