|
![]() |
#31531 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Da da, nisi pratio, to je bilo davno(prije mjesec dana) prije nego je XCO Premantura premještena. A pošto i sami idemo tamo, a i sajmeni se inače ne križaju s kup utrkama zbog toga. Utrka je u 12 sati za Rekreativce tako da mislim da nije prerano. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...51291268_n.jpg
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 31.03.2013. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31532 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kak mi je žao, sutra da i dođem ću crknut u ta tri kruga jer sam u nikakvoj kondiciji... Kad počinje za rekreativce utrka? Oko 12?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31533 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma kaj te briga, nisam ni ja, a u Muri su bili još gori uvjeti s snijegom i bilo je guranja i previše, pogotovo radi SPD-a(snijeg). A prije tjedan dana sam prebolio gripu, uostalom bit će brži onaj koji ima skill, jer blato okreće situaciju. I da, vozit će se 2 kruga, tj. trebam to vidjet s kolegom, ali 3 neće sigurno.
![]() |
#31534 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ček, jel to ona staza u Cerju? mogo bi se doći uprasiti...to mi je praktično u dvorištu...
![]() |
#31536 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra, PON., napadam Bidrovecki makadam do Gorscice. Spust planinarskom stazom - vec duze vrijeme planiram skicnuti daj dio Sljemena, pa eto, doslo vrijeme. Planiram krenuti u 11h iz Dubrave (ujutro bi moglo kisiti, kasnije se razvedrava), tako da sam otprilike u 11:30 u Centru Markusevca. Zivo me interesira kako ce izgleda nabujali potok uz koji se dobrim dijelom puta vozi. Planirani tempo je turisticki, jer sam jucer istrcao nesto sitno preko 10km u komadu, a mrzim trcanje i ne bavim se trcanjem, ali mi jucer vrag nije dao mira (visak energije) pa sam isao vidjeti koliko mogu potegnuti, pa danas lijepo "osjecam" posljedice nepriviknutih misica na trcanje ![]() A dobro znam da se konjina od preko 100kg treba okaniti trcanja, jos sam dobio i besplatno tusiranje - kad sam bio na skroz drugom kraju Jaruna, onda me oprao pljusak ![]() Stigla nova M675, u Cuksovom paketu iz Bajkmanije, tako da sam imao dostavu do ZG-a ![]() ![]() Stara kocnica je jos uvijek na carini, a Sasa je novu poslao, onako, na povjerenje, jos je dodao pride i Alligator Resin pakne ![]() Ujuturo montaza kocnica, i rotacija lanaca, pa na voznjicu - nadam se prestanku proklete kisurine i nekakvom sunceku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31537 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
će raditi lugarnica sutra, jel zna tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31538 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam sa sigurnošću ali teta u lugarnici je rekla da na svaki blagdan rade kad sam ju zadnji puta u prvom mjesecu pitao vezano za neradne ponedjeljke u Lugarnici. Kaže da ponedjeljkom ne rade ako je radni dan ![]()
![]() |
#31539 |
Registered User
|
Tak sam si i mislio. Hvala ti. Nik, vidimo se |
![]() |
![]() |
![]() |
#31540 |
Premium
|
Je l' ti to mislis na Lugarnicu, ili mi se pridruzujes na Bidroveckom makadamu, jer ja idem samo do Gorscice. Iako se dosta snijega u zadnja 2-3 dana otopilo, mislim da grebenski dio nije voziv, tako da do Lugarnice nema teorije da dodjem, a kad bi i bio voziv, nakon jucerasnjeg trcanja i upale misica mislim da nisam u stanju dovuci bajk na vrh ovim duzim putem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31541 |
Registered User
|
zabrijao sam, onda se ne vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja nažalost neću ići na trku jer idem na neki ručak oko 14h, a i nemam s kim ić. Ali, zato bi možda mogao na Sljeme, Zlayo oćemo oko 9h kod ambulante? Pa preko makadama gore, 9ka dole brzopotezno? Još nisam siguran jel bi mogao, ali 80% da ću ići.
![]() |
#31543 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, evo vam idealne prilike da ovo jeftino ugrabite. http://www.ebay.com/itm/2in1-4200Lum...:B:WNA:US:1123 Još dva sada do kraja i malo bidova, plus što je blagdan pa možda nebude praćenja. Ovakvu je kupio Marko iz Proteje ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...rt=288#p317195
![]() |
#31544 |
Registered User
|
e tu lampu sam kupio svojedobno i prodao ju dalje odmah. od oka ima oko 700 lumena, imam kvalitenu made in usa lampu od 700 lumena i ova je istog intenziteta. teška je ko sidro i oprez sa punjačem, treba adapter. no sve u svemu, kupit ću si je kao rezervu, solidne je izrade i stvarno jeftina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31545 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
bas lepo pada sneg, sad mi ga je vec fakat dosta, 3 dana doma i uspio napravit 18km :'(
![]() |
#31547 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#31552 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dečki evo jedna idealna prilika maknuti se od kiše i blata na par dana. ![]() Nakon što mi se ona tura po okolici Splita jako svidjela, samo sam pikirao koji tjedan će opet biti dobro vrijeme da zapalim dolje ![]() Dobrodošli su svi, bez obzira imaju li mjesta u autu ili će se prikrpati sa mnom i Okruglicom u vlak. Dakle, prognoza bi dolje trebala biti idealna pet-sub-ned-pon, mala mogućnost pokojeg pljuska uz realfeel 20°C. Prijevoz: U 22h u četvrtak kreće vlak s mjestima za bajkove s glavnog kolodvora. Dolazi realno u 8h ujutro (6 i sitno prema rasporedu). Zajebancija i spavanje u vlaku, nakon doručka u Splitu ide vožnja. Povratak u ponedjeljak vlakom u 21:17, dolazi opet isto u utorak oko 8 (6:27 po rasporedu). Smještaj je u Splitu, Mitsuoka bi nam pomogao oko toga, ali trebamo znati broj koliko će nas ići. -- Ako netko želi doći samo npr u subotu i nedjelju ili pak samo na jedan dan nek se isto javi pa da znamo koliki će apartman trebati. -- Za sve one koji nisu pogledali, kratki podsjetnik na snimljene dvije vožnje kad smo bili prije mjesec dana: zakučac i perun Bar jednu od tih vožnji ćemo ponoviti, ovisi o raspoloženju i vremenu ![]() BICYCLE!
![]() |
#31553 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Hahahaha kako se rijesiti Mirte? Pozovite ju u Split na voznju pored provalija. E, Destro ahhahahah razbit cu te ko bundevu kad te vidim ![]() Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 01.04.2013. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31554 |
Moderator
|
Koje blato po Stepinčevom putu, ne ide gore nikako. Jack, buraz i ja se usvinjili pošteno ![]() Taman za malo ubit ovo šugavo vrijeme.
![]() |
#31555 |
Premium
|
Ja se fino provozao Bidroveckim makadamom do Gorscice. Sve vozivo bez problema (nema blata), u gornjem dijelu nesto snijega, i par zapuha koji iznenade s kolicinom snijega na maloj povrsini. Kod doma sam se fino druzio s veselim drustvancem u kojem je bio deficit muskaraca, pa me lik pozvao da ga spasim od cetiri sestricne ![]() Da su babe gore od nas muskih znam od prije, ali ove 4+1 sa strane su stvarno opake, laganini su svi bili u "veselom" raspolozenju tako da je bilo tu svakakvih dvosmislenih komentara ![]() ![]() Spust stazom 25. Kad bude suho tu se moze posteno izganjati, staza je dosta tandrkava, mjestimice zna biti strma, potencijala za skakanje poprilicno. Ali danas je bila prava sklizavela, driftanja i bocnog proklizavanja s oba kotaca nije falilo, za razliku od uspona, ovdje je na spustu mjestimice bilo stvarno opakog blata. Zaokruzih ravno 30km, lijepo sam se provozao, ostale su mi jos staze 24 i 56 da provjerim kakve su. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31556 |
sto da napisem ?!
|
lijepo ! ove slike ulijevaju povjerenje da će nakon malo jače južine otići i ovo snjijega što se vidi na slikama ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31557 |
Premium
|
Samo sto ovdje nema puno snijega (zato sam i otisao na Bidrovercki), dok ga na Sljemenu ima skoro pola metra. Sutra ce pasti novi. Gore su niske temperature i ostat ce niske cijeli tjedan, sve se poledilo, tih pol metra snijega (leda) ce se otapati poprilicno dugo. Trebala bi doci jaka juzina, u trajanju od barem tjedan dana, a nama dolazi snijeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31558 |
Suit up!
|
Jadni vi, ledeno i snijeg ![]() Ode cili dan sunčano ~20°C, nema vitra, ajme miline - napravija đir do Jadrije i nazad.
![]() |
#31559 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 02.04.2013. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31560 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Zake? ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 02.04.2013. u 14:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|