|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa ekipa koja je radila STALKERa su otisli u cernobil i snimili 30 kvadratnih km tog grada, kojeg su onda vjerno preslikaliu igri, s tim da su nadodali jos oni svojeg jer vele bilo bi premonotono. Inace postoji film STALKER, koji je radjen prema istoimenoj knjizi, a pogadjate u filmu/knjizi se radi upravo o ovome kaj mi sad igramo ![]()
![]() |
#272 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
da film stalker je napravljen 1979 , rezirao ga je Tarkovsky, nisam ga pogledao do kraja jer je pre dosadan ![]() inace, tragedija se dogodila 1986 tako da neznam jeli se radi u filmu o nuklearnom holokaustu(ako je onda je mozda Tarkovsky imao neke dosnike iznutra :-), znam da se radi o zoni. toliko sam shvatio, mozda su u filmu prebacili krivnju na aliene, moram vidit film do kraja... Inace iz filma sam dobio dojam da je zona pusto i creepy place, a ne da cu u igri ubijat na tisuce stalkera u radijusu <30-ak km , to im nikako ne mogu oprostit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#276 |
Premium
|
Cull, ja sam bas doso do red forest-a, tj nisam jos uso, rjesavam questove u warehouse-u. Frakcijama se nisam prikljucio nit se ne namjervam, eventualno ovoj freedom, mada me lik pito dal se zelim joinat, al nisam imal ponudje ondgovor da zelim, tak da za sad nist. ovi duty su papci, mercs isto tak, a oni kaj worshipaju monolit do njih jos nisam doso, mada i oni mi se ne svidjaju... uff, sad sam nabavil ljepu pljuci, skidam ih ko muhe... BTW jel ko pronaso onu Gaus rifle?
![]() |
#277 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#278 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam još u BAR-u. Sad cu vjerojatno ici u dark valley (ili kako se vec pise). Sad sam u bar-u nasel SEVA suit i koristim TRs301 pusku sa scope-om. Zanima me mogu li sad bacit/prodat pištolj s obzirom da ga više nekoristim ili ga je korisno imat kod sebe? Ipak 1.89kg (Big Ben) kolko ima +municija nije baš lako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pištolj je uvijek korisno imat sa sobom, ja često ostanem bez municije za određeni tip puške pa... A i pucam s njim zato jer mo je jednostavno totalno cool napucat nekog pištoljem, doduše i ja koristim Big Ben, ostali su malo preslabi...
![]() |
#280 |
Pijem samo KAJ
|
S.T.A.L.K.E.R. mods Evo i link gdje tipovi furaju traktor ali je na ruskom pa ništ ne kužim, a kad stavim eng toga nema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
|
@Fantom jel valja kaj ta gausova puskica? navodno kick ass, di roknes s njom sve ode u k... btw to je ona ista koja ima u Fallout-u ![]() ja sad u zadnje vrijeme uopce ne koristim pistolj, iam 2 puskice s razlicitim tipom municije, ovisno o mapi di se nalazim, koju municiju mi daju tu puskicu koristim. Mada sad sam u warehouse, tam imaju bogme ljepog naoruzanja, ubo sam si neku ubercool puskicu, ima odlican acuracy i demage + optika, nema mi ravna s njom. Sad jos par questova da obavim i idem u Red Forest... Nesto mi se sad poceo rusiti stalker...
![]() |
#284 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
prevoditelj S tim si prevedite s ruskog na eng i radi ( barem meni ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo ja pobjegao iz onih kanalizacija..skoro mi mozak popio onaj freek,usrao sam se živ.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moram reci da sto se tice pucanja malo su previse zabrijali na "realnost" covjece sa normalnim pistoljom sam precizniji nego VOJNIK iz igre ![]() inace igra je nevjerovatno teska na stalker modu.... a sad kad sam poceo neda mi se izpocetka na nekom drugome... inace ima tko kakav hint za zastitu od radijacije ? vise sam puta umro od nje neg od metaka.. ![]()
![]() |
#289 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#290 | |
Premium
|
Citiraj:
U pocetku je dosta tesko, jer em kaj smo naviknuli na easy pucacine di se umire od 1 metka u ruku, em kaj su slaba oruzja, pistolji, shotgun je zakon, al sam za blizu. Kad dobis kalasha u ruke, e onda kick ass + optika, nahebali su... Poslje dobis hebenija preciznija oruzja, koja rade veci demage + optika, nema ti ravna. Kaj se radijacije tice, pa nemoj hodat po mjestu gdi je ima, izbjegavaj, sem ak bas ne moras ic tam, ak vec se ozracis imas one injekcije protiv radijacije, il to il Vodka, sam kaj posle vodke si pripit pa loshe nishanis... Nda, naiso i ja sad di ima Gaus rifle, moram se sam popenjat na vrh zgrade di sam skinuo lika s njom. jos malo pa kraj, al su sad svi pomahnitali u centar, pocela mi je igra shtekati od silne ekipe, izgleda da bum ih moro sve poskidat da bi mogo ic igrat dalje ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Lika u mom srcu
|
[quote=Problem;687585stova)... Sad se baš mucim s onim tipovima ispod mosta-želim ih pokokati da im uzmem puškice ![]() igru sam igrao 10min, ali taj dio sam prošao. s njima se može popričati i potplatiti da te propusti... a on će se pretvarati da si kao njihov ![]() i to je to. najprije sam ih pokušavao poubijati s kuće, ali brate mili, puške kao da imaju cijevi pomotane od radijacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
A imaš i tunel na lijevo pa prođeš besplatno...samo ima nekoliko električnih anomalija...
![]() |
#294 |
Banned
|
A čuj najbolja zaštita ti je,ako preživiš do tog dijela,da si slažeš sam armor od ostataka šta kupiš i nalaziš po mapi..skakuću onako na mjestu,svijetle,vrte se..teško ih je zbilja promašit..iz nekih se dimi.. ![]() Ali u pravilu čim požuti radijacija,duke nukem znakić,znaš da si na***ao..bježi od tamo čim si zelen..dok ne snađeš neki armor.. Igram i ja na stalker modu...yep,killer je...bilo je loadanja ko u priči..začudo i na mojoj gigi rama nije predug load time.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
komentari...
filing je super, realnost je ok, i što se tiče neprijatelja, bilo ih je previše i dosadni su al ipak je torealno, kad se nađu preciznija brža i jača oružja lakše ih se riješit, istraživanje i lunjanje je naj, ne držim se samo priče, naprotiv volim čim više ić dalje i tražit nove zadatke, a onom glavonji od trejdera s početka sam došao tek 2 put od početka igre, a sad sam u baru.... nije mi se išlo skroz tam po nagrade, kad su vrijednije šetnja, novi predjeli, čeprkanje po tuđim stashovima, cijevima, natjeravanje vau vau, branje gljiva dok grmi noću, sluškivanje režanja, pretraživanje olupina, milina, trčanje kroz radijaciju i izobličine s pljucom u rukama, branje artifakata; hardver - tek kad se ima para i novog hardvera onda je milina - bez toga propusti se pola doživljaja, a opet postoje načini optimizacije... isti FAllout samo nema onih slučajnih naleta na gamad kad se putuje mapom, a ideja i priča su Mad Max + katastrofa koja se dogodila u nuklearki, ne znam kaj su čekali do sad? +moderna oprema preglednik, radar ,artifakti pa mutanti, vojska, samotnjaci bauljaši + stari dobri ganovi,,,, meni milina sve 10/10 ništ mi ne fali
![]() |
#297 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Hell yeah! Mad Max 4ever ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
@gabre - a imaš i prolaz s desne strane gore u ogradi kod vagona. meni je onaj tunel lijevo bil prekompliciran, vojnicima si moral plaćat 500 rubalja svakim prolazom, a ovak je najbezbolnije bilo. svejedno, mulci su me skužili kad sam se vraćao s farme mutiranih prasaca, pa su me počeli naganjat. zbrisal sam na krov onog mlina, i poskidao ih jednog po jednog. Fort pištač (onaj sa "shortcut" strelicom, eksperimentalni prototip) i +P+ meci čine čuda kad se susretnu s protivnikovom glavom. još ak nemaju helmet, da vidiš veselja... inače ne žimku hype kak je igra teška... perem na veteran modu, uredno dižem ciljnik, a bodycount fino raste (trenutno cca. 290, prošao Agroprom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
ja eto dos pred kraj, te ono, pocelo mi shtekat ko blesavo, jucer sam moro prekinut jerbo od shtekanja nisam mogo lika nanishanit... ![]() morat cu danas opet probat, mozda mi nebude shtekalo tolko, damn to kad sam na otvorenom, gdi ima puno gradjevina i ekipe, onda mi pocne umirat... Enivej, sad tek kuzim, da mi fali neke, naime na sluzbenim stranicama pod neprijatelje su stavili jos i 3 vrste shtakora, od kojih niti na jedne nisam naletel + neki cheroblyski dog, koji ima iste mentalne sposobnosti ko kontroler, nit na njega nisam naiso. a fakat sam si dal truda te istrazival pun k, sve mape... vidim da su izbacili neke stvari, smrc, bilo bi bolje da su ipak jos njih ukomponirali, il ko zna mozda za expanziju pripremaju (ala half life)
![]() |
#300 |
Pijem samo KAJ
|
malo je glup (ali realno) što su neki (ili svi?!?!?!) questovi vremenski ograničeni, meni su tako propala 2 questa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|