|
![]() |
#272 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Baš su neugodni ko i Barcelonisti poslije Real remija :S XD pa i nek je izvadio Ronalda da se malo odmori.. Dobra utakmica, ako onaj drugi gol las palmasa nije sreća onda neznam šta je XD odbila se lopta ko u PESu
|
Oglas
|
|
![]() |
#278 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Al s obzirom na omjer fan klubova ovdje, kad barca kiksa šute ljudi koji stanu u telefonsku govornicu i još im ne bude gužva, a kad real kiksa šuti školski razred. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#279 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() I realovci, nemojte sad o sretnom drugom golu LP, ispromasivali ste se propisno ![]()
![]() |
#280 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Stvarno ste izašli iz rupe, ajde nek se i vi veselite, do sljedeceg puta kad cete dva tjedna nestat ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kikica se opet neizmjerno veseli kad suigrači zabiju, pazi izraz lica na 2:32: http://www.dailymotion.com/video/x4u...-2016-hd_sport |
![]() |
![]() |
#282 |
The Dark Side of Moon
|
Ma najjači mi je Isco kad je išao zabit glavom koda je u shaolin socceru ![]()
#283 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema do Cahilla...koji propuh i idiot od igrača. Stvarno ga ne bi nigdje držao. Stavite klince iz akademije...bolji su. Ovo je konj s iskustvom koji drugu tekmu u PL za redom gubi loptu gdje ne bi trebao. Teška komedija. E moj conte..dok ne baciš cahila, ivanovića, fabregasa, oscara i willana van ekipe....ništa od tebe i cfca https://youtu.be/sYmuL0lwbEs Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 25.09.2016. u 09:41. |
![]() |
![]() |
#284 |
The Dark Side of Moon
|
Ajmo Osijek ![]() ![]()
#285 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mislim da će Bilić morati otići. Pa čekičari svaku tekmu dobiju najmanje 3 komada. Malo sad gledam utakmicu sa Southamptonom, pa da nemaju tako dobrog golmana, moglo je biti još barem 2 gola u mreži West Hama.
#290 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
https://youtu.be/PfN6qnmp_NY S ovakvim likom dilit svlačionicu.. Da uopće ne spominjem igrat slučajno! Hahahhaha bude li igra u prvoj večeras i gaće ću stavit na dortmund! Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ronaldo lagano ruši koheziju ekipe.Ne ide ga,nije u formi,a igrao bi. Problem je to za Zidana.Ako ga stavi na klupu,bude reakcija kao sada na treningu ili po izlasku iz igre u subotu.Odmah budu gazde došle u svlačionicu.Jer 90% onih istočnjaka koji guraju lovu u Real i Barcu hoće gledat njega i Messija,a ne neke Vasqueze i Morate. Velim ,bude to problem za Zidana jer će doći trenutak kad bude morao prelomiti .Ili on ili Ronaldo,jer ako Ronaldo ovako bude igrao ,ionako mu ne gine otkaz! Realu je ipak zarada ispred rezultata,što je vidljivo već godinama,a sada s ovim transfer banom ,ne znam kaj bude od svega. Nekako mi sve smrdi na totalni raspad i odlazak Zidana,i još jednu sezonu koja ode u vjetar,bar kaj se primere tiče.Lp je opet druga priča ,tu je najvažnije biti pravi u proljeće,ali primera? Velim ,nadam se da sam u krivu ,ali... Ovi 4-3-3 je mrtva postava i od toga treba odustati,jer je bbc mrtav,i poguban za Real. Izgledaju u toj formaciji kao probušeni balon ,jer ova trojica naprijed samo stoje,a vezni red bez Casermira je defanzivno preslab.Onda se Modrić previše defanzivno troši pa nema snage za otići naprijed i praktički nemaš igrača koji će prenjeti loptu ovim panjevima naprijed.I onda ti se posljedično dogode Villareal i Las palmas.Treba obavezno danas staviti Moratu i Vasqueza od početka,i igrati 4-4-2 sustav.Inače šanse nema protiv Borussije. Da ,to bi značilo ili Balea ili Ronalda ostaviti na klupi ,uz obavezno Benzemu. Znakovito je kako sam prije rekao da je Real ove sezone fantastično izgledao u prvoj tekmi protiv Sociedada.Zašto? Igrali su samo oni gledni dokazivanja.Bio je to presing po cijelom terenu i Sociedad nije mogao prenijeti loptu naprijed.Znači ,slično kao Barca ,brzo vračanje posjeda.Nakon toga se uvode u igru ove zvjezdice ,totalno izvan forme ,i rezultati pate.Da bi sada igra bila katastrofalna.A najgore je to što i ovi na klupi neće to dugo trpjeti. Ne znam ,Zidane je premekan trener.Njima treba neki klopp da ih dovede u red!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 27.09.2016. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#293 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Gle, realno loše su odigrali samo tekmu protiv Las Palmas koju su i takvi trebali dobit da nije bilo sulude srece kod drugog gola ovih. Sve ostalo pa i protiv Villarreala su odlično odigrali samo svi rezultat gledaju a ne igru. I prošle sezone je bilo ode godina u vjetar, treba remont bla bla, na kraju je Benitez bio problem i ta ista ekipa je "moćnoj" Barci stigla na 1 bod zaostatka i osvojili LP. Ovaj put nit je ekipa nit je Zidane kriv, loše tekme se dogodi, kad je Realu dobro išlo na početku sezone? Samo treba malo manje odmarat vazne igrace i ne zajebavat se u "malim tekmama" jer nisu placeni 200k € tjedno da ne mogu trcat 90min 2 puta tjedno.
#294 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja i govorim o igri.Da je nema,nego se ide samo na nabacivanja naprijed u bunar,i previše grešaka u dodavanjima.Da oni igraju dobro ,ali da ih ne ide,ja ne bi riječ rekao.Ali nažalost! A nadam se da bude danas bolje!
![]() |
#297 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
On jednom Zizou ne moze ni kopacke ocistiti.
![]() |
#298 |
Premium
|
Slažem se da bi bio mudar potez Reala da su ga prodali ovog ljeta u United.(nešto kao Juve Pogbu).Ako su platili Pogbu 120milja ,za njega bi dali blizu 200! Real je za te novce mogao lijepo urediti momčad,pa čak i bez nekih većih kupovina, ostati u lijepom plusu. Bilo bi više beneficija nego slabosti njegovom prodajom. Prvo,Bale bi preselio na svoju prirodnu lijevu stranu ,gdje je najučinkovitiji,a mogli su dovesti jednog klasnog veznjaka i napadača.Naravno ,u paketu prodati i Benzemu. Da se riješimo tih aveti prošlosti pa lijepo ispočetka s mladima i punima energije. Ali ne vrijedi plakati sada,idemo sa ovim što se ima pa probat izvući maksimum!
#299 |
The Dark Side of Moon
|
Ajme kakve gluposti, kao prvo netreba vjerovat svemu što se pročita na internetu. Koda je problem nešto namontirat pa izvuči iz konteksta. Nema šanse da je Ronaldo išao psovat Zidanea, pa ovaj bi ga ubio. A ronaldo nije glup ![]() A ti emile ispadaš prodana duša čim bi se rješio Ronalda nakon što se ozljedio. Vratit će se on jači a to da je ljut jer ga je vadio van pa normalno da je ljut, jel nije nedavno Messi kao trebao van pa nije uopće htio izaći iz igre XD tko tu koga. Samo polako bit će rezultata, a dortmund je uvijek neugodna momčad, tak da ćemo vidjet šta će bit, neka bude X pa će bit ok, ako pobjede super.
#300 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja samo smatram da nitko nije iznad kluba,pa bio to i najbolji igrač današnjice. Onako bacati boce od ljutnje može samo debil.Pogotovo ako je i sam svjestan da nije odigrao ništa od početka sezone.Nitko sretniji od mene da proradi ali nekako mi ne izgleda uopće fokusiran.Ako ga i ne ide,onda se treba barem truditi a ne glumiti primadonu na terenu.Klub iznad svega,Litho! Meni je recimo žao Morate što većinom sjedi na klupi,a on i ako ga ne ide daje maksimum na terenu,kao i Lucas! Kova je nepopravljiv,nema tu kruha!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|