|
![]() |
#31051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pitanje za YTS, jel ima netko probleme sa Dolby Vision-om na njegovim 4K filmovima? znaci TV prepozna da je DV al se ne prikazuje ispravno (zelena i ljubičasta slika) recimo Brothers, Alien Romulus su OK al The Faculty, Wind River, Twisters pokazuju pogrešan DV. Hrpetina naslova je OK al u zadnje vrijeme baš dosta ovih nevaljalih DV uradaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31052 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedini problem koji imaš je da ti TV ne podržava Dolby vision, kao ni moj ![]() Čak ti je to na takvim filmovima dodatno istaknuto. Naučiš kao i ja nakon par puta izbjegavati sve što ima DV u imenu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31053 |
Premium
|
normalno da podržava, to je samo i isključivo na YTS 4K filmovima i to u zadnjih cca par tjedana (kako koji, ne svi) svaki drugi DV film/serija a da nije YTS radi najnormalnije, mislim nigdje ni ne piše da YTS podržava DV, zato mi je i cudno zakaj se to dešava, kao da je poceo u zadnje vrijeme koristit neki encoding pa baca te pizdarije, nemam pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31054 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
vidi media info u kom je profilu dv i ima li fallback na hdr10. nezz koji tv tocno imas, meni npr interni player u c1 ne 'vidi' dv ako je isti u mkv containeru.
![]() |
#31055 |
The mighty pirate
|
Stvar je do toga da DV ima tzv fallback profil u slučaju da se prikazuje na nekompatibilnom TV-u. Kad ovi ripaju za videoteke, negdje ga maknu, negdje ne. Obično ovdje gdje ga nema bude upozorenje da će biti problema s nekompatibilnim TV-ima. I dalje nemaš DV capable TV, nego si naletio na filmove s fallback profilima pa ti ih je prikazivao normalno.
![]() |
#31056 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31057 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31058 |
The mighty pirate
|
Jesam mileni, a ti bi se trebao informirati malo o tome što je DV, koji su DV profili, što je fallback i pročitati manual TV-a u kojem ti garantirano piše da može čitati DV SAMO iz mp4 a ne i iz mkv containera Kreni odavdje https://www.reddit.com/r/PleX/commen...les_wont_just/
![]() |
#31059 | |
Premium
|
Citiraj:
Miro Mirić obrađuje 2 filma u 4K i to u SDR-u, znači ponavljam u SDR-u (NIKADA YTS nije imao HDR filmove) film1.mkv (sve super) film2.mkv (iako je film u 4K SDR-u, TV file čita file kao da je DV i neispravno pokazuje sliku) moje pitanje je bilo zašto se ovo dešava? @9800pro: gledao neki dan remux od 80GB, nije bas da mi se svaki dan da skidat 80GB za neki random film koji ce mi bit dosadan za 3 min |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31060 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Spike, pitas na pogresnom mistu onda, jer i sam vidis koliko je situacija nebulozna ![]() ![]() moj savjet ti je da se drzis ...khm... ljudi koji rade slicne rabote ali imaju dobru reputaciju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31061 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() al neda Miro kontakt ![]() ma drzim se ja i ostalih "poznatih" al Miro je nekako uvijek najviše dostupan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31062 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Do točne informacije ćeš doći na način da pogledaš specifikacije video filea koji ne radi kako treba i onog koji radi kako treba. Razlika u njima je ono što ti TV ne čita.
![]() |
![]() |
#31063 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Offtopic: A jeste naofftopicarili ![]() Ontopic: Pogledao Romskog Alijena. I nije tako nelos ![]() Obzirom da su tamo prakticki robovi, kako su omladinci dosli u posjed tog broda sa kojim su napustili planet? Nitko ih nije ni pokusao zaustaviti...
![]() |
#31064 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Nisu došli u posjed, već svakodnevno rade na njemu, tj. dio ekipe s kojom se Rain i Andy kasnije nađu, prevoze tim brodom sirovine koje se rudare na planetu, a i cijelo dvorište je puno teretnih brodova koji non-stop slijeću i polijeću za utovar i istovar. Tak da ih nitko nije pretjerano ni pratil kad odrađuju svoj dio, a obzirom da su na jednom od tih utovara-istovara uhvatili signal za koji se ispostavilo da je Weyland-Yutani Renaissance stanica za istraživanje i razvoj, odlučili su produžiti dalje od standardnog planiranog prijevoza sirovina i pobjeći u bolji život. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31066 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#31067 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31068 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma gluposti. mislim prvi dio filma mi je cak i dobar i drago mi je da su se vratili na origigi "settings", ali ono kasnije... a onaj "get away from her..." mi je ono, prelose. ekipa mulaca za glumce, lose. pa ono suljanje izmedu hugger-a i super speed "razvijanja",... m daj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31069 |
McG
|
OK, ali ubrzano razvijanje je poveznica na Prometheus i Covenant, dok je stanica dolutala u orbitu kad su znanstvenici samo dalje nastavili s razvojem bio-oružja, pa su ih živine lijepo potamanile. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31071 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Alien "universe" je apsolutni kaos po pitanju što je cannon a što nije. Prometej se posrao na original film i prve stripove, ali jbg, cannon je sada. U Romulusu prikažu one vrčeve sa crnom sluzi (s čim su inžinjeri trebali pobiti sav život na našoj planeti), a android kaže da su to sintetizirali od leša Alinea s Nostroma. WTF. Onda potomak one kaj je preživila pad na leđa s 20 metara na željeznu rampu izgleda ko skoliozni inžinjer, a u Prometeju izgleda više ko Alien, ili kako su rekli bili "Proto Alien". Ali sve to na stranu, ovaj film mi je nasličniji originalu, a po pitanju cringe one linera, bilo ih je napretek i kod Ripley. A po godinama glumačka postava je tu negdje, samo što su onda svi izgledali starije, žene dlakave, muškarci još dlakaviji, a sad je sve nekak golobrado. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31072 |
McG
|
Mislili su da je leš, krenuli s pokusima, razvili hrpu potencijalnih bio-oružja, a onda su na teži način skužili da je itekak živ (začahuren u stanju hibernacije dovučen na stanicu), samo je već onda bilo prekasno. Rook je napomenul da je prošlo 177 dana otkad su ga našli, a pošto je sve vezano za Xenomorphe započelo u Prometheus i Covenant nastavcima, u ovom samo nastavljaju s povezivanjem svega pomalo.
![]() |
![]() |
![]() |
#31073 |
Premium
|
Alien Romulus - film je prosjek, ima duh Aliena i nije smeće. Glavna glumica i Synthetic su dobro odglumili. Vizualno sve dobro napravljeno. Ima nelogičnosti u filmu ono što se spominje ovdje. Dok sam čuo zvuk Pulse Rifle i akcijske scene vratilo me ![]() Sad opet pogledati Prometheus... Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 21.10.2024. u 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31075 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Super mi je kak su prije x mjeseci ljudi pitali who da fuck je Fede Alvarez i kakva je to B sranja snimao u užasu nadolazećeg potencijalnog faila, a sad ga casually navode kao legendarnog vizionara koji je cijeli život čekao snimit odličan alien film. Al tako to drastično ide, nadovezano na sljedeći dio mog posta; ------- Vidim Joker i dalje čvrsto 5.3, nikako da ode ocjena i niže. Po meni moguće da nije film toliko loš, koliko je prvi dio nezasluženo stvorio hype kod ljudi (i pobrao nerealno visoke ocjene, meni osobno nikako iznad 6.5- maax 7 od 10) i digao ljestvicu nečega što je u startu bilo koncipirano ko polueksperiment. Jebiga, prvi je super uspio, drugi exp. totalni fail. Al zato tu imamo onda fenomen da se razočarani ljudi željni batman sadržaja okreću dostupnom, pa će Pingvin pobrat svu tu pažnju razjarenih jokerovaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#31077 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Novi Alien nije los. Mracan film. Ali osvijetlili su neke dijelove, tako da se bolje vide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31078 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31080 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Kaj je najgore, film čak ok počinje, nekakva small town shema se zakotrlja, no ubrzo postane kolosalni dumpster fire. @mkey Joker je čak i bio intrigantan u radnji dok se aludiralo da stara od lunatika ima nekakve veze sa wayne obitelji, maltene da im je možda isti otac njemu i Batmanu. No krenulo je nizbrdo dok se ubacilo razrješenje da sve te poveznice (kao i simpatična susjeda!) su ustvari nekakve konfabulacije tog notornog šizofreničara. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|