|
![]() |
#272 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Ima li gdje u HR za kupti dvb-C tv kartica? Trazim al nikako ne nalazim.. Doduse.. dok bnet nije uveo digitalnu nije bilo ni potrebe za njima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Thnx, nije raspolozivo naravno...a skupo je da, ali kako drukcije da gledam bnetov digitalni signal na kompu?:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A nikako*. Čini se da ni ovo ne bi pomoglo pošto je za prijem B.netovih TV programa u digitalnom obliku potrebna i Smart kartica koju se u ovom slučaju nema gdje umetnuti. Čak tvrde da Prijamnik nije moguće nabaviti nigdje osim u B.netu(odnosno taj nabavljeni ne mora radit s njihovom karticom). ![]() Namjeravaju pružat i uslugu snimanja(sličnu onoj IPTV operatera) koju će jasno i naplaćivat. U svijetu bi se inače koristio npr. Cinergy C PCI HD CI(kad je već njihov proizvod spomenut). *što se mene tiče, snimanje preko npr. S-VHS-a nije rješenje Zadnje izmijenjeno od: thopok. 12.10.2008. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Banned
Datum registracije: Sep 2008
|
Ima li netko preporuku za USB tv karticu za laptop koja bi služila za gledanje osnovna 4 programa i ponekad snimanje. Uvjet je teletext i daljinski, a cijena do 400 kn. Unaprijed hvala!P.S. Može li se gledati TV na putovanju (npr. busu, autu, ...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dajte meni jos koji savjet za neke kartice.. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj se tiče teletexta, jesi probao i sa nekim drugim softom?
![]() |
#279 |
Premium
|
Nisam probao s nekim drugim softwareom, daj preporuci neki... Ali ako se ne varma za TXT treba i neki hardware koji koliko sam shvatio ni jedna Compro kartica dostupna na nasem trzistu nema. Na mojoj ni na kutiji nigdje ne pise da podrzava txt. Za sad jedina koja zadovoljava se parametre je Leadteak PxDVR3200H http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1730057 Samo ako se ne varam taj Leadteak ima dost a problema sa driverima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Super Moderators
|
Probaj npr. sa PowerCinema 5
![]() |
#282 | ||
Premium
|
Citiraj:
Pa po njemu se cini kartusa ok, sad stvarno ne znam.. Ovaj Compro je stvarno predobra kartica samo kaj nema taj usrani TXT.. Citiraj:
Dajte jos neke preporuke za neke ok jeftinije kartice.. EDIT: koja je razlika izmedju modela 3200 i 2300 osim koliko vidim da 2300 nema txt? Zadnje izmijenjeno od: srale7. 12.10.2008. u 01:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kupih Compro E800F http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730075 ZA: - odlična kvaliteta slike i analogne i digitalne - vrlo dobar daljinski PROTIV: - katastrofalan softver Pošto nema smisla pričati o nečemu što je dobro, da pričam o onome što ne valja: Compro-ov softver Isti se stalno ruši te funkcije poput snimanja ili Timeshiftina ne rade jer odmah sruše program... također, daljinski je totalno osakaćen tim softverom te potpuno gubi funkcionalnost jer što god da se stisne sruši program... sve je isprobano na friško složenoj mašini sa XP SP3 i najnovijim driverima Također, gadna mana softvera je da se nemože napraviti lista programa sa miješanim digitalnim i analognim programima (ja imam kabelsku, pa mi je većina programa na analognoj, no ove na digitalnoj radije gledam neg analogne). Također, nisam našao funkciju za picture in picture... No, vjerujem da kartica zablista sa pravim softverom... možda kombinacija GB-PVR media center softvera i Eventghost-a za daljinski bi bila pravo riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam pitanjce za upućene - blagi OT. Naime, imam Avermediu hybrid 007 i zadovoljan sam, no imam problema sa antenama... Nikako da dobijem zadovoljavajuću razinu signala. Sa više njih nisam imao sreće, sve dok nisam uspio dobiti odličan signal sa nekom starom tehnicat sobnom antenom, no nju hebe gsm, koji joj stvara poprilične probleme. Prava vanjska antena nije opcija, pa sam kupio malu vanjsku Quadro dvb-t antenu i postavio je na prozor, no ne uspijevam dobiti 5V napajanje sa tv kartice. To zaključujem prema tome što na anteni ne gori lampica koja bi trebala. U software-u ne mogu naći ni sličnu opciju. Ima li tko upućen? Kako natjerati karticu da napaja antenino pojačalo (koje nema vanjsko napajanje) preko tv kartice, i je li to uopće moguće?
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel mi moze netko potvrdit da gleda HRT HD promo sa Gigabyte U8000 USB tv karticom? Zivim u Dubravi i posjedujem doticnu karticu ali od HD-a ''ni a ni b''. Antena prvo bila okrenuta prema Sesvetama -nulla bodova od signala, pa prema HRT domu i opet nista... Neki tvrde da podrzava HD neki ne, pa sam malo zbunjen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Super Moderators
|
Pa, probaj izvadit karticu, instalirat soft pa je vrati unutra...
![]() |
#293 |
Super Moderators
|
Ne.
![]() |
#294 |
Premium
|
Evo sam sam probap instalirat Powe Cinema sa Orginal Cd-a i opet ista stvar, dodje do 75°i onda baci grasku,samo sto je ovaj put kartica bila na stolu, ali opet isto..ovo: http://www.imagesforme.com/show.php/...owercinema.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
Skini s neta PowerCinema 5 i probaj ponovo. Ako ti ni tada neradi moze bit (a i nemora) da se PowerCinema kolje s nekim programom buduci da si ih vjerovatno puno instalirao. Trebao bi znaci dic svjeze windowse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
negine ti ![]() ![]() znaci napravi image cistih windowsa sa svim driverima osim tv kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo citam postove (da ne kazete da ne citam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://download.cyberlink.com/ftpdlo...v4616_1235.exe i pokreni exe...normalno da će krenut otpakirati pa te bude obavijestio da nemaš PowerCinemu... Ništa ne zatvaraš nego pokreneš instalaciju PowerCinema 5, kad završi lupiš zakrpu i restart. Tak bi trebalo raditi.
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|