|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
HD je zakon ^^ danas mi je pusten, te mi je radi njega internet sa 16/.768 pao na nekih 12/.768 ![]() Ludilo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sveu svemu, hvala na informaciji |
|
![]() |
![]() |
#274 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo, danas dobio MaxTV prijemnik i uslugu ![]() mogu rec da dok gledam HRT2HD da mi je brzina u speedtesteru pala sa 9MB na 6MB, cim promjenim na neki neHD program, vrati se na normalno... tako i drugima??? inace imam 8MB flat jel se mogu zalit u SZK!!??
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#278 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
pitat cu ako ce se stanje popravit ako uzmem 16MB ma i ovako me zaboli kada niti ne gledam HD... nema programa jos... ali ako ovako bude slika u buducnosti BANZAI!!! tu uslugu sam uzeo samo da zamjenim onaj stari ultraspori maxTV reciever!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
dakle prije par tjedana sam uzeo ovaj maxtv za 1 kunu prva tri mjeseca. no u meduvremenu sam skuzio da mi je dostipna kabelska preko bneta i naravno prvo kaj ću napravit će bit da idem vratit ovaj k od t coma. no medutim danas mi je dosla postom obavijest o pinu za maxtv i dosao mi je zahtjev u kojem pise sljedece. postovani, obavijestavamo vas da smo zaprimili Vaš zahtjev broj ............. za uključenje ADSL usluge na adresi ............... zahtjev zajedno s općim uvjetima čini vaš pretplatnički ugovor. Sta to znači? |
![]() |
![]() |
#280 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ali probaj napravit to da s stalno žališ na kvalitetu signala i nakon 3 žalbe reci da si nezadovoljan i da želiš raskinuti pretplatnički ugovor nzbog nezadovoljstva uslugom, možda ti prođe. Meni su to ponudili jer se stalno žalim ali meni je u interesu da mi srede to sranje a ne maltretiraju sa lošom uslugom na mahove. sad se stanje stabiliziralo ali nekih mjesec dana sam bio lud, svako malo kanali nedostupni a ADSL internet konekcija se reconnectala svake 2 min. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ali ja necu imat niti jedan dan aktiviran maxt tv i necu uzet novi modem?!?!?! |
![]() |
![]() |
#282 |
64VT klon
|
|
![]() |
![]() |
#285 |
64VT klon
|
|
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#287 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
početkom tjedna mi stiže maxtv na probni rok....pošto sutra idem u Zg, zanima me koliko je dugi onaj LAN kabel što se dobije u bundle-u sa maxtv-om, ako je manje od 5m, onda moram skoknut u Ve-mil po njega.... |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#291 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
Ma radi nesteka morao sam tako jer mi je modem na drugom kraju kuce a ATLANTA u prizemlju imam dosta krivina kroz zidove ode tu kabla auuuuuu nisam se nadao toliko.. A cuj UTP mreza ide i preko 50 m mora radit.Radi na 3 zice ........ |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citam malo topic i nemogu nenapisat da ja ne kuzim taj T-grom. Jel oni kuze da je taj max-tv fakat preskup. Misle oni to spustiti? |
![]() |
![]() |
#295 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Aktivirajte Snimalicu putem Web-a ili SMS-a
Aktivirajte Snimalicu putem Web-a ili SMS-a http://www.tportal.hr/maxtv/uputstva...snimalica.html DEa li je netko već isprobao?
#296 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Dobro, nisam ju tak aktivirao, ali Snimalicu imam. Meni je to odlična stvar, jer svaku emisiju, možeš fino spremiti na njihov server i pogledati kasnije. A ako zakasniš i dođeš na kraje emisije sam stisneš da ti ju snimi i imaš ćeš ju cijelu snimljenu. Odlična stvar! |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
Nego, koja je procedura za aktivaciju HD-a? I da li se to ekstra naplaćuje? |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ne naplacuje se trenutno nista.Javi se SZK i oni ce ti odraditi zahtjev.Imas male sanse da dobijes HD ako nisi iz ZG, RI, ST |
![]() |
![]() |
#299 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
vidiš, mini je snimalica teško smetje jer se ravna po EPG-u, koji sam po sebi nije najtočniji, a i recimo ako emisija, tekma, film traje duže nego je po EPG-u predviđeno jednostavno ne vidiš kraj.........što samo po sebi i nebi bio problem (staviš da ti snimi i emisiju poslije pa si miran) već kad je neka tekma jako kasno navečer i poslije toga na EPG-u piše "nema informacija" ili kaj već, onda nemreš snimit kraj jer tekma uvijek u pravilu traje duže neg kaj je predviđeno, pogotovo NBA finale...........eto |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
MAXtv od sada i bez MAXadsl-a Za korištenje MAXtv uslugom od sada korisnicima treba samo T-Com fiksna telefonska linija koja je, ukoliko za to postoje tehničke mogućnosti na korisnikovoj liniji, jedini preduvjet za instalaciju interaktivne digitalne televizije. Do sada je preduvjet za korištenje MAXtv uslugom bio MAXadsl priključak. Izvor: Bug online |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|