|
![]() |
#3002 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma mislim da je ronaldo bio u malooom ofsajdu, al sudac ubija inace odlicnu tekmu. kakvih 5 zutih, mislim da je samo 1 opravdan ( pepe ), ostalo je smjesno. alba katastrofalan, rakitic jos gori, mathieu sirovina kao inace, pepe uzasan, ramos isto, isco truba modric je bog, benzema igra utakmicu zivota, a marcelo klasicno u napadu dobar, ceka se prvi kiks u obrani ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3003 |
Premium
|
Ako se ovako nastavi, ubit će ih reala, vatra je svaki put kad im dođu do gola, a dođu svako malo ![]() Luka izvrstan, Rakitić kak tak ali uglavnom solidan. Kristinka igra jako dobro, a izuzev poništenog gola Bale dosta griješi. Moglo je i gore bit za Barcu na poluvremenu ![]() Osim jalovih napada Barca nije pokazala skoro niš, pogotovo Messi. Eh, a ko god sere po Modriću, samo je trebao pogledati prvo poluvrijeme. Najviše dodavanja, a skoro svaka od brojnih realovih šansi došla je preko njega ili je sudjelovao u akciji.
#3005 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
koji odron od utakmice, koliko simuliranja, koliko glumatanja... svaki el classico bi trebao završit sa 6 vs 6 i crvene dijeliti za svaku glumu ![]() A ovaj poništeni gol... prije bi rekao da je netko drugi ćorav, a ne sudija ![]() |
![]() |
![]() |
#3007 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zaledje je bilo. Ali real definitivno bolji prvo pol. Barca kao da ne igra, nista od pressinga, nista od igre. Ako kikicu, neymara i suareza iskljuci radi simuliranja, nitko sretniji od mene
#3008 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Kome smeta Špa liga ... može slobodno gledati onu "izjednačenu" Eng ligu ![]() Meni je dosta jedna ovakva tekma naspram cijele sezone BPL-a ![]() Uostalom ... samo se za vrijeme Clasica ruše serveri ![]() Bilo kako bilo, samo da ne bude 11-eraca i crvenih jer će onda automatski sudac kriv za koga god svirao. |
![]() |
![]() |
#3009 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3010 |
Antimićanin
|
Ne smeta nikome. Bilo je daleko boljih el classica, iz doba Murinja recimo. Ovo je skoro pa prijateljska utakmica ili kao da igra 9. protiv 11. na ljestvici u zadnjem kolu, a ne dvije momčadi kojima je možda ova utakmica i ključna za daljnji razvoj situacije u ligi na koju oboje jurišaju... samo to ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3012 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
EL PISTOLERO!
![]() |
#3013 |
Premium
|
HALA CIGANI!
#3016 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Neymar ![]()
![]() |
#3017 |
Antimićanin
|
Nebi bio sudac na ovoj utakmici ni za milijun eura... ne sudi što bi trebao, sudi što nebi trebao, svaki faul izteatraliziran, ne znaš jel bilo kontakta ili nije. Dok se ne počnu dijeliti kazne poslije utakmice i to drastične za takva prekenjavanja. Ajmo Real, 2:2 da bude zanimljivije do kraja... Neymar...cirkuška nakaza. Za te pare su mogli imat 3 vrhunska stopera, a ne ovog sebičnjaka i glumca. |
![]() |
![]() |
#3019 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Očito uzima lekcije od Robbena u simuliranju i sebičnosti ![]()
![]() |
#3025 |
Premium
|
#3028 |
Premium
|
Koliko ce klasiko bit bolji kad alves ode, busqets bude ozljeden, neymar prestane klaunirat, pepe odjebe, placinaldo se vrati u englesku i ramos prestane mahat rukama... Zalosno, i onda jos dobiju najveceg klauna od suca koji postoji. No sve u svemu, nelosa tekma, drago mi je radi modrica koji je odigrao vrhunski, i dokazao da su galacticosi sve samo ne galacticosi kad njega nema ( ili nije trkacki pristuan na terenu poslije 60-e min )
#3029 |
Antimićanin
|
Ronalda sam jednom vidio u 2pol. Benzema odličan kao i Iker koji je opet spasio klub i većeg bunara , Marcelo se kao i uvijek trudio do kraja, Modrić nije još u formi, ostatak žgadije zakurac. Bale je najveća prevara u povijesti transfera. Još jedan kiks Reala u primeri i adios embrios. A u LP ih čeka obožavani protivnik. |
![]() |
![]() |
#3030 |
Premium
|
Cinjenica je da se ja i dalje ne sjecam kad je Ronaldo odigrao veliku utakmicu da je sam iznio klub, ko sto su to radili Messi, Ronaldinho pravi Ronaldo i slični pravi veliki igrači.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|