|
![]() |
#3091 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovo postaje prava sapunica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E pa jeste limachi stvarno. Ak u pravilima pise, NEMA PSOVANJA, onda ga N_E_M_A. Bilo to interno, externo, ljevo desno, jednostavno nema, niti iz zajxxxxxije. Nismo uzeli server za chatanje, nego igru. Ne zanima me nitko, ali ovo ne vodi nigdje. Haug: finger :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3093 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
isuse zed, chovjek te je dvostruko stariji i ima dijete tvojih godina, malo poshtovanja nebi bilo na odmet. je i mitzek pretjerao, ali vech che on to skuzhiti. stari dobri mitzek. ![]() nhf i jednom i drugom.... mislim da bi trebala pasti pokoja isprika za "grube" rijechi, ipak nije da se "poznajemo" od jucher... ovome shto sam sad chitao, nije stvarno bilo potrebe. dechki hebemu, imamo nash hebeni server i umjesto da smo svi gore i zahebavamo se i napucavom kundakom/gevintachom/mashnikom, tu se prepucavamo..c c... manje psovki, vrijedjanaj suigracha nisu potrebna, sad u kojem je konktekstu bilo to o chemu je rijech, ne znam tochno, ali ako je netko bio jednom upozoren zbog toga na ovaj ili onaj nachin, zdrava pamet bi nalozhila da se sa tim prestanem, jel? popijte pivu u petak, lijepo poprichajte i smirite se do tada uz chashicu razgovora i pive, ![]() i jednu za mene na takodjer strusite zhderonjama, jer se po svoj prilici nechu pojaviti ovaj petak, zbog nekih unapredqracpipica obaveza scheduled za 10.03. : finger : dechki, have phun, igra je za zabavu...... ![]()
![]() |
#3094 |
M.U.P.
|
Pao server ![]() EDIT: Sad ponovno radi ![]()
![]() |
#3096 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Jupiii... ![]() al, nazalost, morat cu vas pustiti jos neko vrijeme da trenirate ![]()
![]() |
#3099 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ima li jos mjesta na serveru? nisam nigdje nasao primate li jos igraca ili je popunjeno (a koliko postova ima nebi bilo cudno da sam nesto fulo) uglavnom ako ima mjesta posaljite mi broj racuna na pm pa uplatim za 6mj ako namjeravate igrat tak dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
M.U.P.
|
Svježa krv ![]() Naravno da ima mjesta nikako da se svi skupe ![]() Javi se Mister M-u ili Raku
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3101 |
al se nekad dobro jelo...
|
Ja sam napravio uninstall i ne igram CoD2 dok ne izadje patch jer je ovo kriminalno... Ubiju me kroz zid, pa pogodim sa Gewehr nekoga 4!!! puta u vugla i njemu nista, pa trcim i pogodi me sretnik metar iza ledja i umrem, a sto ce ciljanja tice tu jedino sniperi sa scopeom udaraju di bi trebali, lose ![]() Odo igrati UO, ipak se osjeti kad razlika izmedju igre koja je v 1.0 i one koja je dogurala na 1.51, CoD je CoD, ali radije cu onda igrati onaj koji ne vrvi bugovima!
![]() |
#3102 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ajde ajde cat, ne biti takav kritichar... ![]() btw, bilo je dobro vecheras, jedno vrijeme i 17 ljudova... niej bilo chitera, (previshe) kempera, (previshe) snipera....
![]() |
#3103 |
|
Mozda bi i vi trebali biti kriticni :P, ali kad ubijem 5 ljudi u 4 sec na pola metra sa snajperom, mislim to je smijesno...
![]() |
#3104 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
jel mi neko može reč koje on ima .iwd fileove u \main folderu jer će me ovo izludit
![]() |
![]() |
#3106 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Pošalji mi log main fajla. M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
i da, namjerio si se na Gruntovčana,ja ti ne odustajem tek tak,spreman sam iči do kocena ak treba,jer nemreš furt jambrat i kenjit i očekivat da ti se nitko ne suprostavi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
|
![]() |
#3114 |
|
Upravo sam se naigrao ko covjek u UO, cak i lijepse izgleda nego dvojka i oruzja su puno bolje rijesena (citaj: ppsh ne dolazi uz scope)
![]() |
#3115 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Fala, M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš stavit prvo "osnovni" pa na njega instalirat UO. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 | |
|
Citiraj:
![]() UO nije standalone ekspanzija, znaci za igranje je potreban i origigi CoD.
![]() |
![]() |
#3118 |
PizzoZder
|
Da malo razbijem monotoniju, evo malo od jucer/sinoc sshotova, mogu rec da mi je jucer bio jedan od zanimljivijih dana za gejmat, vjerojatno zbog ekipe i S&D!! CTF ![]() ![]() S & D ![]() ![]() HQ ![]() T D M ![]() I za mene poseban TDM, sve se odvijalo okolo one kuce sa tendom: roller : ![]() Po ovoj slici znam zasto me Scorpio_007 skida sa lampom iznad glave kad pisem: hello2 : ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
svida mi se sto se počeo igrat search and destroy!!!!nemam iskustva od prije u tome, ali dokaz je da team funkcionira savrseno kad se igra kooperativno!!!! ja i terminator smo igrali zajedno na onoj s crkvom i samo je r.b skuzio taktiku jer je bio prije u nasem teamu!!!!ali svaka čast svima super ste ekipa!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Fala, imaš čašu mlijeka od mene:clap: M
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|