|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
da li ubacujem ponovno isti rom cool sa zamjenom recovery ili mogu ubaciti miui sa zamjenjenim recovery? |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Sa YGDP svei sto samo pre nego pretisneš start odradi to kako sam ti napisao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
|
ubacujem ponovno rom preko ygdp ali zamjenim recovery. da li mogu ubaciti sad miui sa zamjenjenim recovery? |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Registered User
|
Prvo opet flešuješ a kada završiš javi se MIUI7 ćeš posle preko recovery |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
|
rom koji sam ubacio prije je u formatu .cpb. ne mogu ući u njega i zamjeniti recovery je mi ne otvara laptoj taj format, tj. nemam program za otvaranje cpb formata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pogledaj gore postove,ne ubacujes preko programa custom recovery u .cpb rom nego kad pokrenes ygdp,verificiras rom i onda ideš kako ti je rista1 opisao,čisti copy/paste i tek onda flashas pa dobijes stock rom sa custom recoveryjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Registered User
|
Pazi već sam ti napisao ,radiš sve kao i prošli put i kada dođeš do stavke da YGDP tul kaže da je sve ok,ne gasiš to već pomoću explorera nađeš gde je raspakovao rom i to je u C a napisao sam ti pitanju.nađeš taj folder i u njemu raspakovan rom i tu zameniš recovery, vratiš se nazad i flešuješ |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
|
evo ubacio sam sa zamjenjenim recovery. što sad, kako da provjerim da li je recovery dobro ubaćen i kako da stavim miui multi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Registered User
|
Imaš dva MIUI7 na needromu ,jedan je od grka a drugi od poljaka. Ja koristim od grka ali kako hoćeš.Skineš ima tamo zadnju verziju i staviš na sd direktno. Ugasiš mobi. I u recovery ulaziš pow + vol + Koji si recovery ubacio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
|
Pošto si ubacio vjerojatno cwm touch recovery,a ne twrp,gledaj MIUI di piše multi i koji je za cwm recovery, jedan je za twrp,drugi za cwm,ti ovaj za cwm skini i usput audio patch pa to takoder flashaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
|
sa needroma philz recovery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Premium
|
Citiraj:
kako staviti na sd direktno? kojim programom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Registered User
|
Prekopiraj taj zip na sd ,a direktno znači ne u folder Skini i onaj zip za zvuk i njega stavi na sd |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
evo kopira se na sd moba rom i sound file. kad prekopira što onda. ugasim mob i stisnem volume + i power. kako dalje? dođem do tih fileova i kako pokrenem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Registered User
|
Odeš u recovery i u wipe obeležiš cache,system, data i devilk i to odradi,(ne internu i sd memoriju) onda odeš nazad i reboot to recovery, kada odradi ideš instal zip i nađeš taj rom gde si ga stavio i to odradi,onda pokreni rom,posle odeš opet u recovery i ništa ne brišeš već odmah instal zip i nađeš taj zip za zvuk i kada odradi pokreneš rom i to je to za početak |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
evo uradio sam tako i imam novi rom i zvuk. ako je to početak onda neznam šta je sredina i kraj. ima da leti sad. hvala još jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Registered User
|
Sada sređuješ rom |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Registered User
|
Ima lepe ženske teme i sve radi ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Imam Coolpad 7320, kupljen u To2c, kod njih rootan. Na njemu bio instaliran CoolUI 5.0. Dugo vremena sve bilo OK, nakon potpunog pražnjenja baterije znao se sam od sebe rebootati, postao je vrlo spor i od onda često pokazuje zauzeće RAM-a preko 90%. Po uputama sa Modaca instaliran Cyanogen mod i stanje se popravilo, ali ne zadugo. Osim toga ima nekoliko bug-ova (zvučna potvrda pritiska na displej i vibracija nasumično izostaju, automatsko osvjetljenje displeja, ima toga još ....)Ponovo je spor iako na njemu ima svega nekoliko aplikacija. Postoji li stabilan ROM za njega? Čini mi se da je netko na ovom forumu imao sličan problem s ovim uređajem i da je nakon Dakokove pomoći riješio problem, ali nisam uspio pronaći taj post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Tko zna zasto mi na coolpadu f1 miui rom ne radi dobro? Baca u roaming i nece slat ni primat sms poruke.
![]() |
#293 | |
Premium
|
Citiraj:
Koristis li 6.0.5.1 recovery i jesi li flashao najnoviju 5.11.29 verziju ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
5.11.5. Preko twrp. Ali zadnji put sam probao i preko cwm-a. Ista stvar. Kojeg si ti skinuo? A Mi Account si napravio? Jer me to trazi.
Acer V5-552G Zadnje izmijenjeno od: Mark33. 08.12.2015. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj gore staviti philz touch recovety 6.0.5.1 i onda MIUI što ide preko cwm pa vidi,prije toga full wipe/data/dalvik ako treba i formatirati.mm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Registered User
|
Da tu ste nešto zeznuli,mora recovery koji piše autor roma i wipe:system, data,cache,devilk pa reboot to recovery i onda instal |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
Na needromu zahtjeva twrp
![]() |
#299 |
Registered User
|
Skineš twrp 2.8.1.0, i preko mobileuncle zameniš recovery i onda uradiš beckup tog roma i ona wipe,skini pre toga ako hoćeš od grka 5.8.27 i ubaci njega a onda skini i onaj poslednji i po upustvu update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Rijesio... Skidao sam krivu verziju roma. Hvala
|
|
Oglas
|