|
![]() |
#3122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali 5C je fora skroz ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3124 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon što su najavljali nove načine zaštite od krađe, očekivao sam da će otisci prstiju ipak moći biti u cloudu pa se automatski povući u telefon, čak i kod reinstalacije iOS-a. Očekivao sam više, a totalno me razočarala prezentacija kamere i mogućnosti koje su identične Lumijama serije 9 i očita kopija Nokia Smart Camere. Čak su i fotke korištene za demonstraciju skoro iste. (skejter i biranje frejmova...)
#3125 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
2 ajfona ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3127 | |
Guest
|
To je samo pozitivno za kameru. Uostalom, za razliku od Lumija, ovo je barem na iOS-u ![]() Meni se generalno 5S sviđa, neću ga kupiti (na androidu sam), ali barem ne daje puno mjesta za disanje ostalima što znači da će za kakvih 9 mjeseci novi Androideki biti još bolji i tako u krug. 64 bita je gimmick, ali dedicirani koprocesori za različite stvari ili dedicirane jezgre su way to go. Iskreno bih htio vidjeti za kakvih godinu dana cijelokupno odjeljenje jezgri koje će pokretati UI od ostalih koje će biti samo za crunchanje podataka (bilo da se radi o Androidu ili iOS-u) jer mislim da je to way to go. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#3128 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() WP8 je dokazao da optimiziran OS ne treba najmoderniji hardver dostupan, pa ne kužim zašto idu s 64 bitnim OS-om van.
![]() |
#3129 | |
Guest
|
Citiraj:
A 3G i 3GS su bili puno izdržljiviji od naredne 4 i 4S serije. Sa boljom zaštitom ekrana plastika je zakon (iako je cheaper feeling). |
|
![]() |
#3130 |
Premium
|
Meni je 5C zanimljiviji od 5S definitivno. Predobar video http://www.apple.com/iphone-5c/videos/#video-product su složili. Navodno su ojačali tu plastiku, sad treba vidjeti je li to istina. Uglavnom nešto friško, jedino što će bit skup kao i jači mu brat jer naši kerijeri nemaju mjeru. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3131 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3132 |
The mighty pirate
|
Te sve fore s kamerom su meni smiješne. Imam na Lumiji i Smart Cam i Pro Cam i koristim ih...gotovo nikad. Onak, zezancija i sve, ali ak trebam okinut fotku onda okinem fotku bez razmišljanja i to je to. 90% svih tih ekstremnih "fičra" je wow na prvu, a na svojim mobitelima ih koristimo možda par puta mjesečno. 5C ima taj plastični "shell" koji je kao zaliven oko metalnog okvira. Puknut će kad tad, a onda nemaš mogućnost promjene maski, nego zagrijavaj fenom kao iPad... Nisam vidio šarafe na njemu na dosadašnjim fotkama.
#3133 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.imore.com/apple-back-dock...edium=facebook dobra vijest, no uz ionako skupe ajfone to bi trebao bit bundle
#3134 | |
Guest
|
Citiraj:
Puknuti plastika ![]() |
|
![]() |
#3135 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ono sto uvijek moram reć je to da su im stranice vrhunski napravljene! Ljudima prvo nije dobra plastika, pa im nije dobro staklo, pa im nije dobar metal i sad im nije dobra plastika isponova. ![]() EDIT: WTF, kaj nema više crnog iPhonea?? Samo sivi???? Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.09.2013. u 21:27. |
![]() |
![]() |
#3136 |
Guest
|
Činjenica je da plastika ima najbolja svojstva (od ovo troje što se tiče "padanja"), onda aluminij i onda staklo. Stvar je ukusa što netko preferira zbog "feelinga" što je skroz subjektivna stvar. Aluminij ima tu prednost da odvodi bolje toplinu ofkors. |
![]() |
#3137 | |
Premium
|
Citiraj:
Još uvijek mi nije jasno kako nema crnog iPhonea 5S!! Ova siva je totalno lejm, a crno staklo na pozadini grozno izgleda. Uveli su ono što je najviše ljudi bilo preružno kad se je očekivala petica. U realnosti kod petice staklo nije tolko tamnije, a na ovom sivom izgleda totalno loše. Joooj, morat ću uzet bijelog, a to mi se gadi jer je bling. Totalno su zabrijali sa ovim glupim bojama. Ovo zlato je groznije od groznog. Jedino ako su samo preimenovali crnog pa sam ja u krivu, al na sajtu sve izgleda sivo... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.09.2013. u 21:44. |
|
![]() |
![]() |
#3139 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3140 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#3141 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Inače, imam iPod Touch 5 s 4" Retina ekranom (1136x640), dakle istim kao 5, 5C i 5S. Da me ubiješ, meni je "iskustvo" (eplovski - experience) gledanja videa na njemu i na Lumiji 820 s 800x480 ekranom identično kakav god da gore video stavim. Čak na ajpod više ne stavljam video jer mi se ne da trošiti vrijeme na prebacivanje u mp4, pa u itunes, pa onda na njega. Imat će svoje kupce, kao i sve dosad. Usput, Nokia je zahvalila Appleu Jer nije dovršen proizvod?
![]() |
#3142 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
pic.twitter.com/x4w3r8Ghcy EDIT: Damn, Ivan je bio brži ![]() Uglavnom - 5C je overpriced je za istu cijenu kao što i trebao biti iP5 prodaju uređaj napravljen od jeftinije materijala i većih fizičklih dimenzija. Puno logičnije bi bilo da su napravili 5C kao zamjenu za 4S. Fingerprint senzor mi se sviđa i nadam se da će se to preseliti i na Android (iako je Atrix imao finger. senzor prije nije bio toliko intuitivan.) Ostalo - meh. Ova gold boja je gadna al nema veze - ionako većina iPhoneova bude u plastic kućištima pa se boja ne bude vidla ![]()
#3143 |
Guest
|
@Iv@n P znači progressive iliti punih slika u sekundi 60P u kontekstu 60 slika u sekundi. Pošto za gledanje je 24 ili 30 oke znači 60P usporen 50% će opet davati fluidan playback u 30 slika. 96P će davati fluidan playback od 24 slike u sekundi na videu usporenom na 25%. Kada tako nešto napraviš sa videom od 24 ili 30 dobiješ choppy playback od 12 ili 15 slika što nije neki gušt. Također, snimanjem nečeg kao 1920x1080 u 60 slika ili 1280x720 u 120 slika i dok puštaš video na 100% (ipak, hrpu snimki želiš i zvuk imati) ćeš dobiti puno fluidniji pokret, pogotovo za sport ili brže scene. Žao mi je ako nemaš mogućnost gledati 1080P na monitoru ili na nekoj plazmi/LCD-u doma. Ni meni ne bi imalo toliko puno smisla gledati samo na 4" ekranu. |
![]() |
#3144 | |
The mighty pirate
|
Uhvatili smo se svi tih hardverskih novotarija, a čekam već duže hoće li itko spomenuti, pa nikako. Najbitniju stvar po meni svi zanemarujete i vidite samo uređaj... Numbers, Pages, Keynote, iPhoto i iMovie postaju besplatni, a navodno to nije sve. Meni je ovo najveća vijest danas. Jest da je numbers beskoristan u slučajevima kad se nađe neka kompliciranija formula, ali svejedno lijepa vijest, pogotovo zbog rada u cloudu. Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.09.2013. u 23:14. |
|
![]() |
![]() |
#3145 |
Premium
|
Nije novotarija jer ih je vecina nas suckera pokupovala. xD Ugl, uzet cu ga tak i tak jer sam se prebacio na godisnje mijenjanje mobitela. Obe sam imao prije mj dana i svejedno mi je ovaj 5S daleko bolji. Najbitniji feature ovog moba je kamera! |
![]() |
![]() |
#3150 |
Premium
|
Sh***t, pa sta su to isli mijenjat. Bijeli mi je i prije bio gadan, sampanj je ubi boze a ovo isto bezveze. Tri svijetle kombinacije... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|