|
![]() |
#2971 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam šta ti znači "dali je community aktivan" ali ako zapravo želiš pitati da ju ljudi igraju - odgovor je - Da, jako. I nastaviti će ju igrati, nije đabe najpopularniji FPS. Ništa se ne gasi, a da će biti malo manje igrana, naravno da će biti.
![]() |
#2972 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2974 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2975 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nek mu je sa srećom ![]()
![]() |
![]() |
#2976 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam dosta dugo igrao samo sa riot shieldom, i da se skupit dobar broj bodova, pogotovo ako igras sa ekipom na TSu protiv nekog... A sa stitom je super, cak i najlakse igrat i nosit zastavu. Naime, samo prebacis stit na ledja, tako da u ruke uzmes pistlj, i ne moras pucat...
![]() |
#2977 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Okupit par igrača i onda napravit kako su stari rimljani: http://www.soldiers-russia.com/kolobob/images/rmt-l.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2979 | |
Bazinga
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=GUXN7rssM8M Pogledajte na 4:45
![]() |
![]() |
#2980 | |
|
Nisam kempao, patrolirao sam po zgradi samo skidajuči prolaznike jednog po jednog Patrol, patrol, patrol ![]() Citiraj:
Predobar video ![]() Najjače je ono kad pol tim dođe iza lika i skaču ![]() ![]() A tek ovaj clip na kraju na Crashu - ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2981 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
da nešta priupitam ![]() imam mw2 bez onih dlca koje namjeravam kupit samo neznam kako? nemam paypal ili tome slične metode plačanja i još me sekira šta se desi kad formatiram komp i ponovo nasnimim mw2 jel mi nudi opciju ponovnog snimanja/skidanja dlc-a
![]() |
#2982 |
|
![]() ![]() Totalno slučajan nuke, opet na Fuel-u ![]() Pave Low, Chopper Gunner i Nuke su rewardsi, igram i nuke mi nije na kraj pameti jer se igra do 30 a imao sam feeling kao da sam poslije svog petog killa već bio poginuo, tak da sam nuke prekrižio, i tak igram kad ono 29 killova i zuji onaj zvuk tactical nuke-a u zadnjim sekundama meča. ![]() Reko može - daj ![]() 2 golfw12, može ti DLC netko drugi sa paypalom kupiti, pa ih dati tebi kao gift Kad nanovo instaliraš MW2 prije pokretanja će prvo skinuti sve update-ove (koje bi inače skinuo svima bez obzira dali imaju DLCa) u samim updateovima već i jesu DLC-ovi samo što su zaključani za one koji ih nisu kupili. Dakle kad ti instaliraš MW2 sa svojim starim ključem Steam odnosno IW Net zna da su DLC-ovi tebi otključani.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 31.08.2010. u 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: jan994. 31.08.2010. u 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Bazinga
|
Ne znam kako ostali koji imaju samo jedan DLC, ali ja otkako sam kupio Resurgence, užasno mi sporo pronalazi matheve. Stvarno iritantno kad moraš čekat i preko 5 min da bi pronašao match. Nekad ga pronađe za nekoliko sekundi-do minute, ali to je rijetkost. Osim toga Resurgence mape su stvarno ok, samo što još nisam uspio odigrat Trailer park, gamad uvijek preskoči ili nema dosta ekipe pa spaja lobby-je. Ja ću vjerojatno uzet u neko skoro vrijeme Stimulus pa ću vidjet hoće li to riješit problem sporog pronalaska matcheva.
![]() |
#2985 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@hammer_of_thor imaš/znaš koga tko bi mi htio to napraviti?
![]() |
#2987 | |||
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni meč pronađe dosta brzo. Zadnjih dana ne tako brzo kao prije, ali u roku ajmo reći 40-ak sekundi. To ti nebi trebalo imati veze sa DLCom Citiraj:
Na kraju krajeva možda bi ti to mogao i ja napraviti (ti meni uplatiš na tekući račun cijenu DLC-a a ja kupim sa paypalom) samo što još nikad nisam kupovao kao gift nekome pa bi prvo to trebao proučiti kako to ide.
![]() |
![]() |
#2988 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2990 |
Bazinga
|
Ja nisam igrao 3 runde bez da mi nisu cvili da sam čiter. 'Ko im kriv kad mi ostavljaju air support u zraku i dopuštaju da ih kolje. ![]()
![]() |
#2991 |
|
Nabasao sam bio na hosta koji na MW2 vrti epski COD4 remake mod - hide and seek Prejako, ehhhh...odmah sam se sjetio dobrih starih vremena CODa 4 i svakog mogučeg moda ![]() Jedan tim su vojnici koji traže a drugi tim su "objekti" Objekti imaju neko vrijeme da izaberu šta će biti (tv, kanta za smeče, komp, stol, stolica, ventilator, lampa.... i 30 drugih objekata) i posakrivaju se po mapi, tada prvi tim kreče u lov i mora nači, tj uništiti sve protivničke igrače, odnosno objekte. To su bili dani ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Y7Sjo6vyG6k http://www.youtube.com/watch?v=bhdPlWs-urU
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 09.09.2010. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
Bazinga
|
Sjećam se toga moda. Ajme kako sam vrištao kad lik na Crossfire-u nije uspio pronaći uličnu lampu. Još je veći bio smijeh kad vidiš kako lika hoda oko autobusa, a najednom lampa šmugne prek pola mape. Najbolji mod koji sam igrao. Definitno najviše zabave je pružao.
![]() |
#2993 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Da da, debelo najzabavniji mod ikad, uz adrenalinom uber napumpani Zombie mod ![]() Jedino je puno veća zabava ako hunteri nemaju oružja, tj, ne mogu pucati, jer bi često neko uletio u sobu sa RPD-om i pokosio sve živo. Ja sam obično igrao na modu bez pucanja - samo nož ![]() Najzabavnije je bilo kad bi se dogovorili i stali sa čudnim objektima na čudna mjesta - velika kanta za smeče kod uredskog stola, ili plazma TV u sobi punoj veš-mašina ![]() Vrištali smo od smijeha ![]() Još kad te netko skuži pa počne bježanija ![]() ![]() Vidiš fotokopirku kako šprinta i skače ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2994 |
Bazinga
|
Nisam baš previše modova igrao, jer u velikom broju slučaju mi se jednostavno nisu sviđali. Za taj hide&seek sam dobio preporuku od frenda. U počektu sam bio malo skeptičan, ali kasnije sam shvatio o čemu je pričao. Diviš se kako su neki ljudi maštoviti. Di sve nismo vidjeli automobilsku gumu. ![]()
![]() |
#2995 |
Guest
|
sto su do dedicated i non dedicated serveri? guglo sam al sve mi nes nejasno |
![]() |
![]() |
#2997 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() nisam to igrao sigurnih 2 godine..jel postoji jos taj mod na nekom serveru na cod-u 4? edit: e hvala ti stari! Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 16.09.2010. u 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Mislim da bi se dalo naći na gametrackeru još dosta, ipak se COD 4 još vrti kao mutav
![]() |
![]() |
#3000 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|