|
![]() |
#3092 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da vecina ubije tog prgavca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3096 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hehe, pa šta će uopće živjet, ionak je prestar bio,,, :lol: ja došao u onu zgradu, mislio sad će bit akcije, onda mi sam neki kamikaza s bejzbol palicom doletil, i ovaj tam u kuhinji bez oružja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Je 'kul' al je budala. Sad da ne vrtim bez veze al neko je rekel da auti loše koče?!? Nije mi jasno da njemu kaj s igrom ne valja (patch il slično) al ne vidim neke prevelike nerealnosti kod automobila opčenito. Mislim, nije to GTR al pobogu za dva koplja bolje od NFS-a. Auti koče dosta dobro, a ko ne vjeruje nek malo progugla kolko treba metara autu sa 100 na sat da se zaustavi. Sigurno nije 2-3 metra.
![]() |
#3099 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() @za ove sto im nestaju teksture vec je netko napisao da si stavite Systweak CacheBoost - stvar stvarno radi - al je koristan samo za gta...igra izgleda ima memory leek(mozda cak i zastitu za one koji imaju ono ![]() u blazim situacijama nestaju samo teksture, a kad sjebe puno memorije onda nestanu i obrisi zgrada i cesta i sve ode u k meni je gore navedeni program rjesio ovaj problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
e ja nisam upoznat s tim programom,a naravno da sam upoznat sa nestajanjem tekstura ![]() jel može malo više detalja kako i šta napravit???gledo sam malo po stranim frumima ali nitko nije potvrdio da radi ta šema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3101 |
Premium
|
eh, ja se još uvijek mučim s memory leakom... kupio i rame (imam 4GB, evo sad ću stavit u sig) ali ista stvar, klokao proc, ali ista stvar, novi driveri od GPU, ali ista stvar, CacheBoost, ista stvar, MemTurbo, ista stvar, commandline.txt, ISTA STVAR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Premium
|
Ovdje ti piše kako treba podesit CacheBoost: http://www.elakiri.com/forum/showthread.php?t=141268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 | |
Premium
|
Citiraj:
@PointDexter, igram 20 min, i samo mi fps padne na 1, čovjek se pokreće svakih 20sec napravi jedan korak... Trpim, trpim... ali dok više nem mogel komp bu najebal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
jedino sto bi mogao probati je pod Optimize odabrati Optimize Now ali ne vjerujem da ce pomoci ako ne radi odmah, a pokrenut je(pali se po defaultu i bude upaljen svaki put kad pokrenes windowse) probaj pokrenut igru i kad ti puknu teksture otici pod optimize i isprazniti kes(Empty system Cache) kod mene stvarno pomaze... iskljucim njegov servis, igram i ubrzo mi nestaju teksture, a potom i kompletna slika osim auta i lampi(zgrade, cesta, sve bude prozirno)... onda switcham na program i upalim ga, vratim se u igru i pocne ucitavat sve nazad i teksture se vrate u potpunosti. otkad sam ga instalirao ne glavi mi se vise ni izmedju medjuscena i igre na onoj crnoj pozadini di pise LOADING... povremeno se tijekom igre desi da steka(ruje po disku) i onda trebam pricekat minutu-dvije dok ne nadodje, a nekad se skroz zaglavi i onda moram restartat igru uz igru imam instaliran patch 1.1... a Fedor je jedini borac koji u ringu sve radi besprekorno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma probo sam sve živo i po onim uputama i sve i opet isto...mislim nije to nista strasno,na pojedinim mjestima cesta nestane na sekund pa se pojavi ili neki kurac sivi bude iznad na ceste pa se vrati u normalnu ali frustritajuće je pomalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Why so serious
|
A čuj, niš nije savršeno, i kaj bi sad svi trebali kukati kak GTA4 nevalja, to se svima događa i nemreš si pomoći, igraj kak je i gotovo! I meni se zna desiti da se cesta onak pretvori u neku sivu podlogu i onda izgleda ko da auto lebdi...a jbg za 1-2sec se popravi i igraš dalje, a ono kad mi je štekalo nakon 20min se popravilo sa 4GB RAM-a(igra mi nakon 30min pojede 3.5GB, i dalje nejde).... Eto napokon sam pri kraju valjda, sad sam dobio onog FLORIANA derpea, mislim da sam na 43%...jel ima još dosta? Kaj se ovog novog patcha tiće, maknul sam ga i vratil stari, nisam videl razliku a nisam mogel upadat u kompove sa "E".....e da sad sam bazuku dobil.....eeee koje je to veselje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Imam bas ozbiljan problem... Naime prešao sam okolo sve što sam mogao, ali zapeo kod misije "payback" kod Jimmyija Pegorina. Naime dodem autom do onog restorana gdje trebam doci, i tada samo pise loading i nista se ne dogada...komp stoji u idle... =((( Probat cu jos van u win sa alt+tab pa nazad ali sumnjam da ce proradit, cini mi se da sam vec pokusavao... =((( bas mi je zao =((( |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
jeben patch 1.0.2. a uopce mi ne prepoznaje da imam instaliran gtaIV i patch se ne zeli pokrenut... sto raditi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() da nije S(c)reck. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
jel može pomoć ![]() došo do misije sa kompom i naravno zbog zadnjeg patcha nemogu za komp sjest u net caffeu. jel vi znate za neki cfg. twek da radi taj komp. ako toga nema onda moram zbrisat patch jel to ikako moguće ili moram cijelu igru ispoćetka reinstal pa stavit 1,1 patch? plz help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ali, nakon sto sma po drugi puta windows slozio, i piknuo gore najnovije drivere proradilo sve. Ja stvarno neznam u cemu je stvar kod tog curenja tekstura. Kod mene radi sve 5.
![]() |
![]() |
#3120 |
Why so serious
|
E ljudi, nadam se da ste več svi prešli GTA, kojeg ste ubili tamo kad moraš birat između pokvarenog drota i njegovog pijanog brata...zanima me jer ja sam ubil drota, pa da čujem kaj se dogodi kad se ubije onaj siromak pijani!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|