|
![]() |
#3091 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3092 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Unbranded FW ne ide na HTC ako na telefonu nije univezalni zj. Supercid. (Cid-carrier id). Da bi stavio neki open europe ili slican,telefon moram imati generic cid tj ili 11111111 ili u vecini slucajeva kod generickih telefona HTC__001. Ako je neki drugi,treba rootati,unlockati bootloader,napraviti supercid. Ponekad crkne mob kad se napravi pogresan korak. Lako tebi brkonjo na sloniju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3093 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3094 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ako stavljas orginalni htc soft nebi trebao izgubiti garu. Al provjeri kod Htc hrvatska. Nesto je Brko o tome pisao u temi o xperia z telefonu, mozda on zna kaj vise. Edit: ne vidjeh uopće postove iznad di je sve objasnjeno.
#3095 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav, gledajuci film na svom One-u primjetih stuck pixel, i idem ih pronac jos i pronadem ih jos desetak, od toga su samo dva vidljiva malo jace, ostali ako se covjek bas zagleda, vide se samo kad je osvjetljenje ekrana na najjace, do sad ih nisam bio primjecivao tako da neznam jel ih bilo prije. Postoji li nekakav softwerski nacin da ih rijesim ili ga moram reklamirati? |
![]() |
![]() |
#3097 |
Antimićanin
|
Očito da svaki proizvođač ima svoje brije i svoje viđenje stvari. Sony smiješ flešat sa bilo kojim fw-om od bilo kuda i garancija se ne gubi. Očito da se htcu to ne sviđa. |
![]() |
![]() |
#3098 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3099 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
#3100 |
Antimićanin
|
Prvi ću prijavit takvu raspravu modovima i adminima ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3102 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Htc One odnjeo titulu mobitela godine (Mobile Devices award, EISA) Zasluzeno skinut Samsung galaxy koji je dominirao zadnje 3 godine.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 17.08.2013. u 20:19. |
![]() |
![]() |
#3103 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3104 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pošto sam stavio manufacturer refurbished ploču(stara skroz otišla) ne mogu otključati mob preko HTC-a pa sam probao Juopunutbear S-OFF metodu http://www.youtube.com/watch?v=qcNqxsW3P-E Jedno 30 puta sam pokušavao to sa žicom i ne uspjeva mi,svaki put jedno od ovo dvoje bude: 1. I get an Error message that says "Errorcode: 66732337 ErrorMsg: Still sober" You did not perform or did not time the wire trick correctly. Run ControlBear again, using a slighlty shorter pause between wire touches. 2. After I do the wire trick the phone powers off and I have to start it again manually. You did not time the wire trick correctly. Run ControlBear again, using a slighlty shorter pause between wire touches. Probao sam sa 3 žice,brže,sporije,nikako da uspije. Jel netko radio to,svaki savjet je dobrodošao ![]() |
![]() |
![]() |
#3105 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Bilo u sportu, bilo u filmu, bilo u gađeteriji, takva sranja su nepotrebna i služe ljudima samo da se prepucavaju i nadjebavaju oko toga. "moj je najbolji, jer su tamo neki geekovi u jamerici rekli tako, a tvoj je zaqrac" ![]() ![]() ![]() Nemoj mislit da tebe napadam, samo konstatiram kako su mi izbori bezveze, jelte. Ko i izbor za miss. Ima kuraba koje nisu izabrane, pa bi se radije družio šnjimi nego sa misicom, jelte ![]() ![]() ![]() Eto, nek probaju pa neka jave rezultate. BTW, da to sve po "otvaraju", jel se to može onda sve natrag "zatvoriti" nakon flešanja nekog drugog FW-a? |
|
![]() |
![]() |
#3106 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3107 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.gottabemobile.com/2013/08...l-get-updates/ friske vijesti o tome tko dobija 4.2, 4.3 ili ne dobija nista ![]() Jos jedna stvar, na htc one kad se zagrije mi se dogadja to da mi touch ne hvata kako treba, znaci tek 3-4 puta tapnem on "uhvati". Jel to za reklamaciju ili ? neki prijedlog ?
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 18.08.2013. u 10:24. |
![]() |
![]() |
#3109 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da javim da sam riješio prob sa htc 1x. Na xda predlažu za takve probleme sa okretanjem ili sa nekim drugim senzorom da se treba isprazniti do kraja što je isto kao i vađenje batt. |
![]() |
![]() |
#3110 | |
Premium
|
Citiraj:
I vidim da lik u videu drži prst na žici koja je na limu SD kartice,jel se baš mora tako prst staviti?Ja sam probao i tako i bez prsta al mene vjerovatno zeza "timing",moram to "uvježbati". |
|
![]() |
![]() |
#3111 |
Premium
|
Ja ne koristim zicu vec pincete ![]() http://i39.tinypic.com/20ix9pc.gif Zadnje izmijenjeno od: spawn. 18.08.2013. u 19:58. |
![]() |
![]() |
#3112 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#3113 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ajde onda zamisli kako se ponaša S4 sa još 200mhz većim OCom. A i proc je debelo overvoltan. Jednostavno su nepotrebno veliki taktovi proca, a aluminij nije najsretnije riješenje. Ok, dobro odvodi temp sa cijele matične, ali se vrlo jako grije na suncu.. Recimo ovako, na 4x1.5ghz temp ne prelazi preko 45C, a na 1.35ghz je vrlo tesko doći do 40C. A razlika u svakodnevnom radu nema. |
![]() |
![]() |
#3114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3115 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo baš ga skidam i ubijam vrijeme na forumu dok se skine. :-) |
![]() |
![]() |
#3116 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sa spajalicom i izolacijom preko nje,puno je lakše nego sa žicom. |
|
![]() |
![]() |
#3119 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
- Ne sviđa mi se što sada u dialeru prikazuje samo prvi prijedlog prilikom "smart" biranja, a za ostale moraš kliknuti na ikonu. Iako mi se rijetko događa da željeni kontakt nije prvi, svejedno me živcira kada nije. ![]() - Ne sviđa mi se što prilikom dodavanja widgeta više nemaš popis aplikacija gdje prvo odabereš tu aplikaciju pa onda widget unutar nje. Sada su svi widgeti složeni abecedno i ukoliko želiš dodati widget iz aplikacije npr. Tapatalk, koji je pri kraju abecede, moraš prebaciti tko zna koliko ekrana da dođeš do njega. To je to otprilike od onoga šta mi se ne sviđa. - Sam Sense je još ljepši i pregledniji. Sviđa mi se novi "flat" izgled cijelog sučelja. - Dialer napokon prikazuje veće slike što je super. - Sada imaju quick settings gore u traci obavjesti, što je vrlo korisno, ali pošto već koristim aplikaciju AntTek Quick Settings koja je zapravo ista stvar, samo se može prilagoditi, onda ne koristim ove standardne od HTC-a. - Vijeme izgleda super, a dodana je prognoza i za više od 4 dana unaprijed tako da je to samo plus. - Galerija je sada dobila isti onaj prikaz albuma kao i HTC One, što je fenomenalno za pokazivati fotke sa ljetovanja rodbini / prijateljima itd... Uglavnom, to su super napravili. - Svi widgeti (ili skoro svi) se sada mogu prilagoditi. Npr. jedini 4x4 widget za zadatke se do sada nije mogao stisnuti, sada može i na 4x2 bez problema. - Imaš mogućnost da staviš aplikaciju na početni ekran, ali nemam neke koje bih stavio tako da nisam isprobao. - Blinkfeed je dobar vizualno i volio bih ga koristiti, ali nemam sa čime. Facebook aplikaciju sam ubio zato što zahtjeva pristup previše stvari, pa facebook gledam preko browsera. Ostao što nudi su druge društvene mreže što ne koristim, te strane vijesti od kojih neke pratim preko RSS-a, pa nemam zašto to sada duplati. Bilo bi dobro da možeš staviti svoj RSS tu, ili spojiti sa jednim od online RSS readera, onda bi mi bilo iskoristivo, ovako ne. Uglavnom, osim velikih vizualnih promjena, ostalo je sve sitno. |
|
![]() |
![]() |
#3120 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ga koristim, produži malo trajanje, samo kad završi proces učenja obavezno pogledaj kojim programima ti je bitno da imaju slobodno spajanje jer će im smanjiti broj konekcija, pa npr. ako ti je bitno da odmah dobiješ notifikaciju za gmail, ovako će ti kasnit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|