|
![]() |
#2972 | |
Guest
|
Citiraj:
apsolutno je preglupo kad te neko ubije da ti ga kamera pokaze... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2973 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da,povezano je,na svim serverima na kojima sam igrao a da imaju killcam off ne vidi se gdje se spawnam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Premium
|
sve,FF nema sto trazit u BF-u,potpuno je nepotreban i samo ce izivcirat ljude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Premium
|
ako neko kupi od nekog rabljeni key,jel taj netko koji je kupio moze igrat na onim DLC mapama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Guest
|
pa ono, mozda da ljudi nauce pucat u neprijatelja, a ne u bilosta? i da, moze igrat na DLC mapama. jedino ne moze iskoristit onaj limited kod. |
![]() |
![]() |
#2979 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa da, bilo bi lijepo da neprijatelji ne sjede u radijsu mortara il da gl dok se ja bockam s nožem ubije i protivnika. Ja osobno jedva da sam napravio 2 il 3 team killa pješke i još 5-6 sa vozilima, pa ne vidim točno di je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Premium
|
to nije problem,zato FF u recimo codu savršeno funkcionira,ali u BFu ne zato sto ima tenkova,mortara,helica,svega i svacega i lako se dogodi da je nekog neprijatelja gađam helicom ali ubijem i svog lika koji je bas namjeravao ubit ovog s nozem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2981 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#2982 |
Guest
|
odigrao sam stotine sati battlefielda 2 di su jos masivniji fajtovi, jos vise vozila, pogotovo aviona i helica, teamkillova ima, ali se ekipa nauci da pazi inace automatski kickban nakon nekog broja. pazi, imas mapu i imas ime iznad svojih. uostalom, kad ubijes svog i 2-3 neprijatelja, to je collateral damage. ![]() a i medic lako ozivi... |
![]() |
![]() |
#2983 |
Addicted to music.
|
Je,a neki dan na BUG-ovom serveru spotam lika,otvorim vatru,jer su se još dvojica spawnala na njemu,pucam sa krova B i ono,debilni snajper (iz mog tima),stane ispred mene,a ja pucam rafal po ovima,naravno - ubijem prvo njega,pa još dvojicu i treći pobjegne,a odmah na in-game chat-u mi lik sere zašto sam ga ubio i to još na engleskom. ![]() Treba da dobijem autoban ili autokick radi idiota,no tnx.
![]() |
![]() |
#2984 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo jednog servera: potrazite =BoX= (nadju se dva, opis ovog je RUSH ALL MAPS NON HARDCORE) IP je 208.167.251.235 Server ima enablean punkbuster, i streaming na PBBANS... admini su stari BF2 igraci, sa dosta iskustva, odrasli.. mod je RUSH, all maps, non-hardcore... FF je OFF Zadnje izmijenjeno od: Paxton. 08.04.2010. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2988 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Slažem se s cyc, iako je nedvojbeno teže igrati kad s uključenim FF. Hoće li netko zbog toga naučit pažljivije igrat ili će se snervat jer mora pazit umjesto bezglavog sprejanja i demoliranja svega ispred sebe ovisi o preferenciji igrača. Iako je i meni ušlo u običaj čuvat aktivirani mcom pucajući iz topa, bacajući bombe, mortar, rakete,...znajući da ne mogu ubit moju ekipu koja ga čuva, samo protivnika, radije bi FF. Sad sam otišao bacit jednu partiju na HC server gdje često odem, server je full HC, nema kill cam, ali isto vidiš kretanje onog na koga se želiš respawnat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kako svi cmizdrite zbog FF ko peechkice hehe bar se budu neki naucili gledat a ne samo picit i rokat..kaj i u RL-u kad roknes bombu ili nekaj medju svoje oni prezive? mene vise smeta kad doletim do m-coma a bas netko ubijen s te strane i nemres stisnut E, osim da zamijenis klasu..ili bug kad nemozes uopce aktivirat... i kill cam iskljucite obavezno, a 3d spotanje ostavite..kill cam nema nikakve veze sa pracenjem onog na koga cete se respawnati.. btw. server cim uplatis preko paypala, ekipa ti posalje podatke i server je up |
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne razumijem čemu konstantno uspoređivanje sa real lifeom? Ako već kažeš kako to nema veze sa RL-om, onda mi reci kakve veze ima 3d spotanje sa RL-om? Jbga, svakom nešto smeta i svak bi nešto uključio, nešto isključio. Koliko se sjećam, većina je za softcore server, a to uključuje i FF off i killcam? Treba definirati kakav će biti server da kasnije ne bude nesporazuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Premium
|
najbolje je da igra bude stock i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Premium
|
bug server mi se gadi,jedan od razloga je FF,sto puta me neko ubio a da je iz mojeg tima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
platili: 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX 5. Beo 6. Constantine 7. cyc 9. Cartmann 10. Hrvoje 11. PointDexter 12. Veki 13. Nebbo 14. Viperus Nisu uplatili: 8. Mansky Hunt - Potrošio novce na striptizete. Op, op! Stiže server danas, oko 3 i po prebacujem si na paypal i uplačujem ovima. Op, op! ![]() Btw, ako je većina za to da se uključi FF onda će se uključiti. Constantin stalno nešta zanovijeta, neće ovaj tag, neće FF. :S E i još nešta. Večeras oko 19 - 20 sat svi na TS-u da porazgovaramo o ovome i napravimo konačno odluku. Naravno tada ću vam dati admin passove i to. Moramo se jednom naći svi i to riješiti, a pošto je petak i još navečer nadam se da će većina (ako ne svi) moći doći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja se odmah ispricavam kaj me nece biti jerbo sam napokon odlucio otici van nakon nekog duzeg vremena ![]() MOzes mi poslat na PP pass i kaj ste se dogovorili. Sto se tice odluka, ja sam uvijek sklon vecini, pa sta ostali odluce ja sam uz njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Problem bugovog i sl. servera je balava ekipa, a ne ff. Nažalost i ja sam potrošio previše vremena na takvim serverima. Mi kupujemo svoj da bi bio drukčiji od takvih jer inace nema smisla. Ako te netko ubije 2x bez jasnog razloga dođi ovdje i pitaj ga u čemu je problem. Iako ne sumnjam da će i sam shvatit, samo je pitanje da li želi. Preksinoć sam otišao na listu pb streaming servera i redom tražio jedan na kojeg bi otišao, prvih 50 je bilo prazno (vječno su prazni, u isto vrijeme bug i fibua bez pb full puni), nakraju jedva našao jednog s par likova, ali to je bio gušt igrat. Stojim iza engineera koji čeka trenutak za izletit i opalit, naravno da neću izletit ispred njega već odem okolo kuće, došuljam se blizu tenka i kažem (TS) "i'm going on tank with c4, don't shoot", na što mi netko odgovori "wait for smoke", iako sam mislio da nitko ne uzima te smoke granate ispale čak dva lika i uništim tenk. Na bug serveru ne da te ne bi fermalo 1%, vec bi te i namjerno ubili kako ne bi uništio tenk i dobio 100 bodova umjesto njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Cartmann <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |