|
![]() |
#272 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#278 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 23.05.2016. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Poslao im ja mail na g2a, šalju, mole za strpljenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moj nick kako u Diablu tako i u Overwatchu ( ako nekome zatreba ![]() Zadnja igra koja me je bila u potpunosti oduševila team igrom i oduzela mi poprilično sati života, bila je Wolfenstain ET. Nadam se da će mi i ova podariti priličan broj sati zadovoljstva igranja sa drugima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisam dobio kljuc, ovo nije istina, vise nikad ovim govnraima nedam pare, ovo im pise na sajtu: Overwatch Update! - Delivery break till tomorrow. Dear Gamers! Despite our increased efforts we won’t be able to send more Overwatch Origin Edition codes today. Now it’s time for us to take a little breath and prepare for tomorrow. Have a great night/day and be ready for more! Once the delivery starts again, you’ll get an update on www.g2a.com/supporthub. We will do our best to send all the codes ASAP. In case of any other question about G2A Preorders, feel free to contact us on preorder@support.g2a.com Dakle, cemu sam onda ja pre-ordao?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Trebao si prije :P Ista stvar i na Instant-Gamingu "Hi, As you all know, Overwatch is a huge game awaited by everyone. All preorders made before the 10 May have been delivered. So only a part of you didn't receive the code yet. The delivery is now expected for tomorrow during the day, we will do our fastest. Even if we display clearly that all preorders can be delivered the date of the release at latest 10PM (meaning tomorrow night), we do not wish to disappoint you... Exceptionally, we have decided to offer you a 1€ credit on your next order, hoping that it will help you wait a little bit more for Overwatch. Please remember that if you wish, you can easily cancel a preorder in your section MY ORDERS on the website. In the futur, don't forget that the earlier you preorder, the earlier you will get the code and be among the first to have the game at cheapest price. Thank you all for your understanding and patience. IG Team" |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Ovi ovdje nis. Ali sam im poslao upite o tome kad cu tocno dobit kljuc, i koliki popust na igru s obzirom da nis ispunili obecano. Javim sto su rekli, premda vec znam, vj ce bit nema popusta, kljuc ces dobit kad ga bude i to je to. ![]() ![]() ![]() Ajd, ako gledamo sa pozitivne strane, ocito se igra prodaje ko mutava, pa cemo bar imat s kim igrat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
Potpis na ovo. Da nije cijena tako porasla zadnjih par dana, cancelao bi order i jebao bi im mater... Užas! Zadnji put da kupujem od njih! Ja sam kontaktirao ovaj njihov support, i dobio 3% popusta... Serem na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Ali da, nije fora, jer se zove PRE-ORDER s razlogom ![]() EDIT: I na live chatu ih nemogu dobit nikako, napravio sam vec 2 ticketa, slao mail. Niko nista. Pretpostavljam da ih ekipa ubija sad sa Overwatchom, mislim ne kuzim na koju foru mogu nesto kupit i platit unapred i ne dobit to? Zadnje izmijenjeno od: Disco. 24.05.2016. u 07:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Prvoklasni Krkan
|
Ja sam ih pitao i za refund. I da, zao mi je ko psu sto nisam uzeo obicnu verziju od Blizza, jer me skinovi uopce ne diraju. Ako mi vrate pare, uzimam od Blizza i bok. Nego, kakvo je uopce stanje sa serverima? Mozda je i tu teski kazin kao sa D III kad je izasao? EDIT: Pa evo netko se napokon javio!! Kaze vratice pare, a popust koji mogu dobit je 3% na sljedecu kupovinu za koju imam tocno 7 dana i odnosi se samo na 1 igru, ''fantastican'' deal ![]() Reko, vracaj pare! ![]() Kljucevi bi kao trebali biti isporuceni do kraja dana. Kaze, pripremaju ih za slanje, valjda ih sada upravo pakiraju u koverte i lijepe markice, salju HP-om ocito. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 24.05.2016. u 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
A jeste naivni. Blizz nije poslao sve keyeve jer serveri i ovako nisu mogli sve to podnesti. Nije meni do keya, meni je da nemaju redoslijed slanja, kupio prije 40 dana i nisam dobio, frend dobio a kupio prije 3 dana, ovoje s g2a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Prvoklasni Krkan
|
Pa ja sam im jos platio onaj smrdljiv 1€, i naravno sad mi se opet nitko nije javio. Ali cim dobijem € nazad, kupujem od Blizza i bok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|