|
![]() |
#3031 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#3032 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Hmm, da i? svakidasnjica u codu, nist posebnog |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3036 |
Premium
|
http://screenshot.xfire.com/s/104521679-4.jpg 1vs6 bez kempanja (nikad ne kempam, nemam zivaca za to)
![]() |
#3037 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
sta protiv 4 kad zadnji ima 0 0 ili je usao na kraju ili ga nije bilo, a predzadnji ima 2 i 1 znaci usao je kasnije ili je bio los.. dobio si 2 tipa, bravo, ali nikakvo cudo, oprosti ako sam te uvrijedio.. igrao sam cod4 di smo u 2 znali rastavit u TDM 5 ljudi s lakocom.. cak je nekad lakse kad vas je manje jer ako ste dobri vas je tesko ubit a vi imate puno potencijalnih zrtava.. vi ubijete 2 , treci vas ubije i vi ste uvijek u plusu.. pusti moj potpis, jos radim na njemu.. a i vidio sam puno bolje igrace sa puno manje dog tagova i killova nekim pistoljem pa eto nije tako ni lose.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
ovako napravio sam tutorijal na hrvatskom kako osposobiti OFFLINE LAN za mw2, unutra su svi linkovi sa svime sto je potrebno i svi koraci da ga osposobite sami i vrlo jednostavno.. ako vas zanima posaljite mi pp da vam posaljem link, jer brijem da ne smijem to tu objavit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Premium
|
skoro nuklearna na ffa imo sam 24/0 i frajer me ubije ![]() zavrsilo je 30/6 http://screenshot.xfire.com/s/104636006-4.jpg edit: upravo uletio na haxan server, sve usporeno i mozes skocit 30 metara ![]()
Zadnje izmijenjeno od: jan994. 25.09.2010. u 16:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3041 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nakon skoro 600h igre napokon stigao do 70 levela zadnjeg prestige-a. Sad u miru mogu "bojat" puške i skupljat titlove/embleme. Ovak nisam ni imao neku želju za FAL kamuflažom jer sam odmah nakon 70-og levela išao na slijedeći prestige.
![]() |
#3042 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A meni baš žao ići na sljedeči prestige zbog prelijepe Fall kamuflaže ![]() Nju imam na SCAR, M4, ACR i kalašu A još malo do Fall-a mi fali na UMP, P90, Interventionu i TAR-21.
![]() |
#3045 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Zoki pričekaj Black Ops. DLCovi jesu dobri i mape su manje više super ali za mjesec dana izlazi noci pa ono... od volje ti ![]() Što se tiće Treyarchovog CODa, mislim da neće biti razlike, isti je to živahni engine i fluidni gameplay, Black Ops će biti vrhunska igra bez sumnje.
![]() |
#3048 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ekipica, ako bi netko bio dobar pa uploadao, ili me uputio na neki link, za skinuti patch code pre fx bla bla neki file koji mi baca error kad se treba spojiti na mapu u igri, nanovo sam reinstalirao win, i steam, i igru, imam original key, ali baca taj error... oa eto, fala :thumbsup: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
Bazinga
|
Za svaki drugi prestige dobiješ jedan custom class slot. Nakon svakog ti se otključa po jedan title i emblem za pripadajući level prestige-a. Za svako oružje dobiješ po dva nova challenge-a. Btw. prelaskom na svaki novi prestige gubiš sve challenge. Jedino ti se ne brišu ova nova dva koja se otvore. Title-ovi i emblemi ostaju. Ak sam nešto zaboravio, nek me ekipa nadopuni.
![]() |
#3051 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
"Za svaki drugi prestige" mislis za svaki drugi lvl dok igram prestige mode ili kako? dakle, dodem do lvla 70, onda otkljucam prestige mode i igram njega od 0 opet do 70 i onda sam gotov ili ima onda jos nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
SrKi- da, i tako onda još 6 puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3053 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
0-70 obicno, pa jos tako 10x Za 1. dobivas novi slot, pa kad dodjes na 3. prestige (dakle, pocinjes 4. put od levela 0) pa na 5. itd...
![]() |
![]() |
#3055 |
Premium
|
ja sam... odavno vec... znam da sam vec bio u 5 mjesecu zadnji prestige.. zadnji lvl..
![]() |
#3058 |
Premium
|
ne sjecam se, mislim da am imao oko 800 h sati odigrano. moram nadodat da sam uvik igra sa barem 4-5 prijatelja, i svi na TSu, a izgubili bi, ono, jednom u 30 ak partija...
![]() |
#3059 | |
Bazinga
|
Nekih 600-650 sati je meni trebalo. Na XF-u imam 533 sata, ali nisam stalno igrao sa upaljenim XF-om. EDIT: Ako nekog zanima, DLC je u pola cijene. Naravno taman dva tjedna nakon što sam ih ja kupio po punoj cijeni. Izvor: http://www.shacknews.com/onearticle.x/65878 Citiraj:
![]() |
![]() |
#3060 |
Premium
|
PA to je bilo za ocekivat ![]()
|
|
Oglas
|
|