|
![]() |
#3121 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Talijanima je stalno Out of Stock - 399 EUR za 64Gb verziju i 2g. gare. EDIT: počeo pre-sale za Jiayu G5. Platite 50$ akontacije i dobijete 30$ popusta na kraju. Akcija traje do 30.11. http://www.pandawill.com/catalog/pro...camera-p81274/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 09.10.2013. u 06:55. |
![]() |
![]() |
#3122 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
kakva vam je baterija na haieru w910, uzimam nešto najjeftinije, vidim ovdje ih neki imaju. nije za mene, već za poklon starijoj osobi i sada mi je taj haier ili zte v967s ili jedan k touch koji sam skoro otpisao. haier s ugrađenom baterijom od samo 1700mah mi se ne sviđa jer zte ima 2500mah... što vi mislite? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3124 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pojavio se 15% popust na bangu koda 91a3aa. Naravno, cekah haiera na hotu, iznevjeri me strpljenje, kupih drugi izbor, i niti dan kasnije se pojavi ovaj kod na provjerenoj stranici, a nove sumnje u hot u obliku vrlo apstraktnog paypal racuna se pojave. |
![]() |
![]() |
#3127 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Jel se može zbrojiti ovaj popust od 15% i kod za 10$? Inače zanima me za ženu Jiayu G2 (dakle ne S) - kakvi su komentari na taj mobitel? Meni se osobno ne sviđa što ima onu fizičku tipku no ženi je idealan jer je bijele boje... |
![]() |
![]() |
#3129 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Taj Flytov ti samo znači da je to otišlo iz Bengovog skladišta. Kada proradi Švedski tracking, onda ide sve kako treba i možeš pratiti i na ips.posta.hr. Samo je jedan kupon tj. popust po narudžbi
#3130 |
Premium
|
Hvala za info o kumulativnim popustima... Ima netko reći nešto pro/contra o Jiayu G2 (512 RAM, 4GB ROM)? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3131 |
Premium
|
Malo rama. Kao i svi drugi s tom količinom, počet će štekati kad se stavi više aplikacija ili otvori više tabova u browseru.
#3132 |
Premium
|
Mob je za suprugu pa to znači da neće koristiti ništa osim Whats upa, Vibera, Gmaila i eventualno FB. Tu i tamo će okinut neku fotku i/ili snimit video preko LG camcordera... Browsanje je ne zanima preko moba... 512MB RAM bi trebalo biti dovoljno za tu svrhu? |
![]() |
![]() |
#3133 |
Registered User
|
Pozdrav.. tražim mob do 150$. Trenutno je izbor pao na Lenovo A820. Stvari koji su mi bitne kod moba:
Kod ovog modela se čini dobra baterija, malo bolja od konkurencije, kao i kvaliteta kućišta. Naručio bih s minideal-a, jer koliko sam shvatio najbrže će doći. Najbitnije mi je da je mob pouzdan, baterija dobra. Ne igram igrice baš, bitno mi je da mogu brzo surfat, koristit whatsapp, mail itd. Ne smeta mi što nema prednju kameru i flash. Trenutno imam Huawei U8650 pa očekujem space shuttle ![]() Postoje li kakvi kuponi za popust za minidela, poput ovih koji se spominju stalno za banggood? Ima li netko bolji prijedlog od ovog uređaja? ( samo nemojte nešto tipa: "ovo ti je bolje al 30ak$ skuplje".. 150$ gornja granica ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 | |
Registered User
|
Citiraj:
Koliko traje otprilike dostava sa pande, da li je osjetno duže nego s minideala? |
|
![]() |
![]() |
#3136 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
moze netko objasnit kako da iskoristim kupon, ago88 mi je poslao neki mail,to je valjda taj kupon,registrirao sam se na banggod,ali dalje ne znam kako
#3139 |
Premium
|
@leanchristmas U drugi krug ulijećeš sigurno jer je obično 200+ komada na prodaju. Za dostavu imam loše i dobro iskustvo. Jedan mob je stigao za 12 dana, a drugi je već mjesec dana na aerodromu i ne mrda od tamo. Čekam treću pošiljku. Prve dvije su išle preko kineske pošte, a ova preko Deutsche Post. @de.fang Koliko ja znam, kuponi ne postoje. Zapravo postoje, ali su rijetki tj. izdaju ih kad je njima volja. Bilo je par akcija kada si upisivao kupon (npr. platiš jednog, uzmeš dva itema), ali zaista rijetko.
#3140 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bez panike. Pola foruma(hr) i navodno cijeli spanjolski forum digli claim protiv hotinbuya sto je rezultiralo, osim zatvaranja paypala, i padom stranice. Ja cu pricekat koji dan da vidim kako ce se sve to odviti... Ugodna vam večer ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo da javim za slomljeni ekran na FAEI F1. Stigao mi danas ekran, naručen 17.9. direktno iz FAEA-e, plačen 50$, free dostava. Napisali su kaj je na kutiji pa carinici nisu ni otvarali. Inače mislim da je ovo rekord naše pošte. Danas u 3:20 je došao iz ZG do Vž, a kod mene je bio u 12:00 ![]() ![]() ![]() Uspio sam ga zamijeniti i radi ![]() lucky me ![]() a sad idem na ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam dal je već bilo spomena jer nisam pratio temu stalno... Maloprije se vratio iz City Centra zapad, i ima štand na kojem prodaju Zoppo, Be Smart i još neke kineske tablete. Cifra za Zoppo C3 je nešto oko 2100, a ZP980 32/2 GB je 2500 ili 2600, ne sjećam se. Mislim da daju 1 god. garancije. E sad mene zanima koliko je to jeftinije/skuplje od naručivanja Zoppoa iz Italije jer se sjećam da je bilo nekih još 50 $ na poštarinu pa možebitan PDV itd...
Zadnje izmijenjeno od: Thorax. 10.10.2013. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#3145 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Talijanima ni malo ne vjerujem. Moja narudzba kod njih od prije 15ak dana jos nije prosla, tj. placeno je, ali nema mobitela ni tracking numbera. Stalno sam u kontaktu sa njima u vezi toga, i mislim da sam potrosio previse vremena na tu glupariju. Danas sam im poslao mail da cu refundati ukoliko do kraja dana ne dobijem tracking number koji radi. |
![]() |
![]() |
#3146 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
sta mislite od doogee dg200... ili neki drugi mobitel za curu do 100 ili ako je moguce do 90 ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() http://www.antelife.com/lenovo-a390-...one-black.html |
|
![]() |
![]() |
#3148 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ja mislim na doogee 200 a mislim da ti mislis na 100. ovaj je 4.7 ips i cini se solidan. a sto se tice HB u ponoc krenio iz sarajeva za mostar i jos nije stigao :/ sutra valjda saznamo. A nisam jos javio na form.hr jer se tamo trenutno ne mogu logirati s tableta... |
![]() |
![]() |
#3149 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Panda dobila Xiaomi hongmi- 162$ !! (red rice) http://www.pandawill.com/xiaomi-hong...ck-p81348.html http://www.pandawill.com/xiaomi-hong...te-p81344.html Dobre vijesti, šteta što još nema eu 3g
#3150 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() da je kamera bolja mobitel bi bio stvarno super |
|
![]() |
|
|
Oglas
|