|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#272 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo na radiju komentari iz cijele RH, zbog bojkota manje prometa na cestama. Pa zar je moguće da svi ti auti idu nekud u shopping svaki dan? Kao nema se para. Jest da je sve skupo, ali ljudi inače troše ko da nema sutra i ne nazire se kraj. Novi auti, u shopping centrima uvijek gužva, u restoranima mjesta nema bez rezervacije itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
Ima li forum mogućnost da recimo u Thunderbirdu dohvati RSS za nove postove?
![]() |
#279 |
Premium
|
Fakat ne znam u koju bi temu smjestio ovo pitanje: Zakaj na laptopima tipke za bios i boot nisu uvijek iste i zakaj ne rade tipke za paljenje sastrane? Zakaj sastrane? Pa kada koristim vanjski monitor i tipkovnicu da se lakše može upaliti ![]()
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koje tipke sa strane? Što se tipki tiče, jednostavno nisu, ovisi o proizvođaču i što oni odluče. Dosta ovisi o proizvođaču matičnih, što oni odluče i kako žele da se uđe u BIOS. Ovisi i o vrsti biosa, ovisi i o tipkovnici i setupu iste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
|
pa za desktop računala tj. matične koje kupuješ je uvijek DEL tipka za bios a F12 zna zna boot biti. Na laptopu je drugačije. A tipka sastrane mislio sam za paljenje kada je ekran sklopljen i spojen na vanjski monitor. Recimo ja sada tako koristim jedan laptop jer mi njegov ekran ima malu rezoluciju 1366*768 mislim.
![]() |
#282 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni na svakom kompu stoji naljepnica sa osnovnim tipkama za bios, boot menu i ako postoji neka treca opcija tipa diagnostic menu i sl... Asus, HP, Lenovo, random kineski mini pc... Tko bi to sve pamtio, a svaki ima drukcije tipke.
![]() |
![]() |
#283 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni je BIOS šalabahter u Notesima na mobu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
Treba mi za GPS uređaj SIM kartica, najjeftinija. Nabavio par GPS uređaja za auto pa mislim jednog upogoniti s Traccarom. Preselio pitanje u temu
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 12.03.2025. u 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
Bubba na hrt 4 trambunja nesto o otvorenom codu u nvidia majici :P jel gleda tko ? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
![]() |
#288 |
Premium
|
Ajd pitanje za ljude koji rade u firmi od cca 15 i više ljudi a da imaju printere u najmu. Imate li printere koji nisu u najmu? Kod mene par ljudi ima izgovore tipa nama treba printer da se ne moramo ustati i odlaziti do druga dva printera koji su u hodniku.
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A ovisi o poslu koji radiš. Ako svi printaju, printaju puno, to im je važno za core biznis, onda imati printer bliže, zna imati benefite. Ili ako treba skenirati čest. Osobno, imamo 4 ureda u RH, 40-70 ljudi, svaki ima jedan veliki, rentani, ali to je ona grdosija od 200kg valjda. Ali realno, printa 5 ljudi, mi ostali, 5-10 puta godišnje. I sve je rentano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na 150 ljudi imamo 4 rentana printera/skenera. Jedan veliki A3/A4 u boji u hodniku. Jedan veliki Lexmark (2500 papira) I dva manja koja su u kancelariji gdje dolaze faxevi. Imaš svoju karticu, prisloniš i iscuri tvoje van. Prvo sam bio protiv, a sad mi je to super jer uvijek nekog sretneš na hodniku, makneš se sa radnog mjesta, usput odeš do kafe aparata na kavu. 😂 Nemaš brige oko ničega. Kad je toner pri kraju donesu drugi toner. Ako krepa dođu i poprave, ak se ne da popravit odmah donesu i instaliraju drugi.
![]() |
#291 |
aka Mali Mirko
|
Pravo pitanje za Svaštaru usred PDFa Svaštara... Moram u srijedu na KBC Rebro. Prema informacijama koje imam parking na Rebru (garaža na tri razine) je zatvorena jos barem godinu dana, a tamo sam uvijek parkirao. Di sad mogu najbliže oko Rebra parkirati? Vidim da u blizini (barem tako izgleda na gmaps) veliki Kaufland - barutanski jarak. Pretpostavljam da se parking naplaćuje ako si duže od 2 sata. Zna li netko koliko je cijena po satu? Ili prijedlog drugi za parking? MOram iskrcati sina i onda negdje otići do barem 14:00h |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Najbezbolnije je park n ride kaj su uveli: https://zagreb.hr/grad-zagreb-uvodi-...bolnicu/203968 Taj kaufland naplaćuje parking, iako nemaju rampe. Piše tabla da je pod kamerama i preko kamera funkcionira. Vjeorjatno ak se ne plati pošalju doma račun ![]() Ja kad sam išao na Rebro parkirao bi ulicu ispod Rebra, Gorjanićeva. Nema puno mjesta al oko pol 8-8 sam uvijek našao za ubacit auto. Možeš probat i na parking kod Maksimira, odmah ispod. To sve ti je druga zona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |||||||||||
Premium
|
Citiraj:
Ako sin sam zna po bolnici onda ga možeš iskrcati ispred i ti otići negdje pa se vratiti u dogovoreno vrijeme ili te nazove kada je gotov. Okretište Borongaj. Tamo platiš parking i onda se ukrcaš na bus (228) s tom istom kartom (ne plaćaš dodatno). To ti je Park & Ride parking za bolnicu. Samo do Rebra možeš s tom kartom. Park & Ride u primjeni od 02.12.2024. V ZONA radnim danom 7-20 h Cijena karte Cijena za jedno vozilo i jednu osobu 2,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i dvije osobe 3,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i tri osobe 4,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i četiri osobe 5,30 EUR/dan
![]() |
![]() |
#294 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |