Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.03.2008., 01:47   #271
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Pa kolko vidim ti niti nemaš SLI, neg Multi-GPU i kao takvog ga prepoznaje. Nek me neko ispravi ak griješim...
I ja mislim da je ovo...

Jel ti grafa radi scoreove u 3DMarku i igrama onakve kakve trebaju biti?? Ako da,onda znaci da je sve kak i treba biti...Ako ne,ak je manje,onda reci,pa cemo vidjeti vec ..

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2008., 13:48   #272
Side
Registered User

Side's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
evo odvrtio sam mark06, i sa clockanim procom na 2.5, dobivam 5290, sto je po meni katastrofa..
a ako se dobro sjecam na xp je pisalo enable sli a u visti je enable multi gpu, sta to ne bi trebala ista stvar?
stvarno mislim da ovdje nesto nije u redu..
Side je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.03.2008., 01:01   #273
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Nekaj ti stvarno ne valja. Multi-GPU treba biti uključen, a SLI nemaš i sve je kolko vidim na SS-u dobro podešeno. Koje drivere imaš? Vrtiš na defaltni 3DMark setup? Jesi možda prčkal po driverima i uključival AA il aniso? Vista je 64-bitna? Sistem normalno radi (zadnji driveri za chipset i sl.)? Clean instal Viste? Jesi probal koju igru odvrtit?
Staro 10.03.2008., 13:51   #274
Side
Registered User

Side's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
da evo kad i ti mislis da je cudno sad sam siguran da nesto jako ne valja..
Stavio sam clean install viste (32 bitna), driveri su 169.25 i svi driveri za chipset su gore, u device manageru pokazuje da sve radi.
Sistem se ponasa malo nenormalno, ne boota iz prvog puta vec tek nakon restarta, prvi put kada dode do windows loga bude crni ekran i stoji.
Vrtio sam neke igre, i na pocetku radi sasvim normalno, ali nakon nekog vremena jednostavno pocne trzat, a mislim da nema razloga jer bi trebalo "povuci"

Pomozite
Side je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2008., 20:22   #275
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Kao prvo ne bi ti preporučil 32-bitnu Vistu, mnogi su imali problema. Ja bi se okrenul na XP SP2 kao provjereno stabilan il ti Vista 64-bitna. Doduše osobno nisam još dobro isprobal Vistu al čim uhvatim vremena budem malo detaljnije. Prije svega provjeri kablovinje, a to znači svaki konektor da slučajno nije isčupan pin na 12-tici, pa dal su svi konektori dobro 'legli' i dal su opće spojeni (ne bi bilo loše ak imaš nekog ko ima tester za napajanje da ti provjeri ispravnost istog). Provjeri ventilatore dal dobro rade i dal su kartice (PCIe, PCI i sl.) dobro sjele. Tek na kraju instalacija XP-a ili Viste64. Valjda znaš da se prvo chipset driveri instaliraju pa onda ostalo (nije nužno al zna zajebavat) i kad god windoze ponude restart - poslušaj, ne budi lijen.
Ak nakon svega toga zajebava ja bi rekel da je harverski problem...
Staro 10.03.2008., 20:57   #276
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Side Pregled postova
evo odvrtio sam mark06, i sa clockanim procom na 2.5, dobivam 5290, sto je po meni katastrofa..
a ako se dobro sjecam na xp je pisalo enable sli a u visti je enable multi gpu, sta to ne bi trebala ista stvar?
stvarno mislim da ovdje nesto nije u redu..
De daj SS od tog 3DMarka. U 06 procesor igra jako važnu ulogu, a ti imaš A3000+, tako da...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno