|
![]() |
#3061 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3062 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Do 500kn neki smartfoun polovni? Nisam dugo gledao, može li se ubost Desire obični ili Galaxy S? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3063 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš onaj hgšrotov za tu cifru. I još je dualSIM. https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=17412
#3064 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3065 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Jel ima šta pametnije od toga potražit možda za te pare? |
|
![]() |
![]() |
#3066 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3067 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3069 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3070 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
s4 mini, nov nekoristen s 2 godine garancije za 2200kn, ima li netko bolji prijedlog? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3080 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Meni treba preporuka za Androida u rangu 500-1000 kn... za zensku ruku, da je pic-pic stanje, sto vise rama/ekrana/baterije se podrazumijeva... Trenutno gospodja fura originalni Desire koji joj je upal u vodu i poceo je pomalo otkazivat suradnju (nakon tolko godina bilo mu je i vrijeme, posluzit ce izvrsno kao Torque display za auto ![]() Uglavnom, ako su minimalne razlike u specifikacijama, radje bi nesto jeftinije (nije joj bitno sad par megaherca ili koja jezgra vise manje, al da se ne vuce ko krepana macka bilo bi izvrsno). OS neka je JB ili veci... Alternativno, mozda kakav WinPhone? ili Apple (iako sam zagrizeni Droid fan)... |
![]() |
![]() |
#3081 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3083 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3085 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo bacio oko na tu Lumiu 520... nije da mi se ne svidja... al obzirom da sam tuljan za WP, imam par pitanja (koja su vjerojatno negdje odgovorena na WP topicu ali ne mogu naci)... - Kakva je situacija sa Social aplikacijama za WP8 (Facebook, whatsapp, viber). Jel to sve radi kako treba, i da je djabe ko i na Androidu? - Slikanje - jel to ide fino glatko ili se ceka 28 sekundi da fotic fokusira sto vec treba fokusirat? - Gmail sync - ovo mi je jedna od bitnijih stavki... radi li kako treba push za gmail i za multiple account postavke, ako je to uopce moguce? - Google contacts sync - jel moguce, ako nista drugo, barem inicijalno povuci kontakte sa G accounta, pa kasnije to sve syncati sa MS-om, ovisno kako WP to zahtijeva? Zena nije bas gadget-freak, jedva ju nagovorih da se prebaci sa Symbiana na Android, bojim se sad da ne bude previše šokova u smislu "Ovo mi ne radi a tamo je radilo a to mi je naaaaaaajbitnije od svega osim svega ostalog sto mi je isto najbitnije, buahahawahaha ![]() tx |
![]() |
![]() |
#3086 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Whatsapp - radi. Viber - radi. Slikanje - to je nokia, nemaj drugih pitanja oko slikavanja. Gmail sync (mail + calendar + kontakti) - radi.
![]() |
#3087 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Može neka preporuka za android do 1200-1300 kn...na Vip-u imam pretplatu 150 kn mjesečno...tarifa Step 75 Bitno mi je da ima solidnu kameru (720p video; imam klince pa mi treba itd.).... HTC Win8 S phone? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 05.11.2013. u 10:21. |
![]() |
![]() |
#3089 |
Premium
|
Ima li jos koji kvalitetan screenprotector osim Nillkin-a? Treba mi za Galaxy S2 I9105P ( pase i od starijeg Galaxy-a SII i9100 ). Ove jeftinije su mi se popele na vri glave vise ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
Antimićanin
|
Rockymobile na ebayu i kvalitetnog supplyera za protectore. Svi koje sam uzimao od njega su bili odlični. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|