|
![]() |
#3091 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Negdje sam vidio naslov ovih dana da je većina prodanih WP8 mobitela L520 i L521 zbog niske cijene. Osobno, nikad ne bih kupio mob bez flasha. Nedostatak prednje kamere bi još i mogao oprostiti, ali flash nikako bez obzira koliko šugave fotke radio fotić (u općenitom smislu u odnosu na 'normalne' fotiće).
#3092 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3093 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
HTC One je i dalje meni jedan od najboljih mobova općenito i 520 mu ne može niti prismrditi. Ipak, GSMArena je očito baza WP fanatika, isto kao što je The Verge baza iOS fanboya
#3094 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
BTW, za skype koristim tablet...tamo barem ne čoravim...a i nije mi nešto bitno da vidim svakog kog zovem.. |
|
![]() |
![]() |
#3095 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3096 |
Premium
|
Koliko znam, WP8 rade fluidno bez obzira što su hardverski inferiorni droid bratiji. U tom pogledu se MS mora skinuti kapa i priznati da su napravili dobar posao obzirom da i high end droidi sa brdom cpu jezgri i rama ponekad zaštekaju. A to je 'average Joe' userima dosta bitno. @gnujko Nečeš vjerovati koliko puta mi je taj flash dobrodošao kao baterijska lampa. ![]()
#3097 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3098 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Cudi me da je stvarno toliko nokija tako daleko doguralo xD |
|
![]() |
![]() |
#3100 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3101 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa 520 je daleko najbolji mobitel u svom cjenovnom razredu. One X je stariji flagship koji se vjerojatno ni ne proizbodi već dulje vremena. A ionako HTCu zabranjuju prodaju u zadnje vrime ![]()
#3106 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
One je bolji od L520, ali gledajuci ovako: moji novci bi mozda mogli otici za L520, ali nikako ne bi mogli otici za One. Mozda je zbog toga pobjedila, a pogotovo kad se uzme u obzir da je u SAD-u bila neko vrijeme za 50$, a to je manje od 300kn. Kakav droid se moze za te novce kupiti? |
![]() |
![]() |
#3109 |
Premium
|
#3110 | |||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3111 |
Premium
|
Znaš što je u svemu ovome smiješno? Što M$ za svaki prodani Android telefon, koji radi na besplatnom OS-u, dobije 10-15$ na ime svojih patenata. Da daju besplatno OS drugima, praktički ne bi skoro ništa izgubili na prihodima (kojih im i ovako ne fali).
#3112 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nešto je MS zabrljao u svojim xbox igrama tipa Solitaire collection koji je izašao neki dan. Mobitel se užasno grije (Lumia 920) kod igranja Solitairea, nije ga ugodno ni držati, a o potrošnji baterije ne moram ni pričati ![]() |
![]() |
![]() |
#3113 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3114 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Da ne bi bilo da ljudi objavljuju slike samo sa 1020, evo par fotki sa 920 koje sam okinuo neki dan ![]() http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...tm#post2284316 http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...tm#post2284346 |
![]() |
![]() |
#3118 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
je li moguce postaviti zvukove tako da je su jedne od ponudjenih opcija ring (ali samo ring, ne ring + vibrate) i vibrate (ali samo vibrate)? |
![]() |
![]() |
#3120 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To znači da bi ga svi mogli dobiti do ljeta brzinom kojom su operateri odobravali Amber
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|