Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2007., 09:22   #271
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Pa ekipa koja je radila STALKERa su otisli u cernobil i snimili 30 kvadratnih km tog grada, kojeg su onda vjerno preslikaliu igri, s tim da su nadodali jos oni svojeg jer vele bilo bi premonotono.

Inace postoji film STALKER, koji je radjen prema istoimenoj knjizi, a pogadjate u filmu/knjizi se radi upravo o ovome kaj mi sad igramo
Staro 02.04.2007., 09:29   #272
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
da film stalker je napravljen 1979 , rezirao ga je Tarkovsky,
nisam ga pogledao do kraja jer je pre dosadan
inace, tragedija se dogodila 1986 tako da neznam jeli se radi u filmu o nuklearnom holokaustu(ako je onda je mozda Tarkovsky imao neke dosnike iznutra :-), znam da se radi o zoni. toliko sam shvatio, mozda su u filmu prebacili krivnju na aliene, moram vidit film do kraja...
Inace iz filma sam dobio dojam da je zona pusto i creepy place, a ne da cu u igri ubijat na tisuce stalkera u radijusu <30-ak km , to im nikako ne mogu oprostit...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2007., 20:01   #273
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Dali itko mi moze reci gdje da se pridruzim nekom klanu bilo kojem, kaj trebam napraviti ove tu ciljam Duty clan ili Mercsali clan ne trebaju biti oni
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2007., 21:35   #274
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Staro 03.04.2007., 21:48   #275
G.ost
Premium
Moj komp

G.ost's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
film stalker je više onak "umjetnički",na kraju ti ništa nije baš jasno,al to i je razlog što je super
G.ost je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 01:42   #276
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Cull, ja sam bas doso do red forest-a, tj nisam jos uso, rjesavam questove u warehouse-u.

Frakcijama se nisam prikljucio nit se ne namjervam, eventualno ovoj freedom, mada me lik pito dal se zelim joinat, al nisam imal ponudje ondgovor da zelim, tak da za sad nist.

ovi duty su papci, mercs isto tak, a oni kaj worshipaju monolit do njih jos nisam doso, mada i oni mi se ne svidjaju...

uff, sad sam nabavil ljepu pljuci, skidam ih ko muhe...

BTW jel ko pronaso onu Gaus rifle?
Staro 04.04.2007., 07:17   #277
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova

BTW jel ko pronaso onu Gaus rifle?
ja sam je dobio tek nakon crvenen šume, pri samom kraju...vjerojatno se može dobiti i prije.
Staro 04.04.2007., 08:10   #278
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja sam još u BAR-u. Sad cu vjerojatno ici u dark valley (ili kako se vec pise). Sad sam u bar-u nasel SEVA suit i koristim TRs301 pusku sa scope-om. Zanima me mogu li sad bacit/prodat pištolj s obzirom da ga više nekoristim ili ga je korisno imat kod sebe? Ipak 1.89kg (Big Ben) kolko ima +municija nije baš lako...
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 08:27   #279
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pištolj je uvijek korisno imat sa sobom, ja često ostanem bez municije za određeni tip puške pa...
A i pucam s njim zato jer mo je jednostavno totalno cool napucat nekog pištoljem, doduše i ja koristim Big Ben, ostali su malo preslabi...
Staro 04.04.2007., 08:38   #280
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

S.T.A.L.K.E.R. mods

Evo i link gdje tipovi furaju traktor ali je na ruskom pa ništ ne kužim, a kad stavim eng toga nema...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.04.2007., 09:05   #281
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

@Fantom

jel valja kaj ta gausova puskica? navodno kick ass, di roknes s njom sve ode u k...

btw to je ona ista koja ima u Fallout-u

ja sad u zadnje vrijeme uopce ne koristim pistolj, iam 2 puskice s razlicitim tipom municije, ovisno o mapi di se nalazim, koju municiju mi daju tu puskicu koristim.
Mada sad sam u warehouse, tam imaju bogme ljepog naoruzanja, ubo sam si neku ubercool puskicu, ima odlican acuracy i demage + optika, nema mi ravna s njom.
Sad jos par questova da obavim i idem u Red Forest...

Nesto mi se sad poceo rusiti stalker...
Staro 04.04.2007., 11:32   #282
bad::cat
zloČesta maČka
Moj komp

bad::cat's Avatar

Citiraj:
Nesto mi se sad poceo rusiti stalker...
e baš bed....

bad::cat je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 15:05   #283
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Kakvi su to sve modovi, kako to implementiram u igru i dali sve radi ok. Moram igrati ispočetka ili kaj?
Preporučite modove, neke za realnost.
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 16:41   #284
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

prevoditelj
S tim si prevedite s ruskog na eng i radi ( barem meni )
Staro 04.04.2007., 18:53   #285
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Evo ja pobjegao iz onih kanalizacija..skoro mi mozak popio onaj freek,usrao sam se živ.. ..zato je proradio AK47 koji se tako rado voli zaglavit i gad je dobio posred čela,mutant..sad moram ukrast neke dokumente od armije..bit će veselo..šarac u ruke i ajmo.. ..moram primjetiti da je igra iznimno realna sama po sebi,tako da su moddovi zbilja nepotrebni..onaj tko ne voli shootere bit će u jako teškoj poziciji,jednostavno gadovi su jako rekao bi..talentirani...strejfaju,skaču,zaklanjaju se iza sveg živog i mrtvog...a precizni su u 3pm..zato oprez,jel te.. ...super igra,malo pomalo sve više mi se diže u očima..80tak posto sigurno moja ocjena..ako ne i 90..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 19:17   #286
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Dovraga nerade mi modovi, kako se to stavlja?
Napravil sam kako piše i ništa.

Realistic mod sam instliral i ništa, help!
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 23:04   #287
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Igram igru nekih 15min i komp se restartira ali samo u stalkeru.Je li mozda do drivera 78.01 ili ??
Staro 05.04.2007., 02:37   #288
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
moram reci da sto se tice pucanja malo su previse zabrijali na "realnost" covjece sa normalnim pistoljom sam precizniji nego VOJNIK iz igre tako da pretjerali su malo..

inace igra je nevjerovatno teska na stalker modu.... a sad kad sam poceo neda mi se izpocetka na nekom drugome...

inace ima tko kakav hint za zastitu od radijacije ? vise sam puta umro od nje neg od metaka..

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2007., 07:19   #289
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
@Fantom

jel valja kaj ta gausova puskica? navodno kick ass, di roknes s njom sve ode u k...

btw to je ona ista koja ima u Fallout-u

nisam je previse koristio + nisma imao ni municije za nju, mozda jedan clip.
Draze su mi klasicne puske.
Staro 05.04.2007., 09:20   #290
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
moram reci da sto se tice pucanja malo su previse zabrijali na "realnost" covjece sa normalnim pistoljom sam precizniji nego VOJNIK iz igre tako da pretjerali su malo..

inace igra je nevjerovatno teska na stalker modu.... a sad kad sam poceo neda mi se izpocetka na nekom drugome...

inace ima tko kakav hint za zastitu od radijacije ? vise sam puta umro od nje neg od metaka..
Pa kaj se pucanja tice, ja nisam imo problema, realno je vise manje.
U pocetku je dosta tesko, jer em kaj smo naviknuli na easy pucacine di se umire od 1 metka u ruku, em kaj su slaba oruzja, pistolji, shotgun je zakon, al sam za blizu.

Kad dobis kalasha u ruke, e onda kick ass + optika, nahebali su...

Poslje dobis hebenija preciznija oruzja, koja rade veci demage + optika, nema ti ravna.

Kaj se radijacije tice, pa nemoj hodat po mjestu gdi je ima, izbjegavaj, sem ak bas ne moras ic tam, ak vec se ozracis imas one injekcije protiv radijacije, il to il Vodka, sam kaj posle vodke si pripit pa loshe nishanis...

Nda, naiso i ja sad di ima Gaus rifle, moram se sam popenjat na vrh zgrade di sam skinuo lika s njom.
jos malo pa kraj, al su sad svi pomahnitali u centar, pocela mi je igra shtekati od silne ekipe, izgleda da bum ih moro sve poskidat da bi mogo ic igrat dalje
Staro 05.04.2007., 09:39   #291
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Citiraj:
Autor matija84 Pregled postova
Dovraga nerade mi modovi, kako se to stavlja?
Napravil sam kako piše i ništa.

Realistic mod sam instliral i ništa, help!
Ovako ti mora biti

Staro 05.04.2007., 11:10   #292
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

[quote=Problem;687585stova)... Sad se baš mucim s onim tipovima ispod mosta-želim ih pokokati da im uzmem puškice [/quote]

igru sam igrao 10min,
ali taj dio sam prošao.

s njima se može popričati i potplatiti da te propusti... a on će se pretvarati da si kao njihov

i to je to. najprije sam ih pokušavao poubijati s kuće, ali brate mili, puške kao da imaju cijevi pomotane od radijacije..
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2007., 11:15   #293
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

A imaš i tunel na lijevo pa prođeš besplatno...samo ima nekoliko električnih anomalija...
Staro 05.04.2007., 13:12   #294
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

A čuj najbolja zaštita ti je,ako preživiš do tog dijela,da si slažeš sam armor od ostataka šta kupiš i nalaziš po mapi..skakuću onako na mjestu,svijetle,vrte se..teško ih je zbilja promašit..iz nekih se dimi.. ..pa imaš recimo 200% health,400% isto tako..pa za radijaciju -20%..armor isto tako..za glavu neka kapica..

Ali u pravilu čim požuti radijacija,duke nukem znakić,znaš da si na***ao..bježi od tamo čim si zelen..dok ne snađeš neki armor..

Igram i ja na stalker modu...yep,killer je...bilo je loadanja ko u priči..začudo i na mojoj gigi rama nije predug load time..
Staro 05.04.2007., 13:20   #295
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
igru sam igrao 10min,
ali taj dio sam prošao.

s njima se može popričati i potplatiti da te propusti... a on će se pretvarati da si kao njihov

i to je to. najprije sam ih pokušavao poubijati s kuće, ali brate mili, puške kao da imaju cijevi pomotane od radijacije..
Hehe,to je bio najzabavniji dio do sada..sakrio se iza drveta,bandere fine..i pištoljem cap cap udri po njima..kad su me skužili,počeli trčat prema meni sva trojica,čak četvorica čini mi se...ja krug napravio sa šprintom iza okolnih zgrada,trčao uz ogradu i vagone,cap skočio dolje i bjež kroz prolaz..oni ostali mene tražit kod zgrade...koji Mcgyver..strava..
Staro 05.04.2007., 13:40   #296
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
komentari...

filing je super, realnost je ok, i što se tiče neprijatelja, bilo ih je previše i dosadni su al ipak je torealno, kad se nađu preciznija brža i jača oružja lakše ih se riješit, istraživanje i lunjanje je naj, ne držim se samo priče, naprotiv volim čim više ić dalje i tražit nove zadatke, a onom glavonji od trejdera s početka sam došao tek 2 put od početka igre, a sad sam u baru....
nije mi se išlo skroz tam po nagrade, kad su vrijednije šetnja, novi predjeli, čeprkanje po tuđim stashovima, cijevima, natjeravanje vau vau, branje gljiva dok grmi noću, sluškivanje režanja, pretraživanje olupina, milina, trčanje kroz radijaciju i izobličine s pljucom u rukama, branje artifakata;
hardver - tek kad se ima para i novog hardvera onda je milina - bez toga propusti se pola doživljaja, a opet postoje načini optimizacije...
isti FAllout samo nema onih slučajnih naleta na gamad kad se putuje mapom,
a ideja i priča su Mad Max + katastrofa koja se dogodila u nuklearki, ne znam kaj su čekali do sad? +moderna oprema preglednik, radar ,artifakti pa mutanti, vojska, samotnjaci bauljaši + stari dobri ganovi,,,, meni milina sve
10/10 ništ mi ne fali
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2007., 19:39   #297
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mhadina Pregled postova
isti FAllout samo nema onih slučajnih naleta na gamad kad se putuje mapom,
a ideja i priča su Mad Max + katastrofa koja se dogodila u nuklearki, ne znam kaj su čekali do sad? +moderna oprema preglednik, radar ,artifakti pa mutanti, vojska, samotnjaci bauljaši + stari dobri ganovi,,,, meni milina sve
10/10 ništ mi ne fali

Hell yeah! Mad Max 4ever
Staro 06.04.2007., 11:17   #298
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@gabre - a imaš i prolaz s desne strane gore u ogradi kod vagona. meni je onaj tunel lijevo bil prekompliciran, vojnicima si moral plaćat 500 rubalja svakim prolazom, a ovak je najbezbolnije bilo. svejedno, mulci su me skužili kad sam se vraćao s farme mutiranih prasaca, pa su me počeli naganjat. zbrisal sam na krov onog mlina, i poskidao ih jednog po jednog. Fort pištač (onaj sa "shortcut" strelicom, eksperimentalni prototip) i +P+ meci čine čuda kad se susretnu s protivnikovom glavom. još ak nemaju helmet, da vidiš veselja...

inače ne žimku hype kak je igra teška... perem na veteran modu, uredno dižem ciljnik, a bodycount fino raste (trenutno cca. 290, prošao Agroprom)
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2007., 12:17   #299
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

ja eto dos pred kraj, te ono, pocelo mi shtekat ko blesavo, jucer sam moro prekinut jerbo od shtekanja nisam mogo lika nanishanit...

morat cu danas opet probat, mozda mi nebude shtekalo tolko, damn to kad sam na otvorenom, gdi ima puno gradjevina i ekipe, onda mi pocne umirat...

Enivej, sad tek kuzim, da mi fali neke, naime na sluzbenim stranicama pod neprijatelje su stavili jos i 3 vrste shtakora, od kojih niti na jedne nisam naletel + neki cheroblyski dog, koji ima iste mentalne sposobnosti ko kontroler, nit na njega nisam naiso.

a fakat sam si dal truda te istrazival pun k, sve mape...

vidim da su izbacili neke stvari, smrc, bilo bi bolje da su ipak jos njih ukomponirali, il ko zna mozda za expanziju pripremaju (ala half life)
Staro 06.04.2007., 14:18   #300
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

malo je glup (ali realno) što su neki (ili svi?!?!?!) questovi vremenski ograničeni, meni su tako propala 2 questa...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno