|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da ćemo morati nešto mijenjati u obrani, žao mi je što je tako dobar igrač kao što je bio R.Kovač sada u tako lošoj formi. Mislim da je potrebno nekako ugurati Rakitića i Pranjića u udarni sastav |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tekma je bila srednja žalost. Više od tog se stvarno ne može reć
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#274 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bliži se polako ![]() Dakle-na Euro idu: Pletikosa, Runje, Galinović, Ćorluka, Šimić, Šimunić, Knežević, Vejić, Pranjić, Pokrivač, N. Kovač (i njegov brat također ![]() Novi su i Manuel Pamić (Red Bull) i Anas Sharbini (Rijeka). Drpić, Balaban, Mandžukić, Križanac, Rukavina...su izvisili...
![]() |
#279 |
Super Moderators
|
Ovo danas je bila totalna bezvezarija... ![]()
![]() |
#280 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kad pogledas zadnja 2-3 prvenstva ova momced definitivno najbolje izgleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
bilo je dosta dobrih akcija i udarca na gol.. previse igraca mjenjalo da se napravi nekaj vise u toj tekmi,ipak za euro treba isprobat svakave varijante i mislim da bu bilic i igraci napravili super poso na euru |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma mene više plaše oni promašaji u prvom poluvremenu, minimalno smo tri komada mogli zabiti, no najgore od svega što je Budan promašio loptu, znam da je bilo označeno zaleđe, ali nemožeš promašit loptu 2m ispred gola, pogotovo sa 28 godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
gle ne zivcirajte se zbog toga, to je bila samo prijateljska utakmica... naravno ocigledno je da nam fali dudu ali tu imam petrica koji jucer nije bio... i jos srna u obrani i to ce dobro izgledat.. naravno da je tempo pao kad je promjenjeno 17 igraca ... a ipak kad se srna ubacuje u napad onda je uvijek opasno, dok pranjic jos nije na toj razini.. bilic je morao dati malo sansu i slabijima igracima jer ponavljam bila je prijateljska tekma, a u slucaju da se netko povrijedi na euru ( nedaj boze ) , morat ce znat kakve kvalitete imaju "rezervni" igraci... sve u svemu.... UVIJEK VIJERNI ![]() IDEMO DALJE HRVATSKA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Why so serious
|
Koga nema bez njega se može...pa nije Olić bezveze 4. strijelac u bundes ligi, a da Petrića nema Borussia Dortmund bi ispala iz lige! O ostalima da ne prićam kolko su bitni u svojim klubovima, jedino je obrana u banani, jedini igrač u top formi je Križanac koji nije pozvan u repku...e i zato su te utakmice da se nabije sigurnost i kompaktnost! Al velim vam, da gazimo sve u skupini osim možda Njemaca, sa njima X! A sa Austrijom budu nas suci j3bali tolko da si bumo kidali živce...dam se kladit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Why so serious
|
Možda si pametno napravil a možda i ne...jer kladionice možda povečaju koeficijent na HRV pa si u banani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Gledao jucer tekmu - srednja zalost , razumjem da su tek pripreme krenule i da nakon cijele sezone igraci ne mogu dati sve od sebe zbog zamora materijala , ali u prijateljskoj ici na rezultat bez ikakve ljepote i prave igre - ne znam , ali ne svidja mi se to . bar jucer su mogli malo opustenije probati i pokazati nesto ... nadam se da ce na Euru ipak biti sve puno bolje , a vjerujem i da ce biti spremni fizicki jer vodi im pripreme M.Rak - covjek je doktor za fizicku pripremu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni se nekak učinilo da su se neki igrači forsali na neprirodnim pozicijama, neki nisu imali sa kim igrati (Luka usamljen u veznom, ) a čisti cetarfori (Budan i Olić) ostavljeni nek se snalaze...nije bilo Srne koji probija stranu, Ćorluku smo navikli gledat kako malo-malo probija-isto ništa... Baš mi je bilo čudno to gledat...
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
Bez Eduarda nemamo kontinuitet na koji smo navikli u napadu. A hrpa ljudi osjeca vecu nesigurnost koje prije nije bilo. Mene recimo odusevio Rakitic. Sa onim pokusajima radi tocno ono sto sam uvijek zamjerao da nikad nismo radili, a pokazalo se rjesenjem protiv Eng. Obrana. Najgore igrao R. Kovac. Da li je zbog ozljede ili neceg drugog necu ulaziti. Simunic nije nesto previse petljao kako zna. Sve u svemu mislim da ce biti interesantno i dosta neizvjesno prvenstvo sa puno nadam se pozitivnih iznenadjenja nekih igraca. |
![]() |
![]() |
#291 |
Why so serious
|
Rakitić nije zvijezda kak ga svi dižu, igrač koji ima centaršut STRAŠAN i daleko najjači poslje Beckhama, zbilja dečko zna poslat loptu iz kornera ili prekida, ali nema brzine, nemre se zagradit ne sudjeluje u obrani...daleko je to od zvijezde i komletnog igrača!! Al još je malad... Ali SVE nas brine R. Kovać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
The mighty pirate
|
Ja kod tog Olića iz godine u godinu ne vidim nikakav napredak u igri. Jedino što on može je trčat, a tehnika 0 bodova. Budan je još gori. Njegova Parma ima 7 pobjeda u cijeloj sezoni, ali u reprezentaciju je ušao na isti način kao i par drugih igrača. Zabio 1 ili 2 lijepa gola, i odmah su ga digli u zvijezde. Uvijek je tako bilo u repki, i tako će vjerojatno biti i dalje. Križanac ne dobiva šansu, dok R. Kovač i Šimić igraju i dalje iako u svakoj utakmici rade ogromne greške. Sve mi se čini da će i ovaj Euro biti jedan veliki debakl. Samo da se odigra ova s Mađarima još pa ćemo vidjet na čemu smo. Navodno će u punoj ratnoj spremi izać na teren ![]()
![]() |
#293 |
Why so serious
|
Gle u momčadi nemreš imat 11 tehničara... mora biti i drugih vrsta igrača da bi to funkcioniralo, Olić radi ono kaj najbolje zna, stvara pritisak na zadnju liniju i zabija ono kaj se zabiti mora, i to je to! I onda se u tandem s njim stavi jedan tehničar, Petrić koji može zabit iz ničeg ili iz plušanse ili namjestit Oliću! Nemoj protiv Olića, on je takva radilica i mora ga se imati u momčadi, to kaj ga nisu učili tehnici u juniorima moreš samo trenere pljuvat...A Budan neće ni dobiti priliku na Euru, ko ni još 5-orica njih, a zna se zakaj idu na Euro, a zbog toga jedan Križanac mora biti doma koji je takav igrač da se sve trese! |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#295 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Hrvatska – Bugarska za 1:0 (jedini gol na tekmi) kvalifikacije za EURO 04 (Bugarska je tada bila prva u skupini) Dao je i nekoliko Slovačkoj u prijateljskim tekmama pa Danskoj,... Ove je sezone zabio 14 golova u prvenstvu, zabio je još i ponešto u Europi te u njemačkom kupu. Ne možeš reći da ne zabija... Ujedno onaj presing koji on radi za zadnju liniju obrane kad imaju loptu jako puno znači, istina jest malo tutlast, tehnika mu je slabija strana ali kaj sad. Treba jedna takva radilica u ekipi, pogotovo zbog njegove srčanosti jer taj ne staje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Super Moderators
|
Ova repka koja je sad na drugom igra puno zanimljivije od one jučer... ![]()
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
evo malo OT-a , al reko da vas informiram... informacija vezana uz EURO2008 i gledanja u HD tehnologiji... u ovom trenu je eksperimentalan rad kanala ORF1 HD, na Astri 19,2°, koji počinje s normalnim radom 2.6., i da, prenositi će EURO2008 Satellit: ASTRA 1KR Position: 19,2° E Transponder: 57 Frequenz: 10832,25 MHz Symbolrate: 22,000 MSymb/sek. FEC: 5/6 Polarisation: Horizontal više o tome: http://www.broadbandtvnews.com/?p=4150 odašiljat će u 720p/50 MPEG4/AVC, ![]() kanal je kodiran ![]() ja normalno za sad pratim na SkyStar 2 kartici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo je tekma na 2. sad..to je fuca ![]() Ma prejadno izgleda nasa repka, mislim...neki decki stvarno znaju..tipa Modric,Rakitic, Petric...ima ih, al nekako zbog ovih starijih s*r*nj* nekako izgledamo mlitavo, a i Eduardo nam fali... Bume vidli kej bude bilo na Juru 2008...
![]() |
#299 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Olića treba cijeniti takvog kakav je, jer baš on može napraviti potez koji bude nas spasil na EURU,! I da, hoćeš reći da je to puka sreća kaj je on došel do HSV-a? Ma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Hvala ima drugih Hrvata za cijenit koji će bolje igrat, npr, Budan. Samo nek on (Olić) u svom HSV-u nastavi 90 min trčat za loptom čim se nađe u njegovoj blizini od 20 metara i s sa svakom loptom završit u autu ili gol autu. S olićem u napadu još bih predložio Mornara da bi tandem bio potpun. Oliću svaka čast na srčanosti, no ima mnogo još igrača koji su također srčani a još i znaju i mogu. Jadna naša reprenzentacija ako je Olić najbrži igrač, jer ga svaki stoper stigne kad dobije loptu u for kad igra za repku. Taj napadač iz snova ima još mnogo vrlina previše da ih tu nabrojim sve. To je nevjerojatno kolko se taj napadač drži u repki, istina treba uzet sve u obzir ali nemreš igrat u repki napadača i u 4 godine ne zabit ni jedan gol pa to je strašno(Od utakmice s Italijom u Japanu do nedavno)!!!! Zato je Bilić i uzeo onu prijateljsku tekmu s slovacima na kantridi da Olić nekaj i zabije više nekom i nakon 4 mrtve šanse lopta se otkoturala nekak u gol. To je nevjerojatno kak taj igrač uspjeva ostat u repki i to u početnih 11 strašno, (eduardo slomi nogu) da Crisriano Ronaldo nekim čudom dobije poziv u našu repki mislim da bi ga grom pogodio iz vedra neba da olić nebi izgubio mjesto u repki. Zadnje izmijenjeno od: Opaki. 26.05.2008. u 23:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|