|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hvala još jednom na lijepim željama..biti će potenciometara od Aerocool-a Easy Watch crni i srebrni i Lian Li MultiPanel TR-3B crni...od 9600GT serije BFG i XFX... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
|
pardonček-zaboravio sam i MSI...ima jake specke skroz...frekvencija jezgre na 700 Mhz a memorija na 1900 MHz...ali vidjeti ćete sve na shopu uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
www.hardveraj.hr jedva cekam... |
![]() |
![]() |
#275 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() pipe je vidio link odn. adresu na jednoj večerašnjoj temi sa Antec 900 Ultimate gamer case-om ![]() |
|
![]() |
![]() |
#276 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
sa T-Coma nece, jel dns zeza ili jos nije ni online? ![]()
![]() |
#278 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.aerocool.com.tw/accessory...ow-feature.htm u narudžbi je-cijena će biti cca 130 kn... |
|
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
|
nije 92 mm nego 70 mm ali... ali biti će i ova sitnica u ponudi-Aerocool PC Aircon System Cooler već je naručeno ![]() http://www.overclockers.co.nz/produc...em/index.shtml cijena 180 kn... |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
bas upravo to..stvarno si car..nadam se da od ponedjeljka pocinjes s radom..hvala i poz EDIT:ali ne kuzim za sta sluzi ovaj drugi? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
|
hehe-baš to LAcy...skontao si me do gola ![]() Srale ovaj drugi Aircon ti služi za hlađenje kompletnog kućišta isto...ugradiš ga u PCI expansion slot u kućištu (kao što ugrađuješ i bilo kakvu karticu) i 1 vent možeš okretati 180 stupnjeva gore i dolje...gdje god ti odgovara okreneš ga da puše... |
![]() |
![]() |
#283 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
ma sve 5-za ram ti preporučam ovo obavezno Revoltec Ram freezer Copper: http://www.revoltec.de/english/produkte/rs007.htm njesra od bakra i totalno izvlači momentalno toplinu iz rama i prolijeva je po sebi uokolo tako da je temp low ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
The mighty pirate
|
A dobri su ovi od srebra i zlata. Već vidim temu za koji dan "provodi li zlato toplinu bolje od bakra?" Daj nabaci cijenu ovih zlatnih i srebrnih, baš me zanima, tek radi znatiželje.
#287 |
Premium
|
ma mislim da za moje vruće Balistixe ne pomaze nista osim venta na njima.. on ima sam ove hetspreder na sebi, aluminijske, tako da mislim da ni ovi bakreni nece biti puno bolji.. ali recimo ovi mi se vec vise svidjaju =>scythe kama wing |
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 1v@n...zlato i srebro nećemo sad dobiti ali inače će biti u ponudi (ono više perverzije radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
a gdje crni scythe kama koštaju 68 kn?? kod mene ne...sorry |
![]() |
![]() |
#292 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
vent je postavljen tako da izvlaci zrak sa diskova i puse na ram, pa bi bilo idealno da je hladnjak malo visi od ram plcica, nesto kao na dominatoru oce bi sta ovakvo u ponudi Scythe Kama Wing Copper Thermalright HR-07 DUO Thermaltake Spirit RS Thermaltake V1R Xilence Heatpipe |
||
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
šop će ovaj tjedan biti upogonjen... tik-neće biti Asus EEE lapova...Subtex baš Revoltec LAN Party bag će i biti u ponudi cijena oko 200 kn...dtr biti će osim ovih revoltec Freezera u ponudi i Thermaltake CL-R0026 Spirit RScijena oko 120 kn |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
ovim putem zahvaljujem svima na strpljenju i molim za još samo malo istoga ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ce biti slucajno onaj scythe kaze master 3.5" potenciometar, i ako da po kojoj cijeni? http://www.scythe.co.jp/accessories/...m01-35-400.jpg |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
Hehe,meni je već u "Bookmarks"...za svaki slučaj ![]() EDIT: (da mi se Vuco ne jedi ![]() Jel' planiraš šta od software-a imati u ponudi?(jer svi znamo kakva je ponuda na domaćem terenu,jedva čekam da netko "zapapri aktuelnim dilerima"). Eto. Jel'sad valja Vuco,care?! ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.03.2008. u 15:50. |
![]() |
#300 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Zelim ti srecu! Jedino sto mene muci je razumijevanje pri reklamaciji. Nije mi zao dat koju kunu vise, ako znam da ces biti posten pri reklamaciji. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|