Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.08.2014., 12:26   #271
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Doduše, nisam u obzir uzeo da mi je svjetlina, kada je upaljen wifi, na minimimu, dok je, kad je upaljen 3g, a to je većinom kad sam vanka, uvijek barem na 50posto, nekad i na 100.
I btw, nisam vidio mob koji ima jaču svjetlinu ekrana na minimumu od neo-a, bilo da je riječ o Kinezima, bilo da je riječ o brand name uređajima.
pokra89 je offline  
Staro 03.08.2014., 12:30   #272
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Svjetlinu nisam mjenjao od prvog dana, negdje je na 40tak posto, uglavnom ispod pola. Wifi koristim doma, 3g na poslu, vani ne surfam jer sam ili na biciklu ili pričam sa ljudima, pa je i wifi i 3g ugašen.
Repetitor je 200m od firme i signal je uvijek pun.

Eto, ovo je izmjereno u petak, mreža BonBon (T-Com).

Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2014., 12:32   #273
lutherus
Premium
Moj komp

lutherus's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
@brko
ako usporedim sa baterijama kakve daje htc ili pak lg ova je premium.
da sam se zajebo nisam. za iste te pare možeš dobiti rabljeni iphone4 ili novi mobitel e pa rađe biram novi mobitel. kamera nije dslr fotoaparat jer je to mobitel i osnovna namjera mu nije naslikavanje.
Staro 03.08.2014., 12:38   #274
boldrik33
Registered User

Datum registracije: Jun 2014
http://www.minideal.net/doogee-dagge...en-3g-otg.html
imali iko ovo čudo i jel vrjedi para?
boldrik33 je offline  
Staro 03.08.2014., 12:41   #275
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sve u redu, tvoj izbor, tvoji prohtjevi. Osobno ne mogu pregrmiti takovo trajanje baterije. A te usporedbe sa HTC-om i LG-om su bezveze jer ni njih nebi kupio isto zbog toga, pa što sae mene tiče, meni ih ne trebaš spominjati. LG O4XHD sam baš izbjegao zbog baterije, kao i One X, jer Tegra je tu zasrala maksimalno, stoga je glupo uspoređivati 2 mobitela za koje je opće poznata stvar da im baterija nije jača strana.

Opet kažeš za kameru isto. Hoćeš li uploadati 10-tak fotki u punoj rezoluciji (interijer, eksterijer) čisto da i sami vidimo kakve slike radi i da možda eventualni potencijalni kupci vide kakve slike radi jer nekima, nebi vjerovao, je ipak bitna kamera na mobitelu...
Brko je offline  
Staro 03.08.2014., 12:47   #276
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Gps na p10c radi out of the box, makar vip sere i ne želi dati postavke ali dovoljan e ručni unos
Opet ne kuzim zasto bi vip dao postavke za satelit...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 03.08.2014., 13:34   #277
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
4 i pol sata sot,brate mili ja cu se preporoditi sa Coolpadom

LG 4X ide sestri,ta ce ga puniti 4 puta dnevno koliko koristi mob za chat i gluposti

Sad samo docekati da dode,da li je tko stavljao kakav custom ROM na coolpada,nesto da ide na KitKat,procitao sam da sredinom osmog dolazi sluzbeni Kitkat na njega,cesce updateovi dolaze na Coolpad nego jednog LG-ja...
blava je offline  
Staro 03.08.2014., 13:41   #278
Fatal
kenova?
Moj komp

ekipa, jeli netko kupovao preko flipkarta, kakvi su? vidim da imaju dosta reviewa tako da ne vjerujem da je scam. radi se o indijskoj stranici te je cijena za xiaomi mi3 14k rupija, sto je oko 230 dolara? Pa mi je zbog cijene nesto tu sumnjivo...
Fatal je offline  
Staro 03.08.2014., 13:44   #279
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
No dobro, ipak si ti platio taj mob i glupo je reći eventualno "zahebo sam se" to ne znam jel itko ikada rekao

Ne da je rekao, nego mu je životna misija da više nitko nikad ne kupi iNew i da jebena tvornica propadne ... u plamenu...

Došao sam da maila nekog glavonje u iNewu. Uglavnom, frajer odgovorio sutradan ista sranja kao i svi do sada samo ovaj put na dosta boljem engleskom. Da oni nisu odgovorni nego seller, ali da će mi pomoć pa nek pošaljem e-mail history. Skupio sam svu prepisku sa shopom i nekim "tehničarima" iz iNewa i priložio slike visoke rezolucije. Naravno da sam ga priupitao kako samo seller može biti odgovoran što se mobitel odljepio nakon 15 dana, što ne puni do kraja, što ne radi GPS... Dao sam mu i linkove s raznih foruma nek vidi šta ljudi pišu o njihovom proizvodu. Mobitel je skup loše sklopljenog poluispravnog hardwarea.

Izgleda da mi više nema želju pomoći jer se nije javio 5 dana

Uglavnom, s obzirom da se još uvijek pojavljuju upiti za iNew V3 i ljudi ih čak razmatraju za kupnju nije zgorega ponoviti:

iNew je smeće i izbjegavajte ga u širokom luku kao i sellera Mix-e-shop ! Samo preprodavač koji ih dobiva za siću može tvrditi da je to dobar mobitel i da će ga zadržati kao primarni (a onda ga frkne preko njuškala )
Staro 03.08.2014., 13:51   #280
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor lutherus Pregled postova
ako usporedim sa baterijama kakve daje htc ili pak lg ova je premium.
Ne znam na kakvu si ti bateriju naišao ali ovo što ja imam u HTC One mini 2 je extra kvaliteta na kvadrat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-29-08-10-00.png‎
Views:	342
Size:	35.0 kB
ID:	13644  
GoodLooker je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2014., 14:00   #281
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Prvi dan ti je izgubio 10% u par sati s ugašenim ekranom i onda 10% s uključenim ekranom, isto u par sati. Da si nastavio tim tempom ne bi izgurao 2 dana

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 03.08.2014., 14:06   #282
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Nemoj nagađat u vezi sati jer imam detaljan izvještaj ali nije to tema pa mi je malo glupo tu uploadat screenove, pa ne koristim mobitel svaki dan isto.
Uvjeravam te da je baterija fantastična, najboljih 2110 mAh koje sam imao prilike vidjeti. Ili je uređaj tako optimiziran da tako fenomenalno štedi bateriju.
GoodLooker je offline  
Staro 03.08.2014., 14:21   #283
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Newman oko dan i pol do dva te oko 3 do 3 i pol sata sot a
tutom je offline  
Staro 03.08.2014., 14:36   #284
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Koliko dobijes screen on time sa Coolpad-om onako informativno.

Sa LG 4x sam bio sretan kad bi izgurao 2-2,5 h sot,coolpad nadam se barem 3,5 h
Od 4-4.5 recimo, ovisno šta radim. Uglavnom mi cijeli dan izdrži bez problema, a smatram se nekim power userom
Staro 03.08.2014., 14:41   #285
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
+1 na brodju
Staro 03.08.2014., 15:12   #286
safet
Registered User

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
ekipa, jeli netko kupovao preko flipkarta, kakvi su? vidim da imaju dosta reviewa tako da ne vjerujem da je scam. radi se o indijskoj stranici te je cijena za xiaomi mi3 14k rupija, sto je oko 230 dolara? Pa mi je zbog cijene nesto tu sumnjivo...
šalju samo u indiju
safet je offline  
Staro 03.08.2014., 16:47   #287
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jok, meni je cilj razbijanje privatnih biznisa, ulizivačkih reviewova i šverca.

Nije mi jasno jedno, dakle svakih 3-4 mjeseca se vrti 5-6 novih mobitela koji su u tom trenutku neki "best buy" (sad je npr Coolpad F1, ZTE Red Bull, Xiaomi Note, neki Điđini modeli itd...). I uvijek se pojavi hrpa ljudi koji žele proći nekoliko dolara jeftinije i onda se zanima (ili u najgorem slučaju i kupi bez prethodne provjere) kojekakve Slon-mobitele, "dođejeve", "ja-nov" i sl.. Ne znam vrijedi li to kasnije za*ebancije s ROM-ovima (priznajem, i na svom Lenovu sam ga mijenjao, no ne iz razloga jer nešto nije radilo), GPS-om itd..

Mali OT: moj Lenovo (A850) kroz koji dan ide novom vlasniku. Ponuđena je jako dobra cijena, dakle u cca 7 mjeseci korištenja izgubio sam (financijski) jako malo. Sad me, kao padobranca, zanima gdje mogu najpovoljnije naći MI3? Preferiram Europu, no može i daleki istok (cijena s PDV-om se podrazumijeva) ako baš moram (još nosim ožiljke od zadnje torture s Minidealom). Jednostavno mi se taj mobitel trenutno čini kao najkompletniji Kineski model koji se za neku razumnu svotu može dobiti i za koji sam siguran da će dobivati softverske nadogradnje kroz dogledno vrijeme. Dakle, NE ŽELIM mobitel kojemu moram mijenjati ROM da bi mi proradio GPS ili slične finese. Želim kompletan mobitel koji radi "out of the box" bez greške. Postoji li takav? Ovo nije provokacija, zaista pitam. Ukoliko ne nađem MI3 po nekoj popularnoj cijeni (ili se ne pojavi nikakva preporuka od vas) - okrećem se mobitelima diva iz Redmonda s Finskim pedigreom i prozorima budući da oni nude ono što trenutno tražim

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 03.08.2014. u 16:53.
Wuchko je offline  
Staro 03.08.2014., 17:58   #288
DaracKc
Registered User
Moj komp

Dali netko zna dali Xiaomi Hongmi 1S iz Mobicitya dolazi sa
boljim romom nego iz kineskog shopa i dali radi OTA update ,
htio bi kupit mob da netreba mjenjat rom jer nisam bas nesto
u tome, a po pisanju ima problema sa tim
mob odnosno romom koji dolazi iz Kine.
Hvala
DaracKc je offline  
Staro 03.08.2014., 19:11   #289
brmbo
Premium
Moj komp

brmbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova

Nije mi jasno jedno, dakle svakih 3-4 mjeseca se vrti 5-6 novih mobitela koji su u tom trenutku neki "best buy" (sad je npr Coolpad F1, ZTE Red Bull, Xiaomi Note, neki Điđini modeli itd...). I uvijek se pojavi hrpa ljudi koji žele proći nekoliko dolara jeftinije i onda se zanima (ili u najgorem slučaju i kupi bez prethodne provjere) kojekakve Slon-mobitele, "dođejeve", "ja-nov" i sl.. Ne znam vrijedi li to kasnije za*ebancije s ROM-ovima (priznajem, i na svom Lenovu sam ga mijenjao, no ne iz razloga jer nešto nije radilo), GPS-om itd..

Mali OT: moj Lenovo (A850) kroz koji dan ide novom vlasniku. Ponuđena je jako dobra cijena, dakle u cca 7 mjeseci korištenja izgubio sam (financijski) jako malo. Sad me, kao padobranca, zanima gdje mogu najpovoljnije naći MI3? Preferiram Europu, no može i daleki istok (cijena s PDV-om se podrazumijeva) ako baš moram (još nosim ožiljke od zadnje torture s Minidealom). Jednostavno mi se taj mobitel trenutno čini kao najkompletniji Kineski model koji se za neku razumnu svotu može dobiti i za koji sam siguran da će dobivati softverske nadogradnje kroz dogledno vrijeme. Dakle, NE ŽELIM mobitel kojemu moram mijenjati ROM da bi mi proradio GPS ili slične finese. Želim kompletan mobitel koji radi "out of the box" bez greške. Postoji li takav? Ovo nije provokacija, zaista pitam. Ukoliko ne nađem MI3 po nekoj popularnoj cijeni (ili se ne pojavi nikakva preporuka od vas) - okrećem se mobitelima diva iz Redmonda s Finskim pedigreom i prozorima budući da oni nude ono što trenutno tražim
Ja na A850 izbjega pdv pa je nakon 7 miseci donija još i zaradu .
Što se tiče MI3 neće ti baš raditi iz kutije ali imaš na bubamarinom forumu cilu temu o njemu i di je najjeftinije bez pdv za nekoliko dana kod tebe
brmbo je offline  
Staro 03.08.2014., 19:30   #290
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova

Je da je star, al neo n003 radi out of box. Mane su mu uzasna nocna kamera, te neresponzovnost ekrana, koja traje 2,3 sekunde, a dogada se kada je ekran upaljen 15,20 sek a ne dira ga se.
Plusevi su ekstra baterija koja dura 7 sati sota bez ikakvih problema i odlična dnevna kamera
pokra89 je offline  
Staro 03.08.2014., 20:04   #291
UniStilo
Registered User

UniStilo's Avatar

Datum registracije: Mar 2014
ZTE RedBull V5 (V9180)

Evo da ispunim obećano, ovo je sve što nudi ZTE RedBull V5 što se tiče kamere...Na prve 2 slike je čitav sadržaj od paketa, zanimljivi mi ovi nekakvi certifikati što su mi poslali, poslali mi nekakvih naljepnica ...

Potpuni mrak

Različiti modovi

Auto VS HDR Slika

Unutarnja bez i sa blicom
Staro 03.08.2014., 20:17   #292
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Jel ovo u punoj rezoluciji? Ako je, nije nešto. Neo ga poždere za doručak

Btw evo jedna di je on sam fokusira, zna mob sta triba fokusirat. (inace, ovu ne pijem)
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1407089807054.jpg
Views:	574
Size:	57.9 kB
ID:	13647
pokra89 je offline  
Staro 03.08.2014., 20:56   #293
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Dobre kamere od oba mobitela.
@pokra89, koji mobitel je to? Neo n3?
Staro 03.08.2014., 20:56   #294
tutom
Registered User

Citiraj:
Autor brmbo Pregled postova
Ja na A850 izbjega pdv pa je nakon 7 miseci donija još i zaradu .
Što se tiče MI3 neće ti baš raditi iz kutije ali imaš na bubamarinom forumu cilu temu o njemu i di je najjeftinije bez pdv za nekoliko dana kod tebe
Koji forum? Neki link?
tutom je offline  
Staro 03.08.2014., 21:16   #295
brmbo
Premium
Moj komp

brmbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Koji forum? Neki link?
Tamo neki bug
brmbo je offline  
Staro 03.08.2014., 21:17   #296
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Dobre kamere od oba mobitela.
@pokra89, koji mobitel je to? Neo n3?
Da, n003
pokra89 je offline  
Staro 03.08.2014., 22:02   #297
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Zopo je zaglumio veliki brend i sada najavljuje, po uzoru na ZTE, Huawei, K-Touch i još neke,
svoj pod-brend pod nazivom Islyou.
(ovo lijepo ime je odraz čežnje za probojem na zapadna tržišta)

Pogađam da je ime smislio gospodin u sredini

Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 04.08.2014. u 14:45.
Dakok je offline  
Staro 03.08.2014., 22:27   #298
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Izbacio Elephone novi rom za mojeg P6i i ja se ponadao, aj možda mi riješili GPS koji ne radi.
ROM isti kao prije, jedino je rootan sada. I idem ja zvati nekoga, kada ono zaslon se nije otključao da završim poziv. Inače je ovo radilo na prethodnom romu. "rekalibirirao" sam proximity sensor, nije do njega jer lijepo javlja far i near već je do buga u romu koji je prema forumu bio i u nekim starijim verzijama prisutan.

Tako ti je to s kinezima, u svakom romu jednu grešku isprave a 3 dodaju.
https://www.youtube.com/watch?v=MthMyzbLZwU
Staro 03.08.2014., 22:44   #299
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Bitno je da baterija izdura cjeli dan korištenja,navečer ide na punjač i ne vidim problem.Zakaj bi trebala durati dva,tri ili pet dana bez punjenja.

Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 03.08.2014. u 22:47. Razlog: Opako kasnim,ovdje postevi frcaju ko da je svjetsko prvenstvo
dabomba je offline  
Staro 04.08.2014., 07:22   #300
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

@dabomba, nema tu neke velike filozofije, zato što je to bolje nego da traje jedan dan.
GoodLooker je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno