|
![]() |
#271 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobar pocetak. Pouzdan. Super je stream.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#275 |
Premium
|
Eto ga...tipičan mercedes. Savršen vikend i onda sve zeznu u utrci.
![]() |
#277 |
Premium
|
Šteta za williams. Do sada moje viđenje situacije je da je mercedes najbrži, red bull odmah iza njih a ostali ih jednostavno ne mog pratiti. Williams je treći. Na sky vele da je Hamilton imao "missfire u jednom od cilindara". Što to znači, da se motor slučajno upucao? ![]() I još jedan edit - Vettel veli da je imao sličan prolem s cilinrima, pa su htjeli spasiti motor. Hamiton veli da je vozio na 5 cilindara.
Free your mind and open your eyes Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 16.03.2014. u 07:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
|
Fascinira me da se nakon 24 kruga nitko nije izderao na radio SAVE YOUR TYREEEEESSSSSS......to se zove utrkivanje, imaš gume i deri ih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#282 |
Premium
|
Za one kojima se ne sviđa novi zvuk - sada barem čujemo team radio bez da nam zvuči kao da se u vojsci deru jedni na druge ![]()
![]() |
#284 |
Premium
|
![]() |
#286 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
![]() |
#290 |
Premium
|
Mercedes definitivno nedodirljiv, a mclaren ugodno iznenađenje. Svaka čast i novim/starim klincima na podiju. Ferrari sramota.
![]() |
#293 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ferrari mlak. bas nista nije pokazao, niti alonso niti kimi. vidjet cemo hoce konjic ove sezone ista napraviti, zasada se nisu pokazali. ali williams i mclaren, svaka cast. pogotovo bottas, deran je od pocetka do kraja stiskao, hvala necemu pa netko se hoce trkati, a ne >>vazno je osvajanje bodova<<. steta gume, ali bi onda u button bio gdje? negdje iza, definitivno ne na cetvrtom mjestu......... dok je magnussen zasluzeno treci, cak bi volio i da je stigao do drugog mjesta (samo jer nisam ljubitelj RB-a, iako mi ricciardo bas nista ne smeta, isto kao i webber. smeta mi plačipičić...........). dobra utrka, za otvorenje i sa svim nepoznanicama. malo je zvuk cudan, ali je to jedina zamjerka. i da, gume cvile ![]() jos samo rijec na maxGP: jebote, niti jedne reklame. NITI JEDNE REKLAME!!!!! vjerovatno jer ce placati program, ali ovo je bio super prijenos, vise nego zadovoljavajuca slika (sjetite se kako je bilo na sportskog, katastrofa), uglavnom - palac gore i za prijenos.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Utrka predosadna, da se nisam naspavao sinoc i da nije bilo Bottasa komotno bi se vratio u krevet na pola utrke. Bilo je cca 10 preticanja ,od toga sve je bilo dok su drugi cuvali gorivo/motor i pri nekoj greski vozaca . Nema onog stalnog pritiskanja gasa kao prije u f1, sada doslovno voze sa 50% snage motora cijelu trku, i onda neko odvazan pojaca motor na 57,5% i onda prestize okolo sve (Bottas) Ova staza je mislim jedna od staza s najmanjom potrosnjom goriva cca 1.7kg prosle sezone po krugu (negdje vidio taj podatak), strah me pomisliti sta ce biti dalje u utrkama npr Monza di je 80% kruga full gas, cini mi se da nece auti ni 300 tamo ic kako bi ustedili na gorivu E da, za zvuk, glasnija je honda civic od mog susjeda sa probusenim auspuhom. Gume niko ne spominje jer ovi bolidi nisu brzi kao npr prosle god ili god prije gdje su one bile u centru paznje |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
Nemoguce da je 1.7kg jer bi onda potrosili manje nego sad. Mislim da su cak danas rekli da je ovo druga najgora(mozda i najbolja) staza za potrosnju ali u to nisam 100% siguran.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.03.2014. u 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Je, ispravak navoda oko 2,7kg je potrosnja bila po krugu. Rosbergu je prosjecna brzina bila 198km/h, godinu prije je bila 225km/h,a Rosberg je bio 20sec brži od svih. I nema neku ulogu Safety car jer ga tu skoro svake godine ima. Ovi bolidi su sporiji 10 sekundi u utrci od bolida od prije 10 godina, a prije 10 godina nisu imali slickove sto znaci da bi bili jos sporiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nitko nikoga ne napada, voze se jedan za drugim kao da su u svatovima... samo još trebaju trube i barjake... Za kojeg vraga sam se ja probudio u pola 7 u prokletu nedjelju... Ma joj, na kraju će i NASCAR biti zanimljiviji od ovoga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Odlican RB s obzirom na cijela testiranja.. Iduci vikend mogu biti samo bolji!! ![]() Sta je sa ferrarijem?? haahaha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|