|
![]() |
#3061 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Malo sam probao onu veliku mapu... koma za par igrača. Tamo treba barem 10:10 igrača da bi se uopče našlo, a kamoli napucavalo konstantno
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3062 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() I daj se prije raspitaj, to nije bilo vrijeđanje nego zajebancija mene i zulea, a za fleksa neznam ![]()
Zabranjene reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: ZED. 05.03.2006. u 12:01. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3064 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma fish je najveci kocijas medju igracima :P Svako malo jbm ti ikru, jbm ti jajasca, dabg da ti som pojeo leglo i tako 8)
![]() |
#3065 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
da, primijetio sam. inache, shto se psovanja tiche, i vrijedjanja drugih igracha - toga biti neche. ovo je igra. i zabava. stoga se vrijedjanje/psovanje i slichno, rjeshva po kratkom postpupku. shale su uvijek dobrodoshle, ali neke stvari koliko sam vidio, nisu u redu.
![]() |
#3066 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja cu vjerojatno vrijedjati T-Com, DSL, conection interrupted, plavi ekran, svoje mjenjanje oruzja u trenutku dok me neko napucava ali drugo ili drugog necu. Dobar neprijatelj bolji je od loseg prijatelja pa vas sve postujem dok igramo ali preko nisana ![]() ![]()
![]() |
#3068 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Dobro. Je li tako teško ispustiti iz poruka spolne odnose sa članovima familije i sl. Nisam primijetio da se to koristi niti na PCE. Ne vidim zašto bi i u igri. Nađite se nasamo, pa se ispičkarajte do mile volje. I onda se ti nađeš da ih bindaš. Tako da bi uvijek bio spreman nekome spomenuti mater. To je već pravo pretjerivanje. A i da baš toliko morate pisati... Igrajte malo.
![]() |
![]() |
#3069 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3070 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A joj pa to je samo zejebancija. Osim onog da je rak chiter i kemper i smrdi. To je istina ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3071 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Jednom mi je neko napisao pederu - ne sječam se ko - reagirao sam i OK čovjek se ispričao. Ima miljarda načina da se izrazi trenutna ljutnja u igri bez vrijeđanja nikoga. Nismo manijaci pa da pisemo da ne smije biti na rasnoj, religijskoj ili nešto slično osnovi. Poanta je u tome da ima više igrača ( recimo baš u respawnu ) i ti lupis DIE BITCH - možda ste ti i Zule najbolji kompiči na svijetu ali ne poznaju te svi tako dobro pa nije u redu - kužiš. Nenamjeravam se dopisivati sa tobom u igri ili kak si rekao "da se raspitam" - NEMA PSOVANJA - THE END
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3072 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Vi "Povlasteni" smijete a mi ostali idioti koji placamo server nesmijemo ![]() Al pri tome nemislim na rijeci tipa Je... ti mam.... nego na ovakve stvari I da Fish psuje ko kocijas pa nisam vidio da je njega neko kicknuo
![]() |
![]() |
#3074 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
cuj Zed a kolko si to puuuno platio da ga toooliko možeš srat,ja ti drage volje platim duplo i vritanjak pride sam da prestanes kakit.. jebote,kaj nemres bez ekscesa nigdje??? fuj,fuj Zed...dobaar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3075 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A kolko se sjecam i ti znas pokoju kocijasku nabacit
![]() |
![]() |
#3076 |
Prigorec po defaultu
|
znam samo da imas kronični proljev čim dohvatiš tipkovnicu il miša,to je sve kaj mislim o tebi,a Ti me razuvjeri , neshvaćeni dječaće....uostalom nebum se ja s tobom baktal, imam i svojeg 17 godišnjaka doma i znam da bum mu prije 18 stal na vrat i stisnul kolko morem ,ak bu iole sličan Tvom liku i djelu..EOD... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3077 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Sad ću ti reči jednu stvar koja se ne tiče ni tebe ni koga drugog ali da ti konačno uđe u tu tvoju bahatu neodgojenu ludaru - ja mali moj imam sranja sa ženom radi ovog kaj radim oko servera svaki dan - pa jel ja kukam ko obična p... svaki dan?!!!!!!!! Prestani srat. Tu i na forumu i na COD serveru nisu svi klinci kojima je fora štoviše poželjno pokazati do kuda ide dno neodgojenosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prestani me navlačit. Ja tebi nemam kaj pretit! Ako poludim - pojest ću sam svoje gubitke - povuči karticu i pa-pa server. Znaš nije sve u lovi ali da te pitam nešto - da li bi ti platio nešto prema dogovoru sa bilo kime a onda danima molio da ti se jave jednostavim mailom, PM-om, poštom, golubom.... sa osnovnim podacima jer ti je neki điđo ostavio za kniđu kod binđe pa buš dobil ili ne znam kaj - jel bi se i dalje trudio oko toga posla??????????????? I da sad ne nabrajam. Jednostavno nisi u pravu i bok. I nemoj me prozivat povlaštenim jer sam uzeo 100 $ iz usta svojih klinaca i na povjerenje krenuo u ovo. Ak misliš da je to siča za mene e pa nije. A sada basta. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3078 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Auuu, u što se ovo pretvorilo. Možda stavit na server filter da određene psovke odmah konvertira u "jesem ti gajde" ili "jadna li ti baba"? Ili to riješit gevintačom u bubreg? No definitivno, previše se piše tokom igre. Osobno ne uzimam za zlo kad mi netko kaze da umrem kao kuja ![]() EDIT: apelirao bih na jednu stvar: nemojte ubijat ljude dok pišu, to je stvarno bezveze. Druga je stavka ako netko piše konstantno, onda ga treba s guštom skefat kundakom Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 05.03.2006. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3079 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#3080 |
a.k.a. LOPOV
|
Zadrzi si iznos i popij pivce da ti smiri zivce, ![]() Neda mi se objasnjavat sad da svatite neke osnovne stvari Trazio sam ravnopravnos među korisnicima servera ali toga kod nas ocito nemoze biti jer ce uvjek netko povlasten bit Sto se mene tice EOD, I do mozda nekog drugog pisanja
![]() |
#3081 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Pregrist bahati jezik i jednostavno zašutit - pogotovo kad nije u pravu ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3082 |
JDM
|
Ajde ajde.... Žderonje su blizu... Sve bu vredu nakon jedne, dve pivice... Najte se svađati ko deca u vrtiču. Osim toga kad ZED ode kog bumo navlačili tam ? Ja i dalje tvrdim da je rak chiter :mrgreen: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Fleks je sve reko... Možda je ZEDu psovke kao poštapalica ![]() I ja volim napisat neku, ali nikad usmjerenu prema nekom, nego samo prema sebi, ali u javnom chatu ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3084 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
I zasto nisam u pravu?? Mozda zato sto sam trazio ravnopravnost na serveru?? Ali ne, Uobrazeni suborci su to odma okrenuli u drugom smjeru ![]() Jednostavno sam pito zasto sam ja kickan zbog die bitch A Mitzek, Fish.... zbog pas mater itd itd nisu, a na to neki nisu znali odgovorit nego su pricu u drugom smjeru odveli pa sad ispada da su oni u pravu, jel? Svaka cast MM na tvojem istupanju kod placanja servera, i Raku na dobroj volji sto hoce bit admin ali dal vam to daje pravo da izigravate sherifee? Ja ni u jednom trenutku nisam napiso da vi niste dali svoj udio, ali ako smo svi dali jednako onda imamo i jednaka prava na serveru I na kraju svega ja ispadam bahat i kreten i sta ja znam sta sve ne zato sto sam to natuknuo ![]()
![]() |
![]() |
#3085 |
Feldwebel
|
Eto što se dogodi kada je nekome važnije psovanje i vrijeđanje od zajedničkog igranja igrice. Oprosti, ali ja to neći shvatiti niti za 1000 godina. Jesam li ja povlašten? Jesam jer sam admin i samim time me nitko ne može banati. I tako ti je to u životu. Ni med cvetjem ni pravice. Tako ni na ovom serveru. Naravno, netko je slijep da vidi kako nisi biojedini kickan i da su se svi drugi popravili i prestali sa glupostima, ali ti tu ne mogu pomoći. A baš se neću ni truditi. I ovo što pišem je veše nego dovoljno. Na nekom drugom serveru ti ne bi napisali ništa i puknuli ban. Pitam se što je sa ostalim igračima koji mogu bez psovanja? Jesi li ti jedini u pravu? Ako jesi, i budi jedini i sam. Puno se stvari rješavaju glasanjem i tako će i ostati. Samo da podsjetim da toga na PCE nema. I nitko s tim nema problema. Možda da i u igri to ukinemo? Možda bi samovolja bolje odgovarala? Iskreno mi se fučka da li će netko plaćati ili neće, da li će server raditi ili ne, da li će biti public ili private. Mogu ja i da ne budem admin. Ali ako jesam, biti će server bez psovanja i vrijeđanja, kao i nekih drugih sitnih pravila. Svidilo se to nekome ili ne.
![]() |
#3086 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dajte prekinite više s tim glupostima... ja nisam bio tada online na serveru da znam točno o čemu se događalo ali ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru... ffgs ovo je obična igra, ispucavajte svoje frustracije negdje drugdje fgs; DOSTA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
JDM
|
ALI to sve i dalje ne otlanja moju sumnju od Raka. Ovo je sve takticko odvlačenje od ČINJENICE da je Rak Čiter ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
Prigorec po defaultu
|
Zede,ponašaš se ko govno i sve više počinje smrdjet oko Tebe..ak ne prestaneš srat,razjebat češ i ostalima,još 35 bedaka ,koji se drze reda,njihov kutak za zabavu,jebote pa kud samo Tebe nekaj stalno smeta?? kaj si ko Kalimero?? nepravda ovo ,nepravda ono,kaj hoćeš više..da ti se svi poklonimo i zalegnemo ničice pred Tvojim Velikim Egom?? ak neko ima nekaj pametno za reć ,uvijek ga saslušam,al ak je neko kao Ti povlaći me za žicu i tera me neki vrag da i Tebe malčice protresem,zdrmam i ohladim Tebe i Tvoje zajedljive spike..jel kužiš ? koji si Ti krelac , i kojim pravom hoćeš razjebat zabavu svima??steraj se u mišju rupu i cijući kome hočeš,sad si stvarno zaslužil da Te uživo opalim vritanjkom i po ušima,koji se kuac stalno sereš i kevčeš po svima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dečki, pa čemu sad sve ovo...?? ja fakat ne igram puno, možda sta vremena dnevno, sve je ok, htio sam noob stick, glasovanje je reko da nemre i ja reko ok, malo se zabavim, malo lupim po tastaturi (ili buraza ako je blizu), malo psujem (na glas) i tako...ali uglavnom je naglasak na zajebanciji - a vi ovako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3090 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() I nebum ja ostaloj 35-orici razjebo zabavu, nek bute vi koji se drzite neznamcijegkodeksaponasanja odnosno onak kak vama pase,pa posle kad ti nekaj neko prigovori taj je govno, krelac, lik s velikim egom i kaj ja znam kaj sve nije Sa "fuj fuj zed dobar" se obracaj svome pesu, meni nemoj A vritnjake i vusesa cemo rijesit kad se pogledamo oci u oci
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|