|
![]() |
#3031 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3032 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Moje mišeljenje o fizzu je.. Champ je OP! 2-3 killa i onda ubija s combom sve. Više nego kha. Hic.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3033 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Koji k je u ovom goldu, mislio sam kad tu dođem bit će konačno sve normalne partije, bez nekakvih gluposti, ali zasad je gore nego u silveru. Odigrao sam mislim 7 partija i izgubio 5, puno dobivam za pobjedu, bio sam 29 dobio, ali opet ako ovako nastavim to će bit sve manje. Od tih 5 što sam izgubio sve su redom bile kao iz bronce 4. Jednom sam supportao vayne koja je uzela support masteriese protiv cait, ne moram pričat kak je završilo, jednom sam imao support Annie koja je imala map awereness kakvog bi se i u bronci 5 sramili i naravno crkavala je ko luda i njihov adc se nafido. Dvije sam igrao 4v5 što mi se inače stvarno rijetko dogodi, ali sada dva puta u 7 partija. I u ovoj petoj, naš adc izabere vayne nakon što su oni izabrali caitlyn, i još ostatak ekipe umire svako malo, jedva smo dočekali 20. min. Možda sam malo previše očekivao od golda, ljudi i dalje jebu jedni drugima sve po spisku, ima afkera... Bit će bolje nadam se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pitanje... kako se "boduje" dobivanje IP-a I XP-a? Jer gledam malo npr zadnjih par partija sam rasturio kill-ove (po 15 komada, par death-a i dosta assist-a) i dobijem tipa IP-a 80, a XP-a 110... a drugih par partija sam puno lošiji i dobijem IP-a 130, XP-a npr 120? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3036 |
Premium
|
Dužina meča, pobjeda ili poraz, killovi, cs-ovi. Sve se gleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Premium
|
A svi rekli da je on smijurija... EDIT: Evo izgubio meč nakon 5 dana ![]() I to je bio meč od 45 min ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 30.07.2013. u 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
Banned
|
kha zix kolje XD heroj je brutalan ali do lvl 6 je beskoristan i pre ranjiv,dok nedobije brutilizer,tear of goddess i ninja tabi nema ništa od njega,..čim se slože ta 3 itema do lvl 6 kha zix postaje nenormalan i kolje sve živo i neživo ispred sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dosta njih ne gradi nikaad ToG, probaj tako. I to ne govorim o newbies, nego o pro igračima i većim divizijama.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3041 |
Premium
|
Evo da se pohvalim, danas nisam meča pobijedio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Premium
|
![]() Skupila se ekipa iz pceksperta, i onako, lagano smo dobili po njonji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 | |
Banned
|
http://eune.leagueoflegends.com/news/patch-310-notes sviđa mi se što su napravili sa turretima Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3047 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
Premium
|
Svaki game gotovo je master ![]() xGame, daš mi nik s westa, da ne pretražujem forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego kada kreće S4? Mislim kada se locka stanje od S3? Jer sam danas ušao u Plat 2, a gledam ako je do početka 10og ili početka 11 (kada je bilo prošli put točno?) da probam zadnji border dohvatiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Premium
|
Oko 15-25. listopada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 | |
Premium
|
Citiraj:
sada banam u rankedu TF, Yi i zadnje obično elise/vayne/thresh/nunu :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Premium
|
Mah, jungler je koma. Nema ništa. Ward i on je 0. Ali ako dobije dosta killova, GG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3056 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo upravo odigrao jedan ranked i enemy team first pick Master Yi. Išao lik u jungle i dobro igrao, dobio i double na početku. Zahebavao nas kroz cijeli game ali sreća da smo imali Vi koja ga je svaki put ultala i ja sa Fizz-om dovršio. Stvarno ću ga morat banat sad neko vrijeme dok se ne slegnu strasti kao što je sa Udyrom bilo. Btw. šta je sad lolkingom, ništa ne učitava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Premium
|
Zadnja 2 dana se yi igra svih 5 uloga. Od supporta, adc-a, topa, junglera i mida. Tako da mi ga je lagano pun kuFER. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
I meni isto, jos mi je gore kad ga neko u mom teamu uzme i to first pick -.- jebem ti gold |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|