|
![]() |
#3121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja se javljam za punjač+kabel ![]() Iako, frendici je novi Samsung A3 pao u more, 5 dana mrtav, 6 dan se upali i radi evo vec 3 mjeseca, mozda je long shot , ali neka ga ostavi u rizi jos par dana, posto ga nista ne kosta. |
![]() |
![]() |
#3122 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Koji je zadnji kdz za g2? Trebao bih necaki flashat mob pa da stavim zadnji neki... Jesu ispravili ono sa blicanjem ledice i kad nema obavijesti? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3123 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Pitanje vezano za LG servise i smisla slanja na servis. Imam LG G2 kojem je GPS katastrofa, treba mu par minuta da ulovi išta, nakon par minuta izgubi signal i onda mu opet treba dugo da ga nađe i tako u krug. Ne mogu se pouzdati u njega za nikakvu navigaciju. Da ali je to serijski problem, ima li smisla to slati u servis i ako da, koji servis u ZG bi preporučili?
#3124 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3125 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Nitko niti nije sugerirao da ga otvaraš. Ako je pod garancijom, nosi na servis. oni će ga sigurno otvarati i pogledati. Moja pretpostavka je da je loš kontakt antene pa zato malo prima malo ne, ali šalji ga na servis da oni vide u čemu je stvar. Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 04.08.2015. u 13:58. |
|
![]() |
![]() |
#3126 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Pošto je mobitel komplet zatvoren i pod garancijom ne planiram ga otvarati. Mene samo muči šta to nije direktan kvar već "radi ali nekako" i servisi znaju komplicirati oko toga.
#3130 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Dovoljno je da 1 seller ima ključ ![]() Kupljen na bonove ili preko pretplate? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3133 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pitanje: kumić mi ima G3 i stavio ga je preko noći na punjač i danas ujutro mu se nije upalio, bez obzira spojen na punjač ili ne. Odnio ga je u neki servis u Šibeniku (na moru je pa nije doma) gdje su mu rekli da na matičnoj ima korozije na tri mjesta i da bi trebalo zamijeniti matičnu. E sad, njemu je najbitnij da pokuša nekako spasiti podatke koje ima na njemu, prvenstveno slike. Naravno, prva stvar koju sam mu rekao da pogleda na Google Drive-u zbog auto uploada slika jer sam mislio da je na Androidu defaultno upaljena ta opcija. Bio sam u krivu ![]() Uglavnom, postoji li ikakav način da se popravi stara matična ili da se bar nekako izvuku ti podaci. Mobitel nema garancije jer ga je biser odnio u neovlašten servis gdje su ga otvarali. Da se javim Alvin-u ili nekom drugom forumašu koji bi mogao napraviti čudo i vidjeti što se dogodilo? Slušaj prijedloge ![]() Hvala!
#3134 |
Premium
|
Vidi se da ti je frend biser, po svemu sta je napravio, ali po meni vrhunac su takvi ljudi koji nemaju apsolutno nikakav backup ičega, a na mobu su mi izrazito "važni" podaci da se sad treba izmisljat kako ih vratit. Bar danas ima hrpa besplatnih clouda koji rade odlično, ali ne, to je prekomplicirano ![]() Probajte kontaktirat Alvina, alio nekak čisto sumnjam. |
![]() |
![]() |
#3135 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zato ja naštimavam svoje mobitele da snimaju slike na karticu. Nije 100% pouzdano, ali ako crkne mob barem imam sačuvane slike.
#3137 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Baš to.. Inače, ovisi koliko mu se igra s tim i da li mu je pokriveno garancijomviše : https://www.youtube.com/watch?v=k98Ibp_w0vA Negdje sam ranije naletio da postoji čitači za te ugrađene memorije, ali mislim da je to skup sport |
![]() |
![]() |
#3138 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3140 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Budem se čuo s njim kasnije pa da mi veli nove informacije, ako ih ima ![]() Uglavnom, sad zna da je camera upload na cloud zakon. P.S. coconut, spremanje slika na još nepouzdaniju tehnologiju? ![]()
#3142 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A lijepo sam te pitao jel ta metoda uopće dobra, rekao si da je. Znači ipak nije. Na netu vidim da se ne fleša sa CSE nego NORMAL i da se onda nakon fleša radi hard reset. Na ženinom L90 nisam to još radio jer joj KK radi odlično. Nakon 4 mjeseca nema lagga i baterija drži 2 dana bez greške. LP joj nije neophodan. |
![]() |
![]() |
#3143 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Novi LG nexus 5 u 10 mjesecu izlazi. Moguće specke. Screen Display: 1920 x 1080p P-OLED HD Screen Size: 5.2 inch Processor: Qualcomm Snapdragon 620 RAM: 4GB Internal Storage: 64GB Rear Camera: 13MP with Laser Autofocus, OIS, and dual-tone LED flash Front Camera: 4MP with iris detection and RGB-IR sensor Battery: 3180 mAh non-removable Frame: Aluminum with matte black plastic back cover OS: Android M LG Nexus 5 2015 Features - Built-in fingerprint scanner - Rear power button - Dual front-facing speakers - USB-C Connector - Quick charging technology 2.0 - Bluetooth 4.2 - MediaTek MT3188 wireless charging receiver - Wi-Fi capability - Support for Android Pay
#3145 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Tako se priča od kad je izašao mnogima prevelik(ne svima naravno) nexus 6.. Ako bude para, znam koji mi je sljedeći mob ali na puno dulji period ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Odakle je taj izvor? Vec mjesec dana gledam uhvatiti kakvu vijest o njemu i svugdje se navodio 1440p. Ako stvarno bude fullHD sa takvom baterijom i ja bi ga uzeo a i ostalo sve izgleda idealno... |
![]() |
![]() |
#3147 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3148 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3149 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo izgleda impresivno, ali, po netu je puno nagađanja, od CPU-a, baterije, RAM-a, storagea, pa do baterije i kamere. Vidjet cemo sta bude od svega toga kad izađe. Vjujem da ce ko i svaki Nexsus do sad imati neki fail koji je namjeno napravljen tako da uređaj ne moze biti u hiend klasi telefona. |
|
![]() |
![]() |
#3150 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |