|
![]() |
#3152 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Dosta dobra fora od Asusa, navodno radi i bez CPU-a https://rog.asus.com/technology/repu...ios-flashback/
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3153 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima već neko vrijeme da sam to radio... ali brijem da sam koristio taj alat na Asus B350 Prime Edite: malo guglam... moguće da sam koristio ASUS CrashFree BIOS... jbga... godine... čovjek slabo pamti.. ![]()
![]() |
#3158 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
![]() |
#3160 |
Premium
|
To nisam koristio, ali ako ide preko mailbox.de onda je ista prica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3161 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
![]() |
#3162 |
Guest
|
zainteresiran za jednu, sada hajde tko ce preuzeti inicijativu i naruciti |
![]() |
![]() |
#3164 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja se samo interesiram trenutno, nisam ja još načisto al vj ću se strpit ![]() EDIT: Uf 100evrića plus vj 30 ili koliko dostava? Dakle kilu kuna za top tablu. Vrlo primamljivo, ali valja dobro promislit. EDIT2: I vrijedi još samo danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Guest
|
800-850kn |
![]() |
![]() |
#3168 |
Guest
|
Moze neko objasniti kako ide to s mailbox de.narucio bih j ja sebi i frendu |
![]() |
![]() |
#3169 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo, ne treba mi, ali i ja ću uzeti jednu!
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Guest
|
hajde onda nek netko sa voljom, monetarizmom i mailbox.de iskustvom uzme danas par komada i kad stigne mi iz zg dodemo po to i damo podijeljeni iznos + za gablec 50kn, jel tako najjednostavnije |
![]() |
![]() |
#3172 |
Premium
|
ja nebum uzimal jer sam uboo nedavno primku. mislio sam da bi kolega tu sa foruma uzel, al nece da rizikira i uzet ce u nas primku. sto se tice mailbox-a. napravite acc, dobijete podatke koje ukucat tam u ducanu za slanje. kad njima stigne u mailbox dobijete obavjest i uplatite njima cinimi se 12€ sa paypalom i onda ide procedura slanja od njih vama. jednostavno je skroz. meni je bio problem nedavno jer mi je doso HDD DOA pa sam moral slat u mindfactory i roknuo 100 cuna, al proslo sve ok nakraju. trazio sam povrat i u roku par dana dobio na paypal/karticu nazad pare. ak ima kakvih pitanja jos pitajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Ova C6H sta je na akciji, to dobra ploča? mislim se kasnije upiknut nekog Ryzena 2600,2700 ili 2700x. Oce tribat flashat bios? A čekam da padnu cijene i da prodje lito, pa uzimam workhorsea x570 sa 3700x ili 3900x i gen 3 ssd... Ovaj sa C6H i 2600,2700 ili 2700x će bit sekundardni. Jel ima šta isplativije od C6H ako se neće radit gadni overclock...nisam ni sam pametan oko tih 120 eur |
![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ovim putem bi se želio zahvaliti kolegama domy os(na organizaciji) i xulosu(kolega koji je fleshao i riješio problem) na riješavanju problema koji sam imao.Konačno komp u pogonu ![]() Sad malo muke dok se to sve nepoštima kako treba. Častim kad se vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Guest
|
na kraju MSI ipak uredno podrzava nove procesore ha, updateane cpu support liste sa 3000 ryzen serijom https://www.msi.com/Motherboard/supp...AR#support-cpu no biosi su jos beta, budu za par dana bili gotovi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|