|
![]() |
#272 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo sam čekao to pitanje ![]() Ima Deck, bez broja i arhitekturalno je sličan prijašnjem iz ut2k4 samo je ružniji. Stari ut igrači će ga svakako prepoznati. Ovo ružniji je relativno, cijeli ut3 se fura na visoku detaljnost tekstura, nema onog lijepog šarenila iz ut2k4, sve je tmurno kao u ut99. Nakon što sam probao kamanju, to je prvi nivo koji sam odigrao u instant action. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Ako mislite kupovati njemačku verziju, ista je cenzurirana!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kog su vraga imali cenzurirat u UT-u da mi je znat? ![]()
![]() |
#274 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#277 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Brijem da su krv propisali dok to nisu optimizirali da isto radi na obje platforme... ![]() Uff ja ju natjerao na 1600x1200 bez Vsynca pa nepada ispod 55fps-a u Multiju sa oko 24 igraca... jedino je banana sto sam zadnje igrao Q3 prije nekih 6 godin apa sam zahrdao brisali su pod nekih pola sata samnom... ali mi se svidja.. ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
E ovak, skinio s http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila i pocne mi instalacija i ne mrda dalje.... ni jedna crtica ni nikoji ****c.... WTF ????? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.11.2007. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.11.2007. u 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kak sam se navuko na UT3 ![]() jel ona mapa sto je kao onslaught mod po snjegu di su dark walkeri i to tamo stvarno pada lavina ili je to neki bug i na onu jednu točku na mapi pored baze padne nešto iz svemira neki stup ![]() kako ono vozilo što ima 3 noge i onda je igrač u sredini u kugli, ima neki gun a ful tanki laser nije mi jasno kak to gađa, jel meni ne radi baš to dobro i ono sporo nevodiljivo vozilo nemreš se ni vozat s time a nemreš ni pucat normalno jer je slabo.. ![]() sve u svemu gameplay je ODLIČAN! |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Pink Floyd fan
|
Ma dobar je UT3 samo da je malo življa grafika tj. boje. Mogli bi malo online baciti? Možda kad se Cox javi ili ako netko digne server. Samo da još kupim neku novu grafu...
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da, svakako. Ja nemrem baš na ovoj 7100GS, a neznam ni za HD 2400 pro al meni je duplo veći gušt u lanu igrat s ljudima ovak da se čujemo i to po naški a ne sve ko mutavo na netu niko se nezna šta ko radi oćemo lan party ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
"Ventrilo is VoIP group communications software. Ventrilo is also the industry standard by which all others measure themselves as they attempt to imitate its features.... " Nakon dugogodisnjeg koristenja TS-a i Venta mislim da je vent bolji ![]() http://www.conceptt.com/images/voice...lo-pic-big.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Eto...zna E.T. da malo starijim userima treba sve fino i polako objasnit ![]()
![]() |
![]() |
#293 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Makar se zacas slozi i jedan "internet dedicated server", slozi server.cfg , posalje ip i uziva ... samo sto je potrebno svakih 24h slati novi ip. Nedavno smo slozili jedan cod4 servercic koji smo koristili iskljucivo za war-ove i na vezi 5/512 pingovi su odlicni do 10 igraca, a ok do 14... Ja sam odgovorio na Lacy-ev upitnik za Ventrilo s pretpostavkom da nije upoznat sa istim...odnosno da nije skuzio da je nakon njegove "Možemo se i ovako čuti, neki team speak..." SniperWolf kao neki team speak preporucio vrlo nezahtjevni a pritom izvrsni ventrilo... Ne bi trebao biti problem pokrenuti Ventrilo server kod nekog s malo vecim uploadom...on posalje ip i ostali se spoje "na njega" i pricaju s minimalnim kasnjenjem (u odnosu na Team speak i ostale programe slicne namjene) i vrlo dobrim zvukom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Edit: Javilo se matoro čangrizalo ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 28.11.2007. u 09:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Bok, imam jedno pitanje...Posjedujem UT 3 njemacku verziju i nigdje ne mogu nac opciju za mijenjanje rezolucije, poboljsavanje slike i sl...dakle opciju "video"...Pa me zanima gdje se skrila posto njemacki ne znam ni beknut, a sumnjam da ne postoji mogucnost mijenjanja video opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Pink Floyd fan
|
Samo neka posta IP ovdje.
|
|
Oglas
|