|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
to ti se smanjilo jer je pala reputacija onome ko ti je dao bod..... vrlo jednostavno....
![]() |
#272 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ono, *ebote. Nekom treba još i guzu obrisati? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#275 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma hebo reputaciju...stvar je u tome kao sto sam rekao da neki ljudi (lopine i prevaranti) imaju reputaciju 6-7 itd...što nije logično! što se mene tice možete meni staviti reputaciju -10 nije mi važno... |
![]() |
![]() |
#276 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
Znači ako si frend sa moderatorima ( a oni imaju najviše reputacije ) oni kad tvoj post ocjenjuju dobiješ više bodova. Dok mi obični smrtnici ocjenjujemo to ništa ne znači. Dakle aristokracija vlada... Prc
#277 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
#278 |
Kyro
|
Šta ima veze mortal? Meritokracija je oblik vladavine u kojoj je vlast ograničena na osobe koje se od ostatka stanovništva razlikuju superiornim fizičkim ili mentalnim sposobnostima, odnosno zaslugama za državu, društvo ili organizaciju. Kakave to ima veze sa meritokracijom gdje su zasluge i mentalne sposobnosti?
#279 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#280 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Kyro
|
ja poznam samo mortala sa foruma i njegov post sam ocjenio.... horza tvoja me mentalna sposobnost impresionirala..molim kvalitetnu ocjenu posta.. ![]()
#284 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Uglavnom, nitko ti je nije uzeo niti dao negativnu, vec je samo stvar u izmjenama.
![]() |
#285 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislim da ce ova tema prestići žderonje ![]() I ima jedno pitanje. Svakih kolko se radi refresh te reputacije? P.S. Imam isto reputacije ko i Horza ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
meni je netko fino zavalio negtivu, nije da placem nego bi bilo lijepo i napisati zasto jer ovako bas i nema nekog smisla... Ako se odnosi na onaj topic za koji je data također ne rzumijem zasto jer sam samo htio pomoci no dobro... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#287 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja neznam šta se događa.., kako su je uveli imao sam 2 zelena i evo još uvjek stoji na dva tako da sam tek sad skužio da tu vlada neka dreka ![]() Evo, jedan poklanjam onima sa nulom kom fali a jedan nek mi ostane da ljudi ne pomisle : evo lopova ! ![]() Moja filozofija oko gubljenja reputacije je sljedeća : puno reputacije je izgubljeno jer je dobivana od članova koji nemaju jaku reputaciju ili je još uopće nemaju a povećala se onima koji su dobili reputaciju od članova sa visokom reputacijom. Ma u početku me to zanimalo no sad ni ne razmišljam o tome jer treba pustit da to ide jedno 6-7 mjeseci i onda vidjet gdje si, šta si i kako si radio te krajnji ishod takvog rada u tom vremenskom periodu. Mislim, glupo mi je čitati kometare i izjave tipa : "trudim se, pomažem i tražim gdje mogu pomoći, nisam nikog uvrijedio ili slično.. a nemam reputaciju - zašto namam ?" To bi značilo da ciljano radim na njoj i pretvaram se da sam nakakav dobrica kako bi stekao dobru reputaciju. Nema tu pretvaranja, ako me netko povuče za jezik - dobit će nazad taman mi 10 crvenih kartona dao a samu reputaciju treba shvatiti kao rezultat sveopćeg ponašanja. Ona je zapravo odraz onoga kakvi jeste i čemu onda nerviranje ? Dobro, malo sam počeo filozofirati ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
stublina jako dobro rečeno!! ne plačem ja za svojom reputacijom, dapaće ni ne znaći mi previše ali imam -52 reputaciju (a prije sam imo oko 20) iz pogledaj kojeg razloga?? Netko mi je htio tjedan dana dat lošu reputaciju i konačno je uspio ma ono, malo u banani jer baš i ne znam nikog tko ima crvenu lampicu kraj reputacije pa makar to bio i onaj koji je shebo gro ljudi na prodaji i slicno... |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
Vidi fakat ono, imao 3, sad imam 0. Tuzit cu vas mamiiiiii :P |
![]() |
#291 |
Guest
|
|
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajd vi pustite reputaciju lijepo na miru da ona ide svojim tokom i svi sretni ![]() Ne opterecujte se takvim stvarima. |
![]() |
![]() |
#295 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
a što znači ta reputacija , jel se time novci zarađuju, ne kužim foru, a da, da budeš poštovani član ovog foruma i da ti se svi klanjaju |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Naravno da mu nije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|