|
![]() |
#271 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
evo da malo dignem temu iz mrtvih i puknem sljikcu!!!! gazda opet tamani sunku a mene nece ni ponudit......da ti bar padne na pod gade....... http://img305.imageshack.us/my.php?i...ture178hd7.jpg 1.2 mege ![]() ummmmm,neznam kaj da ti delam...da te banam,brisem,tarem s tobom beton ili...... pa zakaj ides vu skolu i to...da uploadas slike od 1.2 mb? dzizusss da lijenost boli,zavijal bi ko licki vuk!!!!!!!: nono :
there's no replacement for cubic displacement...except turbocharger ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 20.12.2006. u 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I još za ne falit onakve oči.. Trebao bi te ubananit za takvu sliku s obzirom na fotić kojim je slikano ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kaj bi Mitzek's drugo imali nek' proždrljivog labradora ![]() Ak vas čovek hoće namamit na sljedeće žderonje...pazi vamo: bum donesel grah šalatu !: hello2 :
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() tu i tamo mu iz za***ancije iz daljine bacim ŽIR (!!!!) kao hranu u zrak,on,khm...POJEDE : hitthewa
![]() |
![]() |
#277 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Zato sam se ja odlučil za oštrodlakog jazavčara ( vidi: reklama za Deep relief) Nije proždrljiv al' voli bit gazda u kući pa zato treba puno novina smotat' u trubu dok se ne postigne kohabitacija... Ponekad neće jest sve do povratka s večernje šetnje. Ionako me moj frend veterinar savjetuje da odrali pesi trebaju jesti jednom dnevno, bez poslastica i mesnih prutića tokom dana...
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
evo mog novog ljubimca ![]() ![]() ![]() ![]() zove se Bina, i stara je oko 3 mjeseca najbolji ljubimac kojeg sam imao, mogu cak rec da je s njom definitivno vise zabave nego sa psom dosta su inteligentni, naucila se na wc nakon cca 20 minuta kaj je bila kod mene, kad ju zovemo imenom zna da ce bit zabave pa pocne plesat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Super Moderators
|
Kaj je to? Tvor? ![]()
![]() |
#280 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. mislim da bi to prije bilo ono kaj nosimo vu geltašinu .. tj kuna: stoopid
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja nabavi labradora prije 4 mjeseca sad ima 7. Črni i jede doslovno sve i kamenje nema šta neće inače je dobar al se bedast skroz al takvi su svi labradori inače meni najbolja pasmina ak još neko ima labradora nek napiše o svojem. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Najbolji Cuco http://img157.imageshack.us/img157/7...qqqqqqqqg1.jpg
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa Zadnje izmijenjeno od: rib@. 20.12.2006. u 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#285 |
Super Moderators
|
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
s čim hraniš to čudo ? baš je simpatičan tvorić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
hrani se hranom za tvorove, ima se bas za kupit hrana iako ju ja hranim i sa hranom za macice dakle to je africki tvor, zaigranazivotinja uz koju vam, kad je budna ![]() ja svoju pustim po stanu, ne radi nikakvu stetu, osim kaj odnese par stvari i sakrije ih : roller : u kavezu je samo kad spava i piski/kaka ako nesto krivo napravi, jedno glasno NE je dosta da se makne od toga, nakon kaj to prestane radit nagradi se sa nekim tvorovskim slatkisem i zapamti da je to kaj je napravila dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Super Moderators
|
Eh.....
![]() |
#291 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
1.sliku nisam smanjivao jer sam zaboravio...... 2.na foticu je ukljucena korekcija crvenih ociju ali kod te djukele ni 1 pravilo digitalne fotografije ne vrijedi....jer ocito da drukcije nego photoshopom kod njega nece.......(a probao sam...) 3.da mogao sam korigirat oci al je khm particija na kojoj je bio PS nestala...... 4.svi koji misle da bi trebali atillu povest na zderonje nisu ni svjesni prozdrljivosti tog peseka!!!nastala bi tuca oko hrane i svi bi gladni osli kuci.... eto...
![]() |
#292 |
Super Moderators
|
![]() |
#293 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
stakor ti je presladak ![]() @jedi2i di si nabavio svog ljubimca? i kolka mu je cijena ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
missy tvora mozes nabavit samo ako imas adekvatne uvjete, dosta slobodnog vremena,dobre zivce i dosta razumijevanja traze dosta brige i navikavanja pametni su i sve tvoje propuste ce iskoristit informiraj se na tvorovskom forumu http://s10.invisionfree.com/africkitvor/ tamo ce ti puno vise o njima znati reci |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
hm mislim da sve to imam ![]() btw fala fala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo da dignem temu iz naftalina. http://img126.imageshack.us/my.php?image=sodomwn8.jpg http://img126.imageshack.us/my.php?image=sodom2yq8.jpg Sad je 110cm duga i raste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
da i ja napravim update...moja parahybana lijepo raste ![]() Muško je! Dokaz 1 : http://img466.imageshack.us/my.php?i...c04087diq9.jpg Dokaz 2 (kukice) : http://img466.imageshack.us/my.php?i...c04090dbn6.jpg Beštija je ogromna sada,samo ima malu guzicu ... Zato žalim što nije cura! ![]() ![]() uglavnom,evo slike http://img466.imageshack.us/my.php?i...c04083dvm2.jpg Prilično velike noge ima,ogromne bi rekao...mislim da sada ima oko 20cm i mislim da ga čekaju još 2 presvlačenja do pune veličine ![]() btw jel zna netko nekakvog uzgajivača labradora retrivera?cura bi da uzmemo čokoladnu curicu...ili dečka,samo da je čokoladna boja... već sam zvao okolo i našao par uzgajivača,do 500 eura bi dao...
![]() |
#298 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Golden drop, jedna od najboljih tam sam ja svog nabavio platio ga 500 eura s rodovnicom, al je crni al ima i smeđih |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Premium
|
Citiraj:
Mora biti čokoladna curica i zvat će se Medena ![]() Ako imaš broj od uzgajivača (nema niš na internetu?) ja zahvalan ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Broj sam izgubio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas