|
|||||||||||
|
|
#3121 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Produktivan stroj jednog geymera samo sa explorerom i Edge u taskbaru sa tako cistim desktopom? Yea...right. Drugo ako si prije toga ga otvarao > cache otvara brze. Pravi "test" bio bi otvaranje istog odma nakon boota. Al i corava kokos vidi da je sporije nego na 10-tki. P.S. mogu ja i svoj test ponovit...ono sa virtualkom u pozadini, youtube videom , i hrpom aktivnih aplikacija i jos Doom Eternal...na slabijem racunalu od tvog (moj komp) - i sve je opet responzivnije nego da idem isti test na Windows 11 redit na istom stroju. |
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3123 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dakle ova točkica znači da je folder minimizean i onda otvori isti folder sa desktopa... i onda "slučajno" makne kameru da se ne vidi da minimizea folder kad ga otvori opet... ![]() Znači ne možeš ovo izmislit. Količina truda samo da se trolla je impresivna. |
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
P.S. - vidi jos jedom moj post iznad pogotovo onaj sa testom aktivnih aplikacija. P.P.S. - mislim da polako shvacam zasto tvrdis da je Windows 11 brz - ti ga uopce aktivno ne koristis. Ti koristis samo game launchere i igre. To je isto nesto sto mogu prihvatiti. Samo onda da sam na tvom mjestu nebih cijeli forum uvjeravao u nesto sto nije, pogotovo ako vecina ovdje aktivnih forumasa radi malo vise toga sa svojim Windows racunalima. |
|
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Premium
|
32" monitor i nemam dovoljno duge ruke da klikam i snimam cijeli desktop mobitelom. ali evo novi video sa ikonama lol https://youtube.com/shorts/BBHBthJGd...om88I1CQXjzeUR folder je pun slika a windowsi su na starom sata ssd-u Ti očito imaš problem sa čitanjem i razumijevanjem napisanog. Gdje sam ja napisao da koristim komp za išta osim gaminga? Pa ja od 2007. pišem samo gamingu na kompu i multimediji. A ti prihvati kaj te volja, lol. Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. Jučer u 13:17. |
|
|
|
|
|
#3129 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Cache laganini aplikacija. Dakle rezime: 1. Nemozes testirati ista produktivnije i zahtjevnije 2. Ne koristis PC za nista korisno 3. Cak i u tvom slucaju explorer animacija nije fluidna kao na Windows 10 (kamoli na Linuxu) 4. I dalje ces tvrdoglaviti bez obzira kolko ti puta itko bude objasnio da nije tako kako ti tvrdis da je jer ti je takva narav. A kaj bus, ima nas svakakvih. P.S. - shvacas da imam vremena na pretek i mozemo ovako unedogled? Dok god ti tvrdis da je bijelo crno a svi ostali da je crno crno nastavit cemo ovu diskusiju. Nije mi ovo prvi rodeo sa takvima poput tebe. P.P.S. u mom testu se vidio cijeli 34" monitor. |
|
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Premium
|
kad ga snimam horizontalno mobitelom i uplodam na jubito automatski mi odreže vidio sa strane i prikaže samo suženi vertikalni dio, koji je dodatno smanjen jer snimao horizintalno. Zato ga snimam vertikalno jer tak pokaže puni snimak. Citiraj:
2.život bi trebalo provoditi tako da te uveseljava, meni je korisno korisiti komp za tu svrhu, najkorisnije. 3.nisma ni rekao da je fludnije nego na windows 10, nego da su razlike meni tolko zanemarive da nisu ni vrijedne spomena 4.što ja to tvrdim? P.S. moja baba je govorila, s kim si takav si. u tom momentu desna ruka nije dohvačala miš na stolu, i još da budem precizan sa istime. I nije 34" nego 32" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3131 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ček nemaš bežični miš? Garant na mobitelu kada snimaš imaš 0.6 1 2 i da staviš na 0.6 bi uhvatio cijeli ekran.
|
|
|
#3132 |
|
₿
|
|
|
|
|
|
|
#3133 | |
|
Premium
|
Ali nešto i valja. Citiraj:
Snimio sam tri videa, imam kvalitetan jubito kanal. |
|
|
|
|
|
|
#3134 |
|
White Rabbit
|
Ovo vec odavno nije nit neznanje nit neprihvacanje tudeg stajalista nego cisto debelo trolanje , prkos i na neki nacin podhebavanje svih ostalih korisnika foruma u svrhu boljeg onaniranja pojedninca...i ja ponekad padnem na fetis al Mladene ovo je bas nasty...Postavlja se samo pitanje sto cemo sa takvima? |
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Premium
|
Kloega ovo je tema o windowsima 11, snimio sam tri videa kako se otvara folder, kvalitetni su |
|
|
|
|
|
#3137 | ||
|
White Rabbit
|
Sah i mat? Citiraj:
Jedan od komentara: Citiraj:
E sad da ovo nebu samo rant tema - jel moze itko objasniti - zasto? Explorer nije nikakakv moderan Web app iz Windows Store-a , kako moze biti tako lose?Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. Jučer u 17:12. |
||
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#3139 | |
|
₿
|
Citiraj:
1) FE ima bloat u sebi, pitanje je koji 2) Iz nekog razloga su ga išli kompletno rewritat i pri tome ga loše optimizirali (koristili AI, underpaid pajeete ili kombinaciju oboje?) 3) Upetljali su telemetriju i AI unutar FE koji se pokreću skupa s njim? 4) Neki zajeb je sa renderingom i animacijama? 5) Sjebali su indexiranje fajlova i foldera? P.S. Microsoft Breaks File Explorer Dark Mode With Latest Non-Security Update Što reći... fail za failom. Koga su oni zaposlili da radi na ovome? Odu Windowsi kroz prozor (pun intended) otkad se Bill Gates počeo bavit poljoprivredom i medicinom... Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. Jučer u 17:44. |
|
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
Premium
|
Citiraj:
https://assistouest.fr/en/a-develope...terface-works/ Htjeli su unificirati UI i pojednostavniti kodiranje sa jednim SDK-om - jedini "sitan" problem je što je taj SDK shit ![]() Dakle nije ograničeno na file explorer nego na svaki dio UI-a. |
|
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Dakle da bi ispravili to trebali bi napraviti totalni rewrite baze ako sam dobro shvatio? To bas nije mali zahvat...mozda sa Windows 12...a do onda alternativni Explorer na Win11 koristiti...to je sranje. |
|
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nekad je i jefinije npr. ako želiš scaleati sustav samo dodati još resursa na SQL server nego rewriteati storane procedure koje su napisane prije 20 godina i koje samo bog isus razumije. Bottom line, we're fucked ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Microsoft has somehow shipped a bug in Windows 11 that makes the File Explorer flash white in dark mode. The bug is part of an update that was supposed to improve dark mode consistency in Windows 11! Oops. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#3144 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
A sto vecina devova uopce o takvom pristupu misli? Imam osjecaj da samo stariji i iskusiniji shvacaju koliki je to problem. |
|
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Dakle hardware koji imamo danas je u jednu ruku blagoslov ali i proklestvo, jer nitko više ne optimizira a korisnici ne primjećuju jer imaju dovoljno jak hardware. Ne vidim rješenje na horizontu. |
|
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Danas od jutra na kompu radim, i u toku dana iskočio windows update. Nisam odma restart, nego maloprije. Bootaju se ponovo, uđem u desktop, ne radi zvuk. Morao reinstalirat drivere za zvučnu pa je proradilo. Btw, imam dark mode na file exploreru ali još nemam flash/light show. GG Microsoft. |
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
|
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Prefetch/Superfetch/Sysmain postoji od Whistlera tak da cache postoji i koristi se, uostalom cold boot nije mjerilo jer ne restartamo kompove nakon svakog gašenja explorera. I dalje stoji da je Win11 file explorer sporiji od Win10. Mislim da dvije tvrdnje koje direktno nisu kontradiktorne mogu biti istinite. Razlog zakaj je file explorer spor je velkim dijelom zbog WinAppSDK ali onaj članak od Duleta je u najmanju ruku AI slop a vjerojatnije neki script kiddie budaletina koji je naišel na neki twit ili reddit post i bez razumijevanja napravil članak pun dreka.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. Jučer u 21:20. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |