|
![]() |
#31111 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31112 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kako perete auto? Ne mislim na ove koji odu u automatsku, nego na ove doma. Koristi li netko 2 bucket metodu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31113 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da. Jedna sa šamponom, druga sa vodom za ispiranje spužve. Miniwashem prođem, spužva/šampon, ispiranje, brisanje, detailer za finiširanje. 2x godišnje gliniranje nakon ispiranja, a nakon toga vosak i opet detailer na kraju.
![]() |
#31116 |
Premium
|
Koji šampon koristiš? Gdje si uzeo kante i onu plastiku za unutra staviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31118 |
Too much busy
|
Bio je neki Meguiars žuti s voskom, a nakon njega crveni Sonax vulgaris silom prilika. Nisam puko da dajem 200kn za plastične kante sa komadom plastike... Imam 2 obične. U jednoj zamiješam šampon, a drugu (dublju) napunim vodom do vrha i u njoj lagano ispirem rukavicu/spužvu pri vrhu tako da ne dižem prljavštinu s dna. Detailer mi je vrhunska stvar! Kupio Meguiars Last Touch kanister od galona (~3,7l) za 270kn koji se razrjeđuje 1:5-6 i od toga se dobije 20-ak litara detailera za siću po litri, a inače original košta 60-70kn bočica (500 ili 750ml, ne znam više...) Često ga koristim jer vozim crnu beštiju koja se zapraši prije nego spremim miniwash ![]() PS: kroz godinu koristim samo zimsku sonax/nigrin tekućinu za šajbe jer mi se ne da vodit brigu o mijenjanju i smrzavanju pred zimu.
![]() |
#31120 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče ovog članka, slažem se da je napisan površno ali vjerujem da se to dogodilo. Dapače sigurno se radi o Eurohercu ili sličnom iscjedku od osiguranja. Mislim da sam vec ovdje pisao o iskustvu s dotičnim, kad je neki idiot u vožnji ogrebo skvo pri skretanju u desno. Da skratim, skvo mu je zapamtila regu, policija je došla i napravila zapisnik, lik je naravno pobjego sa mjesta nesreće. Ali čim su došli zbog rege su imali njegove podatke. Išli smo u euroherc na procjenu, bila je stvarno sića, 100 eura i nakraju je Euroherc odbio s pazite sad razlogom, njihov klijent je izjavio da nije kriv....lolčina... Iako nije lova bila velika, baš smo se zainatili i na kraju dobili tu lovu ali ono stvarno nevjerojatno da se cigane za takvu siću... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31123 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Opet ja. Molim nekog.malo.iskusnijeg u vezi ovih celicnih felgi. Nasao sam ove polovne koje bi uzela sestra za svoju zafiru 2006 i na njih bi stavili zimske gume. http://www.njuskalo.hr/felge-naplatc...oglas-14100414 Raspon rupa je u redu. U knjizici na vozilo mogu ici felge 15 i gume ako se ne varam 195/65/15 ali nisam siguran što se treba gledati u vezi mjere centralne rupe. Ove su felge bile na Vectri B. Hvala. Edit: Bilo bi odlicno da netko ima celicne pa da samo procita et broj. Hvala Zadnje izmijenjeno od: TomG. 10.08.2017. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31124 |
Too much busy
|
Nazovi čovjeka i pitaj za promjer centralne rupe plus provjeri promjer centralne rupe na Zafiri. Ako felga ima veći promjer rupe od auta, lako se kupe adapteri. Btw, felge izgledaju očajno...
![]() |
#31125 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala ti za odgovor. I znam da nisu baš top, al doslovno stoje na autu mjesec ili dva možda i manje i to ako se ide u ZG nešto, lociran je u DU. Pogledao sam proše zime od valjda 50 auta jedino je jedan i to sestrin imao zimske gume. A moje su na astri h isto tako malo hrđave što se prilično lako da srediti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31126 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31127 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Smiju Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#31129 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Godišnje: 2x5 lit Sonax zimski (plavi) i 1x5 lit ljetni (crveni) i tako godinama i nisam vidio/osjetio probleme kaj se miješaju. Ako prije 10. mjeseca nisam potrošio svu tekućinu onda samo nastavim svaki drugi tjedan dotakati zimski do čepa, ako sam je potrošio prije 10. mjeseca, onda krenem sa zimskom tekućinom i ranije i nikad nisam imao problema sa smrzavanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31131 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja kupujem crveni, i onda kada dođe "plavi" u prodaju, trošim crveni dok se ne isprazni, onda ulijevam plavi..i tako dok ne dođe crveni (početkom 4-og mjeseca) u prodaju, i onda crveni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31132 | |
Premium
|
Citiraj:
Rukavice sam uzeo ove, no nisam ih još isprobao. Prvo moram napraviti detailing auta i prikupiti sve te krpe i sredstva. Ma moj je bijeli pa se isto sve vidi, a do Zg postane naprijed i crveni ![]() Zadnje izmijenjeno od: Šole. 11.08.2017. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31135 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam, mora da mi je mekan lak... Kad god me netko "dotakne" vratima, ostane ogrebotina. Lijeva strana auta mi je kao da je netko uzeo šaku kamenja i bacio... A sve zbog nepažljivih budala. Zato ni ja baš ne detailam, kad će mi netko već udubit lim/skršit lak već sljedeći dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31137 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Recept za crni auto - ne se uzrujavat ![]() Ja vozim crnog. Ogrebotina se vidi i od blagog povjetarca ![]() Prvi put kupio crnog, nisam o tome unaprijed razmišljao, da će to biti problem, nije mi uopće palo na pamet. Ne uzrujava me to previše, ali definitivno idući auto neće biti crni.
![]() |
#31140 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Vidi se i na bijelom ali manje.....crni je definitivno najgori po tom pitanju...ali opet, ta boja nekim autima odlično paše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|