|
![]() |
#271 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Citiraj:
Pa jesi slijedio upute koje ti jr zadao program.. 1. izvadis USB kabel iz mobitela 2. izvadis bateriju (resetiras ga),drzis C i ponovno utaknes kabel u mobitel. Mislim da ovaj postupak moras ponoviti 2 puta za vrijeme instalacije drajvera! I ne,nema veze sto je XS++ 1.2 ![]() I da..nakon sto instaliras svake drajvere resetiraj mobitel..jer ti u suprotnom nece raditi ![]() @Crn imas potpuno pravo,ali jbg..no eto,sad sam i ja tu da pomognem drugima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
|
ma znam sve postupke, uspio sam sinoc, a mobitel mi se nije htjeo upalit valjda sto zapocne fesanje pa stane na sredini, al bojo sam se da cu morat citav softver opet ubacivat al nije potrebno,samo ponovis postupak I komentar na audio i kamera drajvere, sve je to lijepo al mi bateriju izvuku nenormalno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Premium
|
da zbog toga i danas sam citav dan isprobavo ove drivere za kameru Kriomag v21.91 i nisam zadovoljan,dobri su u zatvorenom prostoru ... ocjena od 1-5, 3! |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Velika većina tkz 'problema' se javlja zbog nečitanja vodiča i preskakanja koraka. NE možete stavljati drivere ako prvo niste pročitali postupak flashanja jer je vodič pisan na način da se svaki slijedeći korak nastavlja na prethodni da se ne bi svaki put iznova objašnjavalo. PRVO pažljivo pročitajte vodič od početka do kraja a zatim PO REDU krenite sa flashanjem. Pažljivo slijedite upute koje vam daje program i ako tako radite male su šanse da zabrljate... i najvažnije - ne paničarite. Ovim postupkom flashanja je jako teško (ako ne i nemoguće) trajno onesposobiti mobitel i ako se desi greška i uređaj se ne može pokrenuti vjerojatno ste preskočili neki korak i/ili niste slijedili upute i zato samo pažljivo ponovite postupak. (dodano u upute)
![]() |
#277 |
Premium
|
koji su najnoviji standardni driveri za SE kameru i audio, i imal netko iskustva sa ovim Kriomag v21.91, meni je u mraku prespor! sta pobosljsavaju ovi drveri za display?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Patch slajdaš sa Gslideom u main, i dotični samo flashaš sa XS-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Premium
|
Citiraj:
imam jedan post al mi ne odgovara na to pitanje sto se tice ostalih drivera dao sam svoj samo kometar na audio i kamera drivere, a pito sam koji su najnoviji stadardna driveri SonyEricsson!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
|
Skinite Fast forward & rewind patch.zip i sa GSlideom ga slajdamo u main, zatim isti flashamo sa XS++ i to je to (za one koje zanima, flashanjem maina ne gubite podatke...) nije objasnjeno kako se ubacuje na mobitel pise-zatim isti flashamo sa XS++ i to je to-a gde to malo konkretnije tamo ima brdo raznih nacina da ga flasam na mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
.
|
Što kompliciraš?? brdo raznih načina? imaš jedan jedini način na koji flashas main i to je također objašnjeno u prvom postu... znači slajdaš u onaj original main koji si odmah na početku flashao...uzmeš taj file u njega pomocu gslidea slajdaš patch. doticni flashas na mob istom metodom kao u prvom koraku... u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
e izvinite ja sam cito upute samo gde su za brze premotavanje pjesama-a nisam vidio kako jed dobro obajsnjeno malo iznad samo za drugu stvar ali ipak hvala sto ste mi odgovarali na pitanja-malo bezvezna ali OK - sad radi premotavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Registered User
|
ekipa! ako se netko odluči za promjenu slušalica za svoj se k750i - tj flashani w800i toplo preporučam hpm-82(sa remote kontrolom). ja sam se premišljao i premišljao, i napokon odlučio i stvarno sam zadovoljan! ugodan sound, a bogami ne ispadaju iz uha! kod nas su oko cca 300 - 350 HRK ,ali ja sam ih naručio iz honkong-a preko ebay-a i sa shipping-om su ispale cca 100HRK (stvarno ništa). isto tako i memorijske kartice... cekao sam ih oko 10 dana... i na kraju pohvala ekipi koja se potrudila i napravila ova uputstva linkove i sve ostalo - ja sam sve uspio bez problema (uputstva=čista petica). samo treba DOBRO PROČITATI prije početka. pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
...ja sam naručio iste sluše iz honkonga (ebay) ali ih evo čekam več 20ak dana - izgleda da je negdje zapelo ![]()
![]() |
#289 |
Baja!
|
Oprostite,ali kad ste vec naceli temu o e-bay..ja si planiram uzeti masku za svoj mobitel...nasao sam jednu stvar odlicnuuu! Ali eto...ja jos neradim (uskoro student ![]() ![]() Jel postoji nesto kao placanje pouzecem ili slicno..i da mi stvarno pokusate objasniti najlaksi nacin za to! I da;molio bih da mi ne savjetujete da nekoga pitam,jer tu sve oko mene neznalice..i nitko nema povjerenja u to.. ![]() Ajde pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Registered User
|
apacer! mislim da bez kartice teško! nađi nekog frenda da ti uzme(ili rodbinu). e sad jos jedno pitanje: 1.uvod mobitel ima mogućnost snimanja razgovora. 2.prije sam imal t68 i snimljeni razgovor sam mogo reproducirati prilikom komunikacije sa nekim... 3.sada kada puštam snimku prilikom komunikacije... samo ga ja čujem na svojoj strani, onaj drugi ne čuje... i sad: da li je moguće sloziti k750 tj w800, da moze reproducirati snimljen razgovor ,te da se čuje i sa jedne i druge strane? nadam se da sam dobro objasnio ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
pa uzmes slusalice i stavis mic na zvucnik ! (malo sale, al nije ni ova ideja losa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
http://img518.imageshack.us/my.php?i...sc00232vq8.jpg evo slike nije neka al ajd. ja ih imam vise od 7 mjeseci i stvarno sam zadovoljan s njima koristio sam ih jos dok sam imao soft od k750- ja sam ih dobio iz švicarske od sestre tak da nisam nist dao za njih a tamo kostaju 80 franaka Zadnje izmijenjeno od: miky. 19.07.2007. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
.
|
EDIT: krivo shvatio pitanje, ne možeš ga softwareski nikako shebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Da. Ako ti mob ne radi poslije ovoga tutoriala, onda nije mrtav, nego je samo trenutno s****an i može se fixat jer ovaj tutorial dosad nije nikome s*ebao mob, pa probaj ponovno ne znam koliko puta... edit : kontaktiraj apacera, imao je sličan problem kao i ti, pa vidi može li se šta od moba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
.
|
Ja sam očito mislio da čovjek pita ako je mob fizički mrtav jel ga moguće softwareski ''oživit'' ![]() Pošto sam krivo shvatio, onda mogu reći da bilo koji korakom u ovom tutorialu ne možeš shebati mob što god da radio...kad se samo sjetim koliko sam iz raznoraznih razloga čupa kabel tokom flashanja i slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
.
|
root folder od XS-a, files_to_upload_ i tamo kreirs foldere koje trebaš, u tvom slučaju foldere \tpa\user\other\GFX\ ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
e hvala a i skuzio sam sam prije negoli si mi ti odgovorio al svejedno HVALA |
![]() |
![]() |
|
|