|
![]() |
#30211 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Koje uzbuđenje, ko da bumo ga svi dobili ![]() Ok, ovo je zvučalo pogrešno..... ![]() Anw, čestitam darkosiću ![]()
![]() |
#30212 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Da si narucio shan of hazzard ukro bi ti ga odma, ovako meh ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30214 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Fala svima ![]() @shoshy: ja sam više klasik čovjek, pa mi jarke boje više nisu fora ![]() naručio sam ZADNJEG Shana L veličine (barem što se Classic tiče) mailao sam se sa njima jer nisam imao PayPal opciju za plačanje pa su mi morali posebno to omogučiti i usput su mi rekli da je još samo jedan ostao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30215 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad mozes mirno cekati da dodje rama jer ce nas opet zamesti snijeg, ne samo sto danas pada daleko vise nego sto su prognozirali, vec ce nakrkati u subotu pa ponovno u utorak, daklem svaki teci dan. Danas sam iz dosade donio sic stangu na posao i napravio kompletan servis, radila je besprijekorno, ali proslo je dosta od zadnjeg servisa pa reko da pogledam, iii sad vise nemam sto sarafiti po bajku ![]() ...a zaliha dijelova za cijelu nadolazecu sezonu narucena (5 guma, 2 zracnice, kazeta, 3 lanca, zakrpe), po pakne cu do Alesa (6x), SLX lancanike 22T i 32T sam utrzio preko foruma. Poucen dosadasnjim iskustvom i planiranim voznjama, gore navedena kolicina dijelova trebala bi biti dostatana iducih godinu dana ![]() Sad samo da pocne proljece. [edit] Biljezim se za probnu voznju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.02.2013. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30216 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#30218 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 06.02.2013. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30219 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ima fetish na to.... da bude prvi i jedini, i što duže prvi u hrvatskoj koji ima takvo što ![]() meni se čini opravdano ![]() samo me zanima težina i kompenzacija, pošto znam da darkec potiho pati na bulletproof i težinu ![]() ![]() ![]() bit će to jeben bajk, bez sumnje ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30220 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To ti je takticka kupovina. Na ljeto zena ide drugih 6. mj. na tzv. dodatni rodiljni dopust, a to automatski znaci da ce dobivati izmedju 1.663,00 kn i 2.500,00 kn mjesecno sto je naravno prava crkavica za nekoga tko ima dobro placeni posao. Jasno ti je da, ako se ne opskrbim s dijelovima sada, kasnije necu sigurno, jer cemo imati ogromnu rupu u budgetu. Osim toga, sad si cijene dijelova u DE fantasticne, pa bi bio lud da se ne opskrbim kad mi je to najpovoljnije. Evo ti malo materijala za razmisljanje prije neg se primis delanja dece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30222 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() bicikla su slozena oba, rasprodao mrtvi kapital, (sablasno sad zgleda garaza bez kotaca na zidu), 4 seta novih UST guma je doma, dva lanca svakom, jos samo treba po jedna kazeta 11-34 za rezervu i onda je mir neko vreme...
![]() |
![]() |
#30224 |
Suit up!
|
![]() |
#30225 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() patio sam za ragleyem zadnjih godinu i pol, a nije da ih nema, nego je jako dobra rama koja je i pristupačna... zato sam stisnuo zube i pregrmio cijenu shana da mi duša bude na mjestu (također mi je nedavno i onaj evil pobjegao pred nosom i to me dodatno rastužilo ![]() ![]() on-one me je prestao zanimati zbog nekih drugih detalja. ovo što se težine tiče.... sa bergijem sam sa nobi nik gumama mogao doći na 12.00kg (i nešto manje), ali sam odustao od te namjene jer se ne vozim po ovakvom vremenu i ne trebaju doma stajati. Sada će mi trebati neke malo jače gume jer ne želim nerfati ramu sa tankim gumama... pa kao što sam već rekao, neke purgatory/buttcher ili možda nekaj neplanirano kupim što se toga tiče, bumo vidli, znači: + gume 200g + teleskopska štanga cca 300g više od sadašnje + obruči (u 4. mjesecu, ne prije) će također nabaciti 150-200g + rama je 600g teža.... + volan je mrvicu teži (50ak g) + nabavio sam nove kočnice također teže, cca 50g + rotori su ventidisc oba dva 150g više od starih ono, očekujem oko 13.5kg, ali ako ode mrvicu više, jebiga... to će biti lagan biciklo za "takav" bajk... nebum ga usrao sa prelaganim djelovima. Lakše je meni ojačati noge i pluća ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30226 |
Registered User
|
Sasvim ok razmišljaš ![]()
![]() |
#30227 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ovo moje se odnosilo na Beetlejuice-a i njegvu dilemu oko 2 bajka. ne ulazim u raspravu oko shana, svatko ima svoje veselje i zakaj mu to kvariti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30228 | |
|
Citiraj:
Također sam pitao i za neki savijet ili preporuku a odgovor ti je za 5.
![]() |
![]() |
#30229 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nisam vidio prvi post. ugl, nebitno, evo ispravka, odnosno pokusaja pomoci. imas temu http://www.dropbike.com/forum/viewto...115&hilit=4000 u kojoj ces sigurno naci puno toga korisnoga. vecina se slaze da se ne isplati kupovati novi bicikl u tom rangu jer jednostavno bacas novce u vjetar. opet, ako ciljas na garanciju i to da ces ga lakse prodati, moze novo, al to su po meni jedini dobri argumenti za kupnju u ducanu. ugl, rabljeno ne znaci unisteno, odnosno za smece. naravno da ima i takvih i treba biti posebno oprezan, ali vecina nas ovdje vozi rabljene bicikle, odnosno puno rabljenih dijelova imamo na biciklima. glavni razlog je cijena, a to i tebi igra ulogu jer si tu negdje oko 6k. evo jedan prijedlog, recimo da lik spusti na 6500. sad usporedi dijelove sa svojih linkova i dijelove na ovom biciklu pa ce ti biti jasno ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=82090 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30230 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30231 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel itko vozio ili pipkao Cann Rusha? Sviđa mi se geometrija, težina, izgled a i cijena. Vele na netu da je izvrstan single pivot bajk, ako ne i najbolji uz Propheta koji je isti drek samo vise hoda.
![]() |
#30232 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30236 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A kad san ja reka da ti tribaju kotači s bilin nabama i to bilin ka vrhovi Marjana onda je bilo Sile je luuuuuud Sile provocira pa je bija fejspalm pa je bilo ajme Sile je dotur! E pa neka van je snig!
![]() |
#30238 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako ima interesenata punimo kola za nedelju (10.2.) za Pohorje...start iz Zgb EDIT: ja od ujutro kad izađem iz noćne nemam više interneta do subote ujutro, tako da sam Destru dao majl i prosledio sa infosima, pa merete dobit od njega informacije o trošku per copita kad napravi jaran Srky...
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.02.2013. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30239 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sunac vam, vec se mjesecim nabrijavam na posjet bajk parkovima, a vi odlucite sad ici kad su rokovi!
![]() |
#30240 |
Registered User
|
Dečki sa zapada, ima ko od vas ključ za kazetu skinut? Znam da vuco ima, ima ko zapadnije? ![]() FLETNO!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|