|
![]() |
#271 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#272 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
sad je limit 50 GB pa tu se vidi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Dakle... recimo ja sam sada na 50 GB, ako potrošim 8 GB od ponoći ću opet biti na 50 GB. Ako potrošim 20 GB, sutra ću imati 40 GB (50-20+10). Dakle, ne računa ti zadnjih 5 dana više, već svaki dan ti se "puni" račun sa po 10 GB, do maksimalnih 50 GB. Dobra stvar je u tome što recimo ja danas mogu potrošit svih 50 GB i onda ne moram čekat 5 dana, već odmah sutra imam novih 10 ![]() Eto... shvatio si ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
@bacyc - Nisam ni skužio da se može kliknut na "overview of the account", Hvala ![]() @kyz0 - Ideš, ovo je zaista puno bolje od prijašnjeg - Još jedan razlog više da ga kupim na još godinu dana u 11mj. ![]() Hvala
![]() |
#275 |
Premium
|
Uploada se 200MB po 200MB, ne možeš sve u komadu, nadam se da to znaš..?
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Zašto ne rastaviš u više rar file-ova? Free korisnici ionako ti neće moći to skidati jer oni mogu skidati samo file-ove do 100MB veličine. BTW, uploadaj preko RapidUploadera. Fino upišeš podatke, on ti se ulogira u Acc i uploada ti a ti ga sakriješ u tray-bar da ti ne smeta. @ Sa_Stilom -> kao premium korisnik možeš uploadati do max 2GB po file-u no takve file-ove mogu samo Premium korisnici skidati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
|
Mda? A kak uploadam file veći od 200MB?
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pomoću RadpidShare Managera to možeš jedino |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
sad da ja vas pitam, postoji li kakav noviji program u koji ja mogu upisat linkove i da mi on skida po redu, prije je bija oni USDownloader i slicni, al svi oni imaju neke zavrzlame s onin slovima i reconnecton, a kako se sad to ne trazi nego ima samo 80 sec cekanje ja bi da mi on samo skida lagano s pauzom od 80 sec između svakog i to je to... i sta znace ono brojevi kod imena servera (#4, #3 i slicno)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Moras imati premium i onda mores uploadati file do 2GB. A sada cekam da vec mrdneju s guzicama i poboljsaju Rapid Uploader da more uploadati podatke i do 2GB..... barem one od 200MB tako da i free useri mogu skidati. Pa free useri mogu skidati od 200MB ali moras cekati 145 sec ili manje.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 18.07.2008. u 22:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
pitanje, nemam premium i sada kada kao free nešto downloadiram, skida mi nekako blentavo. Otprilike, skida 2 sekunde normalno (na 60kbps) pa jednu sekundu stoji..skroz zastajkuje. Jeli to samo kod mene ili? Koristim IDM inače. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Hurr durr
|
Probaj neki bandwidth monitor pa vidi dali je i tamo tako ali ja sam imao problem s rapidom da mi je skidao do recimo 85% 400kb/s a nakon toga i do 2MB/s ali kada se ukopca Bandwidth Monitor onda vidim da od 0% do 100% ide max brzinom :P.
![]() |
#283 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Imena servera neka te ne zabrinjavaju. To su najobičniji mirrori. Skidaj s kojeg hoćeš.
![]() |
![]() |
#284 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
http://cryptload.info/ Download manager za free usere koji koriste rapidshare i ostale.Ima mogućnost recconecta i automatski upisuje codove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() zadnjih misec dana ja nisan vidija nikakva slova koja triba upisivat niti se triba reconnectat, samo se ceka 80 sec prije svakog filea... zato i pitan za kakav noviji program koji bi se sad puno lakse napravija bez tih gluposti za citanje CAPTCH-e i reconnectanja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
evo pokusa san downloadat priko flashget-a, i stavin ja lipo jedan file i skine ga normalno, al ako stavin 2-3 file odjedan put pocne mi skidat normalno, al se nakon nekih 20% filea brzina spusti na 4-5 kbps! a i zadnjih dana mi je brzina s rapidsharea oko 50-70 kbps, neznam zasto jer mi je prije uvik maksimalno skidalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino sta se zna dogodit da prekine download nekog filea ako dodajes jos linkova dok download traje, al to i nije neki problem.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam problema kad hocu skiniti i nstalirati RapidShare Manager. pojavi mi se slijedeče i prekine instalaciju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Hurr durr
|
Ok malo sam googlao i nasao da je to navodno losa ver RS pa evo ti ova kaj se kunu da radi http://rapidshare.com/files/85989422/rs_manager.rar Edit: Samo ono iz foldera izvadi si negdje i pokreni, nemoras pokretati nikakvu instalaciju. I napokon meni radi taj program,prosli nije radio jer ga je nekaj jj Net framework 2.0
![]() |
#293 | ||
Brum brum...
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
hmmm a i evo problema sa programom ...kad ga pokrenem javi mi problem with network ... imam instaliran net framework i firewalll sam iskljucio i neradi .... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Hurr durr
|
Ja ti za down koristim FlashGet (8 max) i nemam problema jos s njim. Ali nekuzim zasto te bode samo max skidanja 5x jer da skidas i 50x odjednom bude se skinulo u istom vremenskom roku.
![]() |
#295 |
Brum brum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pitanje: imam acc i traje mi tocno do pocetka godisnjeg ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imash 1 mj (30 dana) da ga produzish nakon sto "izgubish" premium status, nakon toga se acc brise |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
Znate kaj mene nervira kod rapida. Stavim skidat 5 fajlova, svaki se skida po 100KB/s, i kad recimo se skinu 4, ovaj peti i dalje skida na 100KB/s... Mislim, kad mi se već veza slobodila, čemu brzina ne poraste. I tako često izgubim dosta vremena čekajući ovog zadnjeg...
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Opet su na Rapidshareu nešto mjenjali, evo novosti od danas; Download-Improvement for Premium-Users July 21, 2008 Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used. -------------------- I totalno ne kužim o čemu se radi. Evo bit ću dobar i prevest na hrvatski, a onda molim nekoga da mi to prevede na zdravo-seljačko-hrvatski. Zbog značajnog broja novih korisnika koji su se pretplatili na Rapidshare tokom zadnja dva tjedna, odlučili smo proširiti naše unutarnje resorse. Kako bi održali najbolje moguće performanse za sve Premium korisnike, odlučili smo ograničiti kapacitet downloada na 4 GB za svakog korisnika tokom ove tranzicijske faze. Premium korisnici će moći "spremiti" do 30 GB download kapaciteta, ako neće iskoristiti dnevnih 4 GB. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|