|
![]() |
#3122 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
@nameless, uf kako bi onaj mace lijepo sjeo na mog monka, ali nazalost nemam sad para za tako sta, realno bi islo izmedju 5 i 10mil golda, s tim da u zadnje vrijeme sve na AH ide slabo, ljudi su vec lagano nabavili gear s kojim igraju, a ne daje im se puno za nesto sto nece biti veliki upgrade |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3123 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3124 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne vrijedi vam to puno ni jedno ni drugo. Sekira ak je hoces prodat, 500k... Life on hit je u modi i to se prodaje , ostalo samo ak se ne pokazuje previse pohlepe jer onda se nikad ne proda. Ja sam od jutra utrzio vec 3 milje, sve dropovi sa drugog act jako slicni dps ko vas. Dropnula mi je i jedna 2h 1500 dps sekira i legend belt i 900 dps 450 life on fit fist koji vec ima preko milju bid.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Guest
|
ubijem butchera i na infernu i sad me šutiraju na ACT 2 obične muhe? Jel to normalno? Znači povratak na farmanje ACT 1? |
![]() |
![]() |
#3127 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Za proći prvih 5 questova na Actu 2 sa DH-om sam izgubio oko pola milje na repaire, a ni to ne bi mogao solirati nego isključivo se šlepajući ekipi. Igram sa DH, nemam resista, nijedan vrhunski item, sirotinja. Zato farmam pony level, tome sam dorastao na Nightmareu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ja sam skraftao valjda stotinu helm of commanda, i oni sa socketom su išli za 10ak milijuna dok ovi bez ni za 2
![]() |
![]() |
#3130 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.07.2012. u 17:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3136 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam si, evo, s DH na infernu ( II. i III. akt) sfarmao sasvim ok gear za monka, a s monkom ću tražiti iteme za wizzarda. Samo čekam lvl 60 da mogu nositi. Inventory je pun ko brod, a AH mi nije ni na kraju pameti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#3143 |
Premium
|
S ovim sam prošao act 3 probaj. Ak imaš problema s kajtanjem možeš probat s blizzardom i arcane orbom s smanjenim troškom. Ja 90% slučajeva igram bez signature spella i koristim 2 hander. Imam wizard hat koji mi daje 10AP na crit i crit mi je preko 20%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3144 |
Premium
|
Mrak weaponi dečki. Ja sam dobio 2h mace s 1150dps 83% crit hit dmg i socketom. Malo sam ga isprobavao s wizzom i iako su povremeni 200k critovi bili fora, općenito manji dmg i nedostatak life steala me je vratio mojem starom malju. Ovaj sam prodao za 5M, trebao sam više staviti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nisi jedini, žali se dosta ljudi na blizzard forumu, ali su neki počeli dobivati iteme nazada tako da se moraš strpiti jer će ti vjerovatno biti sve vraćeno nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja nisam mogao prebacit osvojeni item cijelo popodne jučer ![]() Sve su mi vratili danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3148 |
Guest
|
može jedno pitanje? Odakle vama sve te milijarde , miljuni zlata? Kako ja ne mogu više od 250 k skupit? Jel zato jer nisam kraftao? Ili što? "Što mi je činit" ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam do svojih dosao lucky dropom, jos prije resplendent chest nerfra, samo farmo underbridge kod siegebreakera jer nisam mogao ubit nista na act 3, i dropli mi prvi Archon gloves-i, njih sam prodao za 10m i to mi je bilo dosta da kupim gear da pocnem farmat act 3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|