|
|||||||||||
|
|
#3122 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@JozicA Znaš kak se kaže. "Sreća prati hrabre". ![]() U jednoj partiji sam sa Ferdom dobio značku Čelični zid jer su me pogodili ni manje ni više nego 36 puta. ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3126 |
|
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
neznas sto propustas, siemke u svakoj partiji, pola tima retardirano, tvoja arty te ubijem malo pa cesto, jednostavno neznas sto propustas edit: fino ispalo na 2 acc, 16/25 , 170k u kasici vise, a sve mali tieri, KV-1S i IS najjaci, a s njima sam odigrao uzasno, a opet dobili ![]() edit2: uzmem IS-4, opet nekako glupo odigram, tj. i ne toliko i odnesem Patrol Duty medalju, sam se sebi ponekad cudim, njubek, a konto sam na pocetku da gubimo sto posto, video edit3: M46 Patoon, jedna za promjenu ljepo odigrana s njim, barem meni, jer obicno ocajno s njim odigram, ne jednu nego svaku partiju (opet sam dosta promasivao,njubek) : video i za zadnji x2 danas tj. jucer, secer na kraju, M6, opet svi kampirali ali za divno cudo dobili partiju, tko kaze da kamperi nemogu pobjediti: video
Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 16.06.2013. u 03:16. |
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Buljo i ja u akciji...tocnije cekamo da nas smaknu...ta je runda bila koma...Volio bih da bar imamo neku modernu verziju WoT-a gdje su svi ovi moderni kao ovaj mod: [IMG=http://img545.imageshack.us/img545/8301/sbfy.jpg][/IMG] |
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
|
#3130 |
|
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Napokon 150 top na t30 šta radi smrad - doslovno te se ekipa splaši nakon kaj ih zvekneš ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3131 |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
|
|
|
#3133 |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
Pa i to je taktika, nekad pomogne, evo jedna s T-150, krenila bitka, svi jurnili, ja stojim i cekam, cekajuci umlatio 4, nisu imali mu*a da krenu na mene, dotad moji osvojili bazu. Uglavnom, za vikend/nedjelju jako dobar dan, 20/36 55.5% pobjeda , znaci svih 20 je dobilo x2 danas, a jos nije ponoc dosla i naravno M6 na kraju za x2![]() Nesto me nece MM s americkim tenkovima, jako tesko moj tim dobije cim vozim nesto americko, ovo je bila 5 s M6 i tek iz 5 pokusaja pobjeda
|
|
|
#3134 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Jedna za Mitru i Bulju... Evo, top se ohladio, zglancan je i imam se čime hvaliti. ![]() http://wotreplays.com/site/224889#ensk-guest-is-8
|
|
|
|
#3135 |
|
Premium
|
@m4dm4n dobra dobra tocno se vidi kako smo Buljo i ja ostavili trag na tvojoj igri masakrirao si ih i jos ti je top najprecizniji kada ne suzi do kraja hehe |
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Well, I think it’s no secret that 0.8.6 for RU server is coming this Tuesday. For EU it should be either Wednesday or Thursday (Thursday more likely).
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Premium
|
@Amdejac poslao sam ti =) i evo jedna ono jako jako jako dobra bitka, 6k dmg sa t62a i kolega Buljo je bio nazocan, zadnji tip me je goldom busio ali hebiga kad je njubek sredio sam ga arrrr ![]() http://wotreplays.com/site/225125#self |
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
svaka cast, preljepo za gledati, cak sam detalje stavio na high da uzivam u videu ![]()
|
|
|
|
#3140 |
|
Premium
|
Hvala JozicA <3 nego da li si ti u kakvom klanu ako ne da li bi se pridruzio nama =) |
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
, vremena uvijek fali, pa brzinski randome rijesavam, ili ide ili ne, bolje brzo poginut nego se muciti 15min, a i malo me ping zeza jer koristim mobilni net, nemam fiksnu liniju, pa tako da nista od skype ili nekih slicnih programa za komunikaciju-puno prometa mi gutaju, 4GB mjesecno mi je taman za malo WoT i D3 par dana u tjednu, kako kad vremena uhvatim. Bilo je mislim 3mjeseca da WoT nisam ni pokrenuo proljetos, sad zato gustam.Ovaj M46 Patton je stvarno ugodan ponekad za igrati, jos mi fali samo 60k exp za najjaci gun, a ponekad nebih pogodio ni drvo na mapi. Mislim kad ga nadogradim na full da ce ostati za stalno u hangaru. video A zato odma iduca, cim sam pogodio ELC i 0 dmg (2 critical dmg) znao sam da nam se lose pise, i kad sam vidio da su svi stali iza, nitko nenapada, pogini sto prije, ostao sam do kraja samo da video snimim. I nevrijedi se zvcirati i mozgati sto i kako. Vikend je. video Treca ok ispala, valja nekad i srece imati, njubek, video, a ova nakon nje, gledam i nevjerujem, sastali se njubeki pa se natjecu ko je veci, ali smo mi brojniji bili i pobjedili video, a iduca se okrenila, odmah na pocetku vidim da je skoro gotovo, pa se zaletimo pa sto bude bude, poraz bio naravno, al nema veze, bice bolje sutra video
Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 17.06.2013. u 00:37. |
|
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Premium
|
Jozica otvori jedan account za klan ![]() Btw neki dan me moji zvali u borbu klansku tier 3 tenkovi se trazili ja gledam wtf nisam znao da se igraju klanske s tier 3 ????? sto je najgore nemam desetku,a ni 3! ![]()
|
|
|
#3146 |
|
Premium
|
|
|
|
#3147 |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
joj, kad god je u mom timu medju prvima pogine, ili najmanje stete napravi, nemam pojma u cemu je stvar, garant je previse jeftin pa ga svatko kupuje ![]() evo jedna s GW Pantherom za x2, ok partija :P, nist posebo, samo sam 8 killova napravio, njubek, sad kad dodje 8.6 ubiti ce mi volju za igranje s njime, taman sam ga skonto sto i kako video
|
|
|
#3148 |
|
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Premium
|
Znam,imao SU152,sad sam na ISU 152 & BL10...no derpica na SU152 je jako neprecizna + ne prolazi uvijek,HEAT samo u idealnom slučaju ispunjava max penetraciju,dok SU100Y ima AP granate 196 pen i 440 dmg,te je i puno preciznija + brži reload...definitivno je top bolji na Su100y i to puno... Samo treba pametno s njim,biti svjestan nedostataka kojih je puno...jedino što valja je top i ok brzina s obzirom na veličinu...
|
|
|
#3150 | |
|
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
video
|
|