|
![]() |
#272 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Bolje da naši ne idu na SP da se i tamo ne sramote. Ovako jadne igre dugo nije bilo. Perišić se od igrača koji je rješavao utakmice pretvorio u igrača koji ne može dodati točnu loptu. Rakitića ne bih ni komentirao jer nije vrijedan spomena. |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koliko debil moraš biti protiv Finske ići čuvati 1:0 gotovo cijelo poluvrijeme. Toga nema ni u crtanim filmovima. Ali nije Čačić kriv, jednostavno je mentalno potkapacitiran ![]() Rakitić isto pi... valjda planira igrat za Kataloniju s Raquel pa da Pique Shakira i njih dvoje idu na dvostruke dejtove |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
C-c-c... koji klaun. Stipe se drži k'o da će ga odalamiti ![]() |
![]() |
#280 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
+1 Šupčina Rakitić niti u jedan duel nije ušao. Niti jedan klizeći... ništa. Jebala ga Barcelona. Neka bude tamo i nikad više ne zaigra za HR. A Čačke u qrcu totalno. Rekao da 2x da su se Islanđani dobro branili i zabili sretan gol ![]() @listerstorm Dobićeš iza uha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#284 |
Guest
|
Oho! Njušim pičvajz! ![]() Čačić se raspada. Isuse moj Bože! Pa jel vidi ovo tko od glavonja? |
![]() |
#289 |
Guest
|
Jeboteled, na pitanje da li nas može odvesti na prvenstvo, lik šuti desetak sekundi! Pa gdje to još ima,ljudi moji?! Omfg... |
![]() |
#290 |
Antimićanin
|
Ok Čačara je kakav je, nekompetentan. Ali jebote, nije on kriv što naši ključni igrači koji su nezamjenjivi prvotimci u top momčadima Serije A, Primere i kaj ja znam kojih sve liga igraju preko kite. Ovo što Perišić, Brozović, Rakitić, Vrsaljko and co rade, to je strašno. Da nebi bilo da branim Čačkea, ali da su nam glavni igrači beskičemene pičke (izuzetak Modrića koji je poginuo i danas i protiv Turske) - jesu. Da si Finci sami danas nisu zabili, svejedno bi remi bio. Tako da... Lako je nama srat, ali ovo je strašno. Nikad jači individualno, a nikad slabiji i beskrvniji timski. Argentina 2002. Poimence najjača reprezentacija te godine. Nisu grupu prošli na prvenstvu. No dobro... moja druga domovina Ukrajina je sljedeća. Koliko gledam tablicu, ne smijemo izgubiti. Remi nam paše za baraž. Nekako ne vjerujem da će kosovo deknut Island a mi Ukrajinu. A obzirom na situaciju, idemo bunkericu igrat u Kijev ![]() ![]() @mob |
![]() |
![]() |
#292 |
Antimićanin
|
Izvukao sam usporedbu. Mi trenutno imamo najjače pojedince ikada. Kao i Argentina 2002. I pušiona smo. Pa bolje smo igrali kad su nekakvi Jozići i Barići bili izbornici, a kamoli sad ovo. @mob |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
Sukus problema, koliko ja mogu vidjeti iz svega, jeste to da ovaj izbornik ne vjeruje u ovu reprezentaciju, a reprezentacija nema vjere u ovoga izbornika. To da Modrić mora vikati prema klupi da izbornik poduzme nešto kada su finci stisli, i ovaj Čaćićev muk, da se ne ponavljam, mislim da sve zorno pokazuju. Tužno. |
![]() |
#297 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#299 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Uzas jbt. Ak ovo nije sramota, onda neznam kaj je. Igraju ko nacionalna reprezentacija eunaha, muda valjda ostave na sigurnom u svlacioni, cast izuzecima. Kad velim izuzecima mislim na Modrica jer igra vise nego ostatak beskicnenjaka, ukljucujuci i izbornika koji nebi znao voditi ni sindikat umirovljenih rtv servisera RR Nis. Al kaj da im on pokaze, kak zgleda napuhani kondenzator. Covjek nezna ni s kim igramo. Nadao sam se da ce ga Pletikosa ispucat ili barem boksat. Bolje je ovak, nek ispadnemo pa nek ih bude sram. Ne pred publikom jer ionak niko tu ne zivi, vec pred suigracima u klubovima kaj su se plasirali ili barem onda pred ekipom na cajkama u klubovima.
#300 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Decki moji, nemojte se sekirat, dobit cete bore. ![]() Ja sam utrpao tri Ajnekena u sebe i milina, Bog te veseli. Gledao utakmicu sa starim i vristali od smijeha, ali bas ono zesce sarkasticno i bas sam htio da Finci zabiju, cisto da gledam face dok panjevi daju izjave nakon utakmice. Hihihi! PS Cacke je za 9gag roden, mememememememe
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|