|
![]() |
#3122 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Opet 17:10 score s Yi-om. OP! Uzeo sam Nasus-a sad, pa ću njega učiti top. Imam dosta dobar top pool sad. Kennen ako trebam AP, Aatrox, Vi, Lee, Nidala AD.. Ima robe. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.08.2013. u 18:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3123 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A gle, ako ti team ima imalo mozga onda se neće ni tući dok ne vidi Yi-a, čekat će priliku da ga prvog uhvati i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
kaj ako oni naprave dobar engage ? npr. ako imaju Zaca u teamu ? onda se moreš hebat, laganini je to reći dok ti pokrećeš fajt ali dok te drugi ulovi, onda si u par sekundi gotov
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma od 10 tf-ova, 1 će uspjeti i biti savršen takav ako ste podjednaki. Teško je čekati yi-a, ako npr kennen krene s ultyem ili amumu ili j4 kreneju u tf s ultom. Isto vrijedi i za katu.. Čekat ili ne, pitanje je sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dobiti +15 LPa u prvoj diviziji je zakon! ![]() al to je valjda zato kaj su protivnici bili skoro svi gold ili platinum <.< prokleti mmr
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3132 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ne, silver 1 sam, 83 LP trenutno
![]() |
![]() |
#3134 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tko god je ovo propustio neka se ostavi bilo cega sto trenutno radi i gleda: http://www.twitch.tv/ongamenet |
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Nekad se stvarno iznova načudim koliko mentalno retardiranih ljudi na ovoj planeti ima ići sa 20% healtha protiv nekoga tko ima 100% i onda govoriti da ne sucksa i da nije glup i onda još na kraju -20LP stari moj, dođe mi da razbijem cijeli stan
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 09.08.2013. u 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 | |
Premium
|
Citiraj:
dešava se, ima svugdje idiota :/ Jednostavno imaj mentalitet "oh, another game" i ne rejđati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
muka mi je nakon takvih gameova jednostavno
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja sam u S1 doslovno dobijao po 25-30, a gubio po 5-6. Ne razumijem kako sam si ja uspio dići taj MMR a da Panda ne može. Bio sam nekih 10-ak winova u plusu a vidim da si ti trenutno i više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Stvarno polagano počinjem gubiti nadu u ljude. Prošli game nam support odbija igrati (stoji u bazi i koristi sightstone da po bazi stavi wardove) zato što jungler (eve) nema iteme kakve on želi i odbija tak dugo dok ne proda te iteme i kupi one koje on hoće naravno, nijedan ni drugi ne popuštaju pa koji je ovo vrag sa toliko morona na jednom mjestu EDIT : a najbolji dio svega je bio da smo stajali čak i dosta dobro kad je ovaj počeo odbijat, da bi na kraju izgubili...
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 10.08.2013. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3143 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3144 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sada smo uzeli jednu osobu, lv 24 koja supporta...izgubili game, jer su nas stompali svugdje ...chill je bio totalni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3145 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Odavno sam shvatio da iz Silvera nebum izašao, jer je jednostavno nemoguće dobiti dovoljno gameova za redom,a da te netko ne iztrola pošteno i ne uništi ti barem dva gejma koja si dobio. Kao što sam rekao na kraju zadnjeg gejma kojeg sam dobio: God bless Riot and their matchmaking. Mislim da bum ozbiljno probao DOTU 2, ali kako se čini i tamo muku muče sa groznim communityem, tako da u biti: God bless F2P games. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo i mene nazad da malo prokomentiram prošli tjedan gdje sam ponosno predvidio svoj ulazak u Gold. Yeah right. Sve je krenulo odlično, hitili me van iz Silver 1, u četiri gejma sam već bio nazad, počeo pobjeđivati, ne znam ako sam sve skupa skupio 3-4 losea u zadnji 30ak rankeda. Ima trolova, ima afkera, ima toxica, no uvijek sam nekako (u premade kombi s šogorom) uspio dobivati gejmove. Jedini problem koji imam je taj da po pobjedi dobivam još manje nego prije, po 1-2-3 boda. Igram protiv Silvera, Golda, Platinuma ponekad, no bodovi su uvijek isti. MMR mi je ok, 68:52, no više bodova sam dobivao u Silver 1 kada sam imao cca 50:50. I sad je ovo postalo frustrirajuće, kada izgubim, izgubim oko 20 bodova. Kada winam, dobijem 2 boda. I koliko god pobjeđivao, jako slabo napredujem. A govorimo o Silveru, znači ne o Platinum/Diamond divizijama. Druga stvar bi bila da imam breg slobodnog vremena pa da mogu trošiti sate i sate pred monitorom, onda bi kroz tjedan dana sigurno ušao u Gold, znači računam jedno 50 gejmova = 1500 minuta = 25h gejmanja. I to samo ako pobjeđujem sve zaredom. Ovako uz posao doma i obveze, nemam vremena više od dva tri sata dnevno jbg. I tu sam zaključio da u Gold nažalost ući neću, protivno svim najavama, najviše zbog MMR-a i vremenskog ograničenja. Ali ću definitivno zagorčati život svim Silver junglerima ![]()
![]() |
#3148 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Premium
|
Javi kakav je ping, ako je ok možda i ja dođem, ako nema accounta, ljubim ti ručice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|