|
![]() |
#30871 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ključni naglasak je na dopremit. Osim samih baterija i brzine punjenja mislim da je ključni problem prijenosa i gubitaka u distribuciji električne energije. S druge strane solari su super, ali šta kad ti se zalomi tjedan, dva oblačnog vremena i kiše? Tesla troši, kućanstvo troši, a vani bad wether i jbg.a vuci energiju iz mreže, a u mreži bakreni vodiči i trafoi limitirane snage hmmm..... Kakvo je sad stanje sa limitatorima uopće? Znam da su se jedno vrijeme ugrađivali pa je bilo upitno jer moš popalit bojler, peglu i pećnicu istovremeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bez brige - ima dizelskih/benzinskih agregata za struju, a sused Štef bu prebrikal žice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30873 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da se malo maknemo od struje, dizela, štednje i oslalih stvari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, danas mi na trening došao lik i onako kroz priču dotakli se teme automobila i skužim kako je lik posjedovao klasični Camaro SS 350 iz '69. Vekli lik kako je to jedini auto koji je imao a da je svaki puta kad bi ga upalio imao osjećaj ko da je auto živ i da ga pokušava ubit ![]() Veli kako je auto izrazito loše složen, ovjes je koma, kočnice užas i općenito handling praktično nepostojeći, no svejedno sve to zaboraviš i zanemariš jer ti svaki put izmami osmjeh na lice. Kaže kako auto praktički ne želi u zavoj i ako bro želiš proći zavoj jedino što možeš je full lock i gas da zabaci guzicu, u protivnom auto ide samo ravno ![]() ![]() Najbolji dio priče je kako lik sad vozi Integru, veli Camaro je bio brz samo na pravcu a Integra je brza svugdje samo ne na pravcu ![]() Ovaj me lik pošteno scimao. Iz daljine skužim auto i u nevjerici prilazim jer nema fuckin' šanse da netko ostavi 1,5mil dolara vrijedan auto ovak uz cestu ![]() I onda dođem bliže i skužinm da je kit-car ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 03.08.2017. u 05:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30876 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Društvo, molim pomoć. Bio nedugo u nabavci u dućanu, nakupovao dosta toga, između ostalog i obični margarin za kuhanje (ona kocka). Kako sam se vozio mi je ispao iz vrećica i ostavio sam ga kroz vikend u autu u haubi. Kad sam se vratio, ostao je samo omot i velika bijela mrlja, maslac se rastopio. Oprao sam 2 puta venishem i sredstvom za čišćenje, čak sam bio na automatskoj autopraoni i s onim minivašem prao jedno 10 min, i dalje je sve masno u autu. Pričam o onoj tapiciranoj podnjici koja pokriva rupu za rezervnu gumu u prtljažniku. Što napraviti? Idem na more za koji dan, što god da stavim u haubu je masno do bola. Kemijsko je jedino riješenje? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#30877 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ne znam čime oprati, ali privremeno riješenje (zapravo i trajno za budućnost) je kupnja kadice za prtljažnik, nešto ovakvo: https://www.silux.hr/proizvodi/dodat...sOLRoCq9zw_wcB Ako ti je prtljažnik pravilnog oblika da se naći od 45 do 80 kn u Bauhausu, Pevecu i sl. trgovinama (cijena ovisi o dimenziji) ... ja sam svoju (ovakvu, samo malo nižih bočnih rubova) koja mi savršeno odgovara u prtljažnik u Bauhausu platio 65 kn dok tipske nisam našao ispod 250 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30878 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kupi onu pastu za odmaščivanje ruku, al ne onu abrazivu, nego imaš onu bijelu ko krema je. Odlično odmašćuje. Namoči oblogu i dobro utrljaj i isperi. Jedino te obloge znaju biti višeslojne pa ćeš ili morati ponoviti ili dobro ispirati. Kod mene je ta obloga tepih s obje strane a u sredini neka plastika |
![]() |
![]() |
![]() |
#30880 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30882 | ||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I tu je dijelom problem, treba se unificirati, ne da svatko ima svoje. Danas s bilo kojim vozilom dođeš na bilo koju pumpu. Zamisli da imaš em brdo chargera po zemlji em svaki je za dio vozila. Nastao bi kaos.
![]() |
![]() |
#30883 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30884 |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#30886 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam izvlačio masnoću od ulja sa peglom i papirnatim ručnicima Staviš papirnati ručnik na masnoću i peglom griješ, masnoća se upija u papir Otišlo je bolje nego s bilo kojim pranjem Ako ti je površina takva da možeš prislonit peglu, probaj s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#30888 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30889 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Odem u mesnicu do lokalnog srbina i nema dana da ne vidis bar dva golfa ispred mesnice. Bikoz zakaj da kupim Hondu, Toyotu, Mazdu, Forda, Infinity, Lexus kad mogu folcvagen iz brazila/meksika ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 03.08.2017. u 13:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30890 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() "A šta ti znaš, fauve je njemačko auto a golf je pojam, zlatni standard", kakvi japanci i francuzi nedaj bože. To je pokvareno već u salonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30892 |
Premium
|
Stvarno ste jalni, ljudi odu u tuđinu, i fino si kupe golfa da barem imaju mali filing da su doma i vi ih ovako izflejmate ![]() ![]() @Wolf...daj pitaj sljedeci put srbina da li bi prevozio golfa natrag da se kojim slučajem vraća....lolčina |
![]() |
![]() |
![]() |
#30894 |
Premium
|
Romobile lol....bas me zanima kad smo kod toga kolka im je cijena preko bare... edit: http://www.vw.com/models/golf/ Pocinju od 20 somova dolara, lolčina...mislio sam da su barem tamo jeftiniji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30895 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#30896 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#30897 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30900 | ||
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ne kužim šta je tebi tu čudno što ljudi kupuju ono što im se sviđa? Citiraj:
Možda kad shvatite da ne pate svi ljudi za autima onda vam i budu neke stvari jasnije. Koji će mu k. neki Lexus i SUV? Ako su to tvoji mokri snovi ne znači da su nečiji tuđi. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|