|
![]() |
#3001 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Igram pola sata i onda FPS padne na 1-2, ljudi pomagajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3002 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja mislim da je to zbog 2gb rama...ovi sa 4gb nemaju tih problema.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3004 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ne znam, ali mislim da će pomoći... PF USAGE mi je 506 mb, a kad igra zašteka onda je slobodno samo 65 mb... btw. uzet ću kingmax onda ![]() evo, zbog rama:http://www.youtube.com/watch?v=vrqAcMFb6WE - ista stvar je i meni, samo što još duže zaostaje hebe me procesor tak bi htel klokat, a ne znam... vidim svi s 4000+ imaju takt na 2,8 ghz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Rušio windowse i nanovo instaliro igricu..i sada kako da nastavim igrat igricu dalje..imam save (188mb) i kopiro sam ga tamo gdje se pojavio ovaj novi save i ništa upoće ka neprepozna...jel imao netko isto takvih problema ili kako da to riješim..prešo sam igricu 50% i htio bi završit-...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
sve u svemu igra je zanimljiva, radnja nije loša ali ima toliko loših djelova(vezano za grafiku, bugove i slična sranja) hodanje je prejadno, kad hoda onda se vuče ko puž,a kad trči onda je prebrz, ručna je upotrebljiva sam na nekim autima, o grafici da ne govorim, ajd da ima kojih 7, 8 gb(za tu grafiku) al 15gb je previše, teksture su jadne, npr kad se vozim u taksiju sve je zrnasto i jadno makar je rezolucija 1920*1200 i sve na medium, drveće je jadno(crysis ima bolje rješeno drveće a izašao je 2007.), jadno je i to što se ljudima prekalapaju neki dijelovi tijela(sam što mu jedna ruke ne prođe kroz drugu... lol) problema s trzanjem imaju svi ali ne stalno neg povremeno, ja imam dost "jak" komp al svedno s vremena na vrijeme fpsi sa 40-50 padnu na 10-15 i onda se obično zaletim u drvo i tak još da na napomenem, veoma loš "balkanski" ali ima i dobrih strana: dobra priča, kad kradeš zaključani auto pa on razbije prozor(to mi je najbolji dio igre), ili kad ideš pucat iz auta pa ga također razbije ali puno je više loših stvari tak da se ove dobre mogu zanemarit to bi bilo ukratko od mene o gta4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, pošto sam kod prvog reinstalla winsa popušio sejvove od GTA4 a prošo 43%(makar sam onaj folder iz foldera "APP" kopirao i poslje nije htjelo primit! Evo zato sad pitam VAS, ako netko zna, kaj točno treba napraviti izskopirati da poslje reinstalla winsa vratim na mjesto i da sejvovi rade, jer sljedi reinstall winsa a Boga mi po 3. put neću prolazit GTA4.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3011 | |
Banned
|
Citiraj:
pokreni igru i počni igrati s starim nickom i nek ti napravi save i nakon toga prebrišeš nove saveove sa starim ![]() nemoraš govoriti vi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Banned
|
pa odigraj dokraja i onda napravi reinstall ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3016 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo pare broje... Ma ja sam tek na 50-tak posto i sve mi se više neda igrat i još sad čujem od nekolicine da se i ruši na pol igre. ![]() Igra me oduševila jer sam očekival sranje (ne znam za početna sranja jer sam počel posle Update2 igrat) i izdvojim ono malo vremena kaj imam da malo igram i eto mi sad. Kakve sam inače sreće i meni bude uskoro na 2 FPS... ![]()
![]() |
#3019 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3021 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3022 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Izasao novi patch za igru http://www.rockstargames.com/support...tch/index.html Version 1.0.2.0 GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3024 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ljudovi pomagajte... nakon sto mi se instaliralo to go*no od updatea, vise nemogu pokrenit igru.. kaze mi "please insert the original disc instead of a backup (1000)"... netrebam napominjat da je original u dvdu i da je nocas oko cetiri sve radilo po propisima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3025 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja sam instalirao preko win live sranja onog kada ulazim u igru(on mi sam ponudi update) i sve radi normalno,iako nema vidljivih poboljšanja s patchom...jebeš rockstar,sad sam izgubio nadu u neko znatno poboljšanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#3030 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Niti nemoj. Probao sam ga i sve 5, recimo da se dobiju nekakve postavke, ali nista revolucionarno. Razlog zbog kojeg cu ja vratiti onaj prvi je to sto mi se desavaju nagli trzaji i padanje frejmova do 20 cega prije nije bilo. Ali recimo da nemam izbora i ovo nije loše.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|