|
|||||||||||
|
|
#31141 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#31142 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31143 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Istina, nema to veze s pticama, pa ne seru one nitro razrjeđivač, to nešto nije u redu s bojom auta i staklima, očito se opako štedjelo u tvornici. |
|
|
|
|
|
#31144 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
@ IcyTexx ... Jbt. Mazde su poznate po mekanom laku, ali ovo je za reklamaciju IMHO. Ovako izgleda nakon što na otoku (Lošinj) prođe kiša: ![]() Danas se vratio natrag, ni nakon dva pranja miniwashem u samoposlužnoj nisam uspio do kraja skinuti sve. Morati će pasti neko poštenije pranje kod dr. Kuko ili kod AutoPartes. |
|
|
|
|
|
#31145 |
|
Moderator
|
To se zna desit ako pticji izmet ostane zapecen dulje vremena na laku. Onda ga sjebe skroz do lima. Vecinom galebovi to naprave, te zivine ko da solnu kiselinu seru. Tu sam znao vidit par vozila takvih.
|
|
|
#31146 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemali broj puta sam vidio aute frendova koji su mi se hvalili kako ih je galeb ukenjao i eto, govno je ostalo par dana gore prije nego su oprali i dobili su fleku. I nama su na 2 auta ostale fleke, tako da imamo obicaj galebova oprat asap. Kiselina ili ne, nemam pojma sta seru. Cinjenica je da mogu provariti najlon vrecicu ![]()
|
|
|
|
#31147 | |||
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hehe, uvjeren sam u to, kao i ti. ![]() Slikam sutra kad svane sunce. To znam da je provjereno stajalo max max jedan dan jer je tad već auto bio moj i baš je bio svježe opran. Možda i je, ne znaš s Francuzima. Ja se ne vrijeđam, al moš uputit pismo Renaultu. ![]() Citiraj:
Citiraj:
Ovu peticu sam vidio da je uredno, krasno parkirana na tom mjestu mjesec dana, na početku je bila bez ogrebotine. Gle kako sada izgleda. Lik će se iznenadit kad se vrati po auto. Uspjeli su mu ubit i tablicu i branik na dva mjesta i još bok izudarat vratima. ![]() Citiraj:
Kad bi bilo najgore (ovakve prljave kiše i najezde kukaca na autocesti), znao je i ovako izgledat (oprez za osjetljive ):![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.08.2017. u 23:48. |
|||
|
|
|
|
|
#31148 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Gadne su i tresnjine latice. Tu ima gro tresanja uz ulicu i kad to krene opadat pa trunut na laku isto ga matira. Ima par auta koni izgledaju ko da si ih kiselinom zalio. ![]()
|
|
|
|
#31149 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
)... zapravo je čudo da ih još ima ![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#31150 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
auti sa meeta su upatosirani na zracnom ovjesu, za voznju se auto podigne.. a ekipa koja sere protiv tuninga, dali se ikad okrenete za vasim lame koritima na balonkama nakon sto ih parkirate, jel budete sretni?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31151 |
|
Moderator
|
Zasto zabrijavas da ekipa kojoj ne pase taj stil vozi "korita na balonkama"? Cemu takav crno bijeli stav? Pa valjda smijemo dat misljenje? ![]() Osobno bi prije zasvaso audija u neki stup nego na njega stavio "bakin_heklani_tabletic_style" felgu na koju je navucena tri broja preuska guma. Ali to je moje misljenje. Nekom drugom se to ocito svida.
|
|
|
#31152 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja se dan danas okrenem za svojim bolidom nakon sto ga parkiram, 17" sive felge u boji auta, spoiler, zatamnjena stakla i to sve fino tvornicki, decentno, na prvi pogled neprimjetno, onako sa stilom....ma vjerujem da kuzis.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31153 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#31154 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Davno sam se pomirio sa činjenicom da su ukusi stvarno različiti i ne smeta me to pretjerano.. Koliko mi se god ku*ac diže na ovu 124ku, isto mi se tako diže i na Marlboro četvorku koja recimo nije na zračnom ovjesu. Auto je jako lijepo složen i rado se okrenem za njime kad god da vidim.. Nepotrebno je to nazivati bilo kakvim polu-pogrdnim nazivima jer samo sebe okarakterizirate u tom procesu, radije prokomentiraje ono što vam se sviđa na tim autima, neki detalj koji je vama upečatljiv ili nešto što bi promjenili.. Možda vam netko i ukrade ideju ako pročita ![]() |
|
|
|
|
|
#31155 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Volim udobnost, nemam niš protiv balonki. Da, uvijek se okrenem i pomislim kak sam se dobro uparkirao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31161 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#31162 | |
|
DBS
|
Citiraj:
Onda će ovakve stvari biti puno lakše skinuti. Mislio sam i kreamičku zaštitu stavljati radi mekanog laka na mazdama ali to je previše love. Ako se nešto i dogodi - koristiti ću kasko (nadam se neće biti potrebe). Evo malo o Fuso99: |
|
|
|
|
|
|
#31163 |
|
Premium
|
Meni frend ima novu astru karavan i na jednom mjestu na gepeku mu je pocela "bubrit" boja tj poceo se stvarati mjehur....znaci doslovno moze ocekivati za par mjeseci da mu otpadne taj dio. Naravno da nema ostecenja s vanjske strane, ali unatoc tome odbili su mu garanciju :tulum Tako da zaboravite na lak kao sto je nekoc bio.....švabo, japanac....štednja i samo štednja...Treba ih nagazit preko vještaka ali to je dodatni trošak i malo tko se hoce zajebavati s tim |
|
|
|
|
|
#31164 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nije sve u pločicama i lajtungama. Već sam mjenjao glavni kočioni cilindar ili ti ga regulator sile kočenja. Stock je bio 22,2 mm i upgrade na 23.8 mm osjetilo više kako grizu pošteno. Eh da, stigle su mi pojačani lajtung kompletni. A ono na godišnjem sam i nemam kaj raditi #croatiantragedies Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#31165 | |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31168 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ima sam dva govneta na krovu...od oka gledano...premalena za galeba. Ugl silom prilika sam to nosio na krovu tjedan dana po suncu. Danas odem u autopraonicu da ga operu i ostale 2 flekice gdje su govanca bila. Dosao doma uzeo neku pastu za poliranje iz kauflanda koju sam kupio prije 2 god, nanio dva puta malo kruzni rad rukom i uspjesno skinuo tragove ![]()
|
|
|
#31169 |
|
DBS
|
Da, fora je ta što kad i primjetiš $h1t na autu ili je kasno ili si negdje u žurbi pa kasnije zaboraviš itd... Koristim metodu i sredstvo iz ovog filmića: Nema za kupiti u HR, ali imam frenda u Eng. koji mi je poslao jednu bočiću OneRinse. Odlična stvar za brzo čišćenje ne samo dreka već i drugog smeća koje se zapeče na laku. |
|
|
|
|
|
#31170 |
|
Moderator
|
|
|