|
![]() |
#3122 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Šta mu je bilo uopće? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3124 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jucer malo prckah po HTC Oneu, stvarno trebaju pocet koristit inox za izradu kucista, po meni mobitel daje dojam ko da ga noktom mogu izgrebat i da ce se kuciste udubit ako ga se jace spusti na stol ![]()
#3127 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Butterfly S review http://www.gsmarena.com/htc_butterfly_s-review-970.php
#3128 |
Guest
|
|
![]() |
#3129 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Inox? Pa i inox se grebe, jedino ako misliš na inox kao za beštek recimo. Ali tada bi ti mob bio usijan konstantno. |
![]() |
![]() |
#3130 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro sad me bas hvatate za svaku rijec ![]() Samo zelim rec kakav je dojam na mene ostavio
|
Oglas
|
|
![]() |
#3132 |
Guest
|
|
![]() |
#3133 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
E ovak, trebam savjet... Kupio prije par dana HTC One star mj dana, kupljen u SE-MARK,zagreb poslovnica av mall kao slobodan uredaj... Fora je sto je garancija izgubljena, imam samo racun, a upravo sam skuzio da mi kamera po mraku baca ljubicasto-plavu tintu prek cijele slike, a kad je skroz tamno caki crveni... Tocno sto je opisano i pokazano ovdje: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2317507 Isao sam u se-mark pitat za reklamaciju i kazu da bez garancije ne mogu nista, da racun nije dovoljan... I uputili me u agram servis... Sad me zanima ima li itko iskustva sa slicnim situacijama? Sta da radim, koje su mi opcije? |
![]() |
![]() |
#3134 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
da, kamera ti je otisla.. vjerovatno zbog pregrijavanja moba. A u agramu ti isto traze jamstveni list i racun.. E sada ako bi lijepo zamolio da ti agram prihvati gubitak jamsta.. Ne znam.. Sretno! |
![]() |
![]() |
#3136 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne znam zašto ti rade problem oko toga. Ja sam slao svoj HTC One X na servis u Agram bez papira (kupljen kod telekoma, i poslan preko firme) i nisu tražili garanciju. Nema šanse da je niti jednom HTC One X još istekla garancija, pošto je na 2 godine, a datum izlaska na tržište je 04/2012. Ista svar vrijedi i za HTC One. |
![]() |
![]() |
#3141 |
Premium
|
Agram |
![]() |
![]() |
#3144 |
Guest
|
|
![]() |
#3145 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne jedne nego vise prica, nacitao sam ih se ![]()
#3148 |
Premium
|
Ljudi, pukao mi je ekran na HTC 8s. Touchscreen radi i vidi se sve na ekranu, ali je staklo jednostavno puklo. Pretpostavljam da garancija to ne pokriva. Mi se isplati naručivati preko ebaya ekran cijeli? oko 350 kuna dođe. Možda 300. I sam ga pokušati popraviti? Ne izgleda kao znanstvena fantastika, ali nije baš ni jednostavno, puno je tu nekih samoljepljivih traka i gluposti. Ako se ne otvara: http://www.youtube.com/watch?v=6mzb-Zyey8k Servis bi mi uzeo oko 650kn za ekran i popravak, a toliko mi je previše za dat za mobitel koji sam platio u startu 300kn
In Construction... Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 24.08.2013. u 17:53. |
![]() |
![]() |
#3149 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Niti jedan link ne otvara osim zadnjeg Krankšvester - Parada Ti Vani
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 24.08.2013. u 17:55. |
|
![]() |
![]() |
#3150 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima da se oznojis dok otvoris i skines ekran s okvira. Na youtube-u je jedno,a kad budes probao bit ce drugo. Ekran je jako zaljepljen ka kuciste/okvir, trebat ce ti malo vremena da odlijepis a da ne ostetis okvir. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|