|
![]() |
#3001 |
Guest
|
ma sve je to bilo bez veze. Nije Chelsea bila bolja , nego je United bio loš. Realno su trebali zapet i natrpat Chesleu. Tu je i vremenski faktor... Vidjet će se na tekmi protiv Liverpoola , drugi vikend. Minimalno 3 razlike za united. |
![]() |
#3002 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3003 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Ne odustaješ vidim? ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3004 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3006 |
Strichek Moderator
|
Ako radi količine prekršaja treba sudit penal onda u k i takva muška liga. ![]() @Hamm To više nije el clasico nego sranje, više se žale nego kaj igraju, trebao bi sudac ovima kaj trče oko njega podjelit par žutih pa bi vidio kako se to ne bi više događalo. Ali ovi suđeni penali su za mušku ligu u najmanju ruku smiješni.
#3008 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Nisi shvatio,no dobro ![]() Citiraj:
![]() Svemirski brod je UTD jer ima Fergusona i dok je on tamo...uvijek ce biti ovo ono ![]()
![]() |
#3010 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Penali jesu bili u najmanju ruku dvojbeni,ali isto tako je chelsea bio smjesan u obrani, cak i poslije 3-0 u napadu... Stali su, znalo se da ce u najmanju ruku biti x... Jebiga, svakom je pripalo po 1.pol, zasluzeni rezultat i odlicna tekma
|
Oglas
|
|
![]() |
#3011 |
Guest
|
|
![]() |
#3014 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3015 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Duke je uvijek u pravu! ![]() Nego, neškolovan,prljav, zamazan i lažljiv ( u stilu Maminja ) trener Boas nije napravio kako treba pa igrao na sve ili ništa. Njegova ekipa Ivanovic,Cahill i Luiz trebali dobiti crveni karton. No, iskusni su kad rade u kaznenom prostoru pa i lagano nasmiješe sreći. ( vidjelo iz kamere ) Najbolje bi bilo da VI koji mrzite United da mu i sudite .Poslušaj izjavu Cahilla nakon utakmice pa ćeš vidjeti je li bio penal i koje je boje trebao dobiti karton moj Hamm,a usput sudačke pogreške se događaju oduvijek a ne od jučer.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3016 |
Pod naletima kopita zla
|
Treba znati da ti se u dvije tekme sude četiri penala u tvoju (m.united) korist. ![]() Kako god da bilo vjerojatno neće osvojiti prvenstvo, iz lige prvaka su zasluženo ispali i ak se mene pita sam nek tak nastave. ![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ispali jesu iz LP ali prvenstvo će osvojiti ![]() A sad idem gatati, proučavati taloga od crne kave na dnu šalice, gledati u grah prebranac i horoskopije samo da Man.City padne.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3018 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() @buljo,ides 5 puta prema golu i 5 puta te srusi-nes od toga mora svirat ak je prvi progledao kroz prste...nema to veze sa muskom ligom i prcanjem,vec kolicinom napada,na to sam mislio ![]()
![]() |
#3019 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3021 |
Strichek Moderator
|
Ako progleda kroz prste ok, onda mora sudit ali ako to nije za penal može ih bit i 10 on ne bi smio sudit.
#3022 |
Into my head it goes
|
#3025 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Zadnji put je ManU pobjedio Liverpool valjda negdje u prošlom tisućljeću...
#3026 |
Pod naletima kopita zla
|
Pusti njega već zadnji 20 strana drobi gluposti. ![]() Nego pogledao sam hajlajce chelsea - united. Nemam vremena za cijelu tekmu. ![]() http://www.soccer-blogger.com/2012/0...charito-evans/ Drugi penal NIJE bio penal, a i za prvi je kak-tak ali AJDE. Treći gol uniteda je klasični sjeb obrane. Tu se nema kaj za dodati. ![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
upalim tv u nedilju oko 6 popodne, čekam boston i memphis, vidim momci se još zagrijavaju, vrtim kanale da prođe tih 10-ak min do početka, kad na jednom chelsea - man utd, taman počelo drugo poluvrijeme...najednom majstorski centaršut torresa kakvog travnjaci engleske ne vidješe od beckhamove abdikacije s otoka, a na drugoj strani mata još ljepšim volejem kuša čvrstinu mreže, zavivši pritom degeu u crno...rekoh sebi, minjaj program čovječe, nek ti engleska liga ostane u sjećanju po nečem lijepom ![]()
#3029 |
Pod naletima kopita zla
|
Uskoro se nastavlja liga prvaka. ![]() 14.02.2012 Lyon - APOEL Leverkusen - Barcelona 15.02.2012 Zenit - Benfica Milan - Arsenal 21.02.2012 CSKA - Real Napoli - Chelsea 22.02.2012 Marseille - Inter Basel - Bayern |
![]() |
![]() |
#3030 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|